Vypracoval Lukáš Pokorný, I2 2012/2013. Krátké představení : Narozena 8. Února 1974 Pracuje jako učitelka Anglického jazyka Studovala na Ostrovském gymnáziu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_ 32_INOVACE_Čj.Žá.13.
Advertisements

Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Úvod do html kódu. Roman Hendrich
školení internetového vyhledávače
Martin Adam Švadlenka. Úvod Téma Desková aplikace Zadání Vytvořit funkční deskovou aplikaci, která by dokázala spustit hru Lodě, podobnou těm které známe.
Layout stránky Rozvržení stránky (layout stránky) se provádí z těchto důvodů: Určení polohy záhlaví, menu, textů, obrázků... Zachování polohy při změně.
Školení internetového vyhledávače
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Školení internetového vyhledavače Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu, která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
PROJEKT „VAŘÍME SE ŠKOLOU“. Smysl projektu: Děti si vyzkouší různé možnosti, jak lze prostřít stůl a na něj připravit různé druhy pokrmů. Uvědomí si,
NÁZEV PRÁCE (musí být stručný, výstižný, měl by obsahovat jednoznačné výrazy a slovní spojení) Název školy Jméno autora, třída, místo a rok zpracování.
Autor: David Provazník Téma: Školní stránky Třída: I2 Prezentace k internetovým stránkám.
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
VY_32_INOVACE_In 6.,7.17 PowerPoint – snímky
Ročníková práce Školní rok 2012/2013
VY_32_INOVACE_4.2.IVT4N,1,2.18/Če Gymn á zium, Český Tě ší n, př í spěvkov á organizace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Webové stránky Klubu malých debrujárů na Gymnáziu Jana Ámose Komenského v Uherském Brodě debrujarek.wz.cz RNDr. Božena RYTÍŘOVÁ.
TEXTOVÝ EDITOR (vkládání dalších objektů do textu a jejich vlastnosti, textové tabulky, šablony,) Lol.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Vzdělávací technologie 2 Tvorba jednoduchých webových stránek Martin Böhm (L06514)
Budu vás provázet jak vytvořit zástupce na ploše a ve složce. Doufám že vás tento program bude bavit. NÁVOD.
Narozen: ve Dvoře Králové Trvalé bydliště: Trutnov Předměty: Zeměpis, Matematika.
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
Vytvoření hypertextového odkazu
Tvorba statických stránek Mgr. Lenka Švancarová. Tvorba statické stránky Volba Uložit jako XHTML Editor Vizuální Frontpage Nevizuální PSPad Poznámkový.
Exkurze.fd.cvut.cz Rámcový návrh webového rozhraní pro ústřední oznamování exkurzí Ing. Michal Drábek Jan Bezděka.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
MOJE KNIHA Zdenka Suchánková. BLÁZEN DO KONÍ  Knížka vypráví o tom že Alice má ráda koně a chtěla by mít svého koně a přestěhuje se z města na venkov.
N ÁVOD NA P OWER P OINT 2010 Menu Vložit/ Obrázek( Klipart, Obrazec) Menu Návrh –zde jsou šablony, to je hotové návrhy včetně grafiky.
Bazén Západočeské univerzity Sokolovská 46 Plzeň – Lochotín Tel.:
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Školení internetového vyhledávače
CSS – menu vlevo Mgr. Lenka Švancarová. CSS – menu vlevo.
ÚVOD DO HTML Pavlína Hladišová. O BSAH : HTML - Co je to? Princip zobrazení Tagy Obsah HTML dokumentu Rady při tvorbě HTML Zdroje.
Vzdělávání osob se zdravotním postižením na ZČU v Plzni - Ing. Petr Šika.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Strukturovaný životopis Vypracoval: Lukáš Karlík.
T EXTOVÝ EDITOR ( VKLÁDÁNÍ DALŠÍCH OBJEKTŮ DO TEXTU A JEJICH VLASTNOSTI, TEXTOVÉ TABULKY, ŠABLONY, JEJICH VYUŽITÍ A TVORBA )
Martin Kreutzer MISTR JAN HUS.  Narození- kolem 1370, Husinec  Umrtí- 6.července 1415, Kostnice  Rektor Karlovy Univerzity, Kněz, Spisovatel  Vystudoval.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Microsoft FRONT PAGE Šablona 32 VY_32_INOVACE_19_10_Front Page.
Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.
Vytvoření sestavy Access (14). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Exkurze na ZČU 23.5.
AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_INF_11
INFORMATIKA 9. ročník.
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Informatika – Internet
PowerPoint.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Podpora adaptivní navigace
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Atomy a molekuly. Vypracoval: Lukáš Karlík
Rady a Tipy pro čtení životopisu
The history of England
Marie Rottrová
Propagace nové hry Epic Game
Informatika – Internet
Petr Petr Zveme vás na oslavu! Zveme vás na oslavu! bude mít 18 let!
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu podnadpis.
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Rozložení nadpisu s obrázky
Transkript prezentace:

Vypracoval Lukáš Pokorný, I2 2012/2013

Krátké představení : Narozena 8. Února 1974 Pracuje jako učitelka Anglického jazyka Studovala na Ostrovském gymnáziu a na Západočeské univerzitě v Plzni Koníčky : Volejbal, Cestování

Návrhy první stránky : Stránky jsem chtěl mít co nejjednodušší, proto jsem si vybral návrh vpravo.

Finální podoba stránky :

Tlačítka : Informace : Stručné informace o paní učitelce a kontakt Studium : Historie, obrázky a odkazy na stránky škol, které vystudovala. Zájmy : Galerie obrázků

Návrhy druhé stránky : Druhé stránky jsem chtěl vytvořit pouze ze dvou divů. Stránky se mi ale nelíbily, tak sem je uzavřel.

Finální podoba stránky :

Problémy : Nekompabilita Pspadového prohlížeče s běžnými prohlížeči Horizontální menu první stránky Tabulka u druhé stránky