GSM Lift Watch.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Řízení výtahu po AS-i sběrnici
Advertisements

Program pro rychlé hlášení poruch strojů a zařízení
Průvodce aplikací GSMLink aneb
™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
IP AUDIO AND PAGING SYSTEMS
Nová vozidla dodávaná k splnění závazku veřejné služby
DIAL – UP ISDN ADSL kabelová televize bezdrátové (WiFi) mobilní
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
nová bezdrátová technologie
Možnosti využití Tísňové péče
Sintony® 60 - bezpečný domov v elegantním hávu
Radiofrekvenční řízení budov
Když rozhoduje každá vteřina
Představení ovládacího software GSM Ultimate Remoter.
Ovládací jednotka AZJ 530 Přepínač „FUNKCE“ Osvětlení
Komunikační moduly C2COM a CSAIO8x
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Elektrotechnika Název předmětu: AUTOMATIZACE (INTELIGENTNÍ BUDOVY - ZABEZP. SYSTÉMY) Název a ID tématu: ELEKTRICKÁ.
DUEL SERVICES EUROPE a.s. Ohlídáme Váš dům Domácí alarm s GSM/GPRS komunikací.
Snímání informací ze stroje o průběhu zpracování zakázky prostřednictvím externí snímací karty.
Přehled
Jan Křečan ISSS 2006 Profesionální řešení komunikace pro státní správu a samosprávu.
UČÍME V PROSTORU Název předmětu: Název a ID tématu: Zpracoval(a): Stroje a zařízení Prvky sběrnicových systémů (EL14-2.část) Ing. Josef Nevařil ELEKTROTECHNIKA.
MANET … přehled dostupných modulů …. MODULARITA: MANET je plně modulární což značí jeho otevřenost dalšímu rozvoji. V okamžiku vzniku nového modulu lze.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Telefonování přes Internet
ISDN a jeho využití Petra Sedlinská 4.I.
... jednotné evropské číslo tísňového volaní 112
BEZDRÁTOVĚ OVLÁDANÉ POJEZDY TERČŮ STŘELNICE
8 ZÓN 16 KLÁVESNIC 32 TYPŮ ZÓN 6 VÝSTUPŮ 10 UŽIVATELSKÝCH KÓDŮ 100 UDÁLOSTÍ V HISTORII DETEKTORY KLÁVESNICE G8.
Střední škola teleinformatiky Ostrava
2N® EasyGate PRO. 2N® EasyGate PRO 2N® SmartGate UMTS.
GSM Lift Watch. Požadavky zákazníka – Snadná komunikace z kabiny výtahu – Bezdrátové spojení z kabiny výtahu – Dálkové nastavení a ovládání pomocí SMS.
Bezpečnost běžných spotřebičů Komprimace dat a kryptologie Jitka Procházková.
T-Systems Konvergentní služby pro veřejnou správu Igor Tomeš.
GSM ovládání spotřebičů
Světelná technika Automatizace světla.
Tato prezentace byla vytvořena
Možnosti využití mobilní komunikace při krizových situacích
T-Mobile Moje Info Možnosti využití SMS v komunikaci s občany.
GSM.
1. 2 Zabezpečená mobilní komunikace 3 Private Circle chrání Vaši komunikaci před odposlechem či narušením. Jedná se o komplexní řešení pro zabezpečení.
DAITEM - BEZDRÁTOVÝ INTERCOM, OVLÁDÁNÍ BRÁNY A BRANKY
Confidential1 KX-TDA100/200CE (Ver.1.0) KX-TDA100/200CE (Ver.1.0) Část 4 Programování Panasonic Communications Co., Ltd. PBX Division Servisní školení,
Bezdrátový systém pacient- sestra. Přijímací jednotka s displejem.
MODERNIZAČNÍ KIT SIDO-M SIDO Systems Šimice & Dobrovolný výtahové systémy ČESKÝ PRODUKT PRO MODERNIZACE PO KTERÉM VÁŠ VÝTAH OMLÁDNE SIDO-M KIT v.1.0 Robert.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_62_INOVACE_73 8 _ Přímé bankovnictví II. AutorIng. Renata Wagnerová Průřezové téma Člověk a svět.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Handsfree sady I. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení motorových vozidel.
Vytvořili: jaroslav Šindler a Tereza Žitníková I.B.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Autoalarm II. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení motorových vozidel.
Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník OB21-OP-EL-ELP-VAŠ-U Záznam o pohybu vozidla.
Odbavování a informování v lyžařských střediscích Lukáš Ksandr sk. 370.
Vývojově a aplikačně orientovaná společnost se specializací na oblast snímacích a dohledových systémů pro zpracování a přenos medicínských dat CleverTech.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Radiofrekvenční řízení budov
2N® Omega Series 2N TELEKOMUNIKACE a.s..
Elektronické bankovnictví
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY
Světelná technika Automatizace světla.
Mobilní telefon pro seniory
Member of AŽD Group RADOM, s.r.o. Pardubice.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Přednášející: Ing. Ivan Hruška
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
FINANČNÍ GRAMOTNOST Bezhotovostní placení 4.
INTELIGENTNÍ MOTORICKÝ ZÁMEK
Mobilní ústředna pro Liberecký kraj
Radiofrekvenční řízení budov
Domovní elektrická instalace
Datová centrála, inteligentní měření, funkce měřidel, koncentrátory, komunikační kanály Stanislav Mach Prodej AMM/AMR systémů.
Transkript prezentace:

GSM Lift Watch

Požadavky zákazníka Snadná komunikace z kabiny výtahu Bezdrátové spojení z kabiny výtahu Signalizace v kabině podle směrnice EU a IEC Dálkové nastavení a ovládání pomocí SMS Programování z PC Při poruše automatické odeslání SMS Možnost komunikace mezi strojovnou a výtahovou kabinou Možnost automatizovaného sběru dat ze všech instalovaných výtahů

GSM zařízení pro bezdrátovou komunikaci z kabiny výtahu Nouzové hlasové spojení 2 kabin výtahu s Havarijní službou Hasiči Policií Obsluhou, atd. Dálkové nastavení a ovládání pomocí SMS Reset Zjištění stavu výtahu, atd.

Programování pomocí PC Přehledná práce s veškerými parametry. Nastavení čísel MASTER a TEST na SIM kartě a kontrola tvaru. Nastavení potřebných SMS i s čísly, na která mají být posílány a kontrola tvaru. Síla GSM signálu. Načítání a ukládání parametrů na PC pro pozdější použití, či jako záloha. Monitorování komunikace s GSM modulem systému.

Zahájení provozu vložením SIM karty do GSM jednotky Pro nejjednodušší použití stačí uložení jediného telefonního čísla běžným mobilním telefonem.

Základní zapojení pro 2 výtahy S napájením z 12V výtahového rozvodu Po aktivaci postupné volání až na 8 čísel na SIM kartě Automatické omezení délky hovoru na 4 minuty Zpětné volání pouze z čísel uložených na SIM kartě Ostatní čísla jsou blokována Automatické kontrolní volání postupně až na 8 uložených čísel Kontrola kreditu na předplacených SIM Po nouzovém volání může být na nastavené číslo zasílána SMS se stavem kreditu

Možnosti napájení: Ze zálohovaného výtahového rozvodu 12V Samostatně z adaptéru 230Vac/12Vdc Samostatně z aku dobíječe se zálohovým akumulátorem

GSM Lift Přepoj Doplněk k systému GSM Lift Watch Umožňuje komunikaci mezi kabinou výtahu a strojovnou, ve které je namontován Po zapnutí trvalý odposlech kabiny výtahu Není přerušeno spojení pro nouzové volání do jednotky GSM

Po zmáčknutí aktivačního tlačítka hovor do kabiny výtahu G R S - 12V + Po zmáčknutí aktivačního tlačítka hovor do kabiny výtahu Regulace hlasitosti odposlechu Regulace hlasitosti hovoru v kabině

Call Centrum + BlackBox automatizovaný sběr dat Příjem dat z GSM bran u výtahů s pobočkovou ústřednou GSM Lift Watch jednotek

BlackBox a AlphaLift Automatizovaný sběr dat z výtahových komunikátorů Zpracování Nouzových volání Servisních volání Ovládání pomocí USB z PC Jednoúčelový program AlphaLift pro automatickou komunikaci s výtahy

AlphaLift Program pro řízení BlackBoxu v automatickém režimu Jednoúčelová aplikace pro zjištění druhu volání, odkud a výrobní číslo volajícího zařízení. Aplikace slouží k protokolování volání z výtahových kabin nouzová volání (volání osob z porouchaného výtahu) servisní volání - automaticky jednou za 3 dny poruchové volání Jednoduchá servisní a poruchová hlášení pomocí SMS zpráv

TELSYCO s.r.o. Prostřední 627/14 141 00 Praha 4 Děkuji za pozornost. TELSYCO s.r.o. Prostřední 627/14 141 00 Praha 4