K k SALON - ZUZKA z z u u a a z z MÓDNÍ NÁVRHÁŘSTVÍ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tipy Audrey Hepburnové na krásu
Advertisements

SKAUTSKÝ KROJ Skautský kroj je jedním z mnoha symbolů skautingu. Patří však mezi ty nejdůležitější a má mnoho součástí. Jak má kroj správně vypadat Vám.
1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.
Návrhářka Navrhovat různé obleky Navrhuji módní obleky a elegantní.
ZÁJMENA Mgr. Michal Oblouk.
Zdraví a krása Chlapci i děvčata 8. ročníků o tom něco vědí. V rodinné výchově na toto téma tvořili koláž a komentovali svoje dílo.
DĚTSKÝ SVĚT Pro n nn nás od 5 do 80 let POČÍTAČŮ VĚK VESELÉ PSANÍ NA POČÍTAČI HRANÍ POČÍTAČOVÁ SENZACE VYTVÁŘENÍ PREZENTACE
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Přátelství.. .. je něco hezčího ? ...
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
ČESKÉ ADVENTNÍ ZVYKY 3. ročník
Tipy Audrey Hepburnové na krásu
… je mnoho zatraceně dobrých důvodů sdílet život raději s číčou než s chlapem... VYMĚŇTE CHLAPA ZA KOČKU! Funny-Powerpoints.de.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
POPIS.
Něco pro nás V tom NEJLEPŠÍM VĚKU Moudrost přichází s věkem Někdy však věk přijde sám 
VY_52_INOVACE_ZBO2_5364HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Vytvoříte si nějakou nádhernou tabulku. (lepší než mojí nebudete mít, tak se nikdy moc nesnažte) Celou si ji označíte... Next A kliknete na obrázek grafu.
Possessive Pronouns In each of the following sentences, change the possessive pronouns from singular to plural and vice versa. Vzor: Mám jeho sešity. Mám.
Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Vzkaz Cíl prezentace: Zpracování různých vzkazůCíl prezentace: Zpracování různých vzkazů Časová.
Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_145 Jméno autora: Mgr. Tomáš FULÍN Třída/ročník: PS2 / 2.ročník Datum vytvoření: Vzdělávací oblast:Matematika.
KRESLENÍ NA POWERPOINTU
Motivační dopis přikládá se k životopisu cílem je zaujmout budoucího
Virtuální šatník Tereza Novotná.
Nova uniforma. Je pravda, ze se meni uniforma? Udelali jsem male zmeny, abyste meli vice moznosti vyberu: Muzete nosit bile triko s limeckem (s golierikom)
6. 5. – WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra.
MUŽSKÝ MANIFEST (JEDNOU PRO VŽDY).
Patronus 22/05 Ďasovec od Cho Trochu s jiného soudku Co je moderní? Nový informační seriál o rodičích herců z HP. Elfí Vánoční typ na výzdobu.
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Zájmena Druhy zájmen 6. ročník.
Vítejte!!!!!!!!! Vítejte v mých nowinách!Jsem moc ráda že mi paní ředitelka dovolila dělat své nowiny. Hned na začátek vám sem dám obsah a potom huráá.
V životě zažijeme tolik kamarádů.
Pár vtípků.
Sportovní Tipy II. 10 Pravidel. Pravidlo č.1 Noste sportovní oblečení!
Výpočetní technika Akademický rok 2008/2009 Letní semestr Mgr. Petr Novák Katedra informatiky a geoinformatiky FŽP UJEP
SKLOŇOVÁNÍ ZÁJMEN MŮJ, TVŮJ, SVŮJ, JEJÍ
Vypracoval: Jozef Gibeľ
10 mýtů o kráse, které Vám ubírají sebevědomí
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Střední škola uměleckořemeslná a oděvní.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Jiřina Homolová Název DUM: VY_32_Inovace_ Zájmena 4 Název sady: Český jazyk 6. ročník Číslo projektu:
Nanotechnologie, které už dnes mění náš svět Mgr. Jakub Navařík, Ph.D RCPTM, Přírodovědecká fakulta UP.
Zpracovala Irena Krištofová.  Typický oděv má …  Popis ženského oděvu  To co měli na hlavě bylo velice důležité  Co všechno museli nosit páni  Fotky.
B Y O D Otázky, které nastolily dva roky experimentálního ověřování projektu BYOD – Vzděláváme pro budoucnost Studijní materiál v rámci projektu Informační.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Police nad Metují, okres Náchod Autor: Název : VY_32_INOVACE_01_Téma Téma: Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
INSPIRAČNÍ ZDROJE KNIHY A ČASOPISY.
Lineární rovnice Druhy řešení.
VY_32_INOVACE_
Grafický editor GIMP (8)
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Lineární rovnice Druhy řešení.
Lineární rovnice Druhy řešení.
Typ klienta.
Autor: Mgr. Vlasta Šujanová
POZNÁVÁME ZÁJMENA JEJICH JÁ ONI NAŠE KDO ? MĚ NIC TY MŮJ
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Spojené termo prádlo Autoři: Julie Tomašovychová, Šárka Pilousová, Mariana Přibylová, Magdaléna Koubková.
Automatické (iCare technologie)
Geoportál DMVS Karlovarského kraje výdej dat ÚAP návod
Vtípky vtípky vtípky jarno.webovastranka.cz.
Něco pro nás V tom NEJLEPŠÍM VĚKU.
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
Maya Angela a její moudrá slova
Tenis
Maya Angela a její moudrá slova
Zájmena.
Transkript prezentace:

k k SALON - ZUZKA z z u u a a z z MÓDNÍ NÁVRHÁŘSTVÍ

Móda pro jakýkoliv věk dle mých návrhů i těch vašich, nic není nemožné, každý si zaslouží mít hezké šaty či oblečení které se mu líbí a sluší ;) Vlastním mnoho nových módních návrhů a každý si vybere jakoukoliv jejich kombinaci. Žádný rozměr není problém. Pokud si myslíte že díky svým proporcím nemůžete daný model nosit, není tomu tak. Na každého mám několik variant krásných módních střihů. Moje adresa

Rozbil se Vám zip, upadl knoflík a nemáte ten správný? Nevadí, v mém skladu jich mám stovky druhů a velikostí. Třeba si nakonec vyberete hezčí než byl originální ;) Stala se vám nehoda na vašem oblečení? Něco se roztrhlo, šev nevydržel, knoflík nedrží v dírce, cvočky nedrží jak dřív? Nevadí, vše se dá opravit tak, aby jakékoliv oblečení bylo jako nové. Moje adresa

Vaše skládaná sukně už není skládaná, ale jen u pasu a dole jen cosi splihlého? Nevadí, navrátíme jí její původní tvar. Jsou vaše šaty samý volán? Vše Vám profesionálně nařasíme či nažehlíme dle původních tvarů. Před půlrokem jste si koupily něco na sebe a bylo Vám to akorát a najednou Vám to nesedí? Nevadí, rádi Vám jakékoliv oblečení upravíme přesně pro Vaši postavu Moje adresa

Salon Zuzka, módní návrhářství Návrhářská Liberec 1 Objednávky Tel: