Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

nová bezdrátová technologie

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "nová bezdrátová technologie"— Transkript prezentace:

1 nová bezdrátová technologie
jednoduchá instalace nápaditý design vyšší bezpečnost výroba ve Velké Británii absolutní SPOLEHLIVOST

2 TEXECOM - RICOCHET...... Nová generace bezdrátového zabezpečení přináší více možností než jakýkoli jiný bezdrátový systém. Technologie RICOCHET umožňuje bezdrátové síťové propojení jednotlivých komponentů se vzájemnou retranslací, tzn. dovoluje jednotlivým detektorům přijímat a předávat signál z jakéhokoliv dalšího zařízení v síti. Dosah tohoto systému již není omezen jen dosahem mezi přijímačem a vysílačem. Informace o systému RICOCHET jsou předávány z přijímače do ústředny po BUS sběrnici a zobrazují se i na ovládací klávesnici. Dojde-li mezi dvěma zařízeními k přerušení přenosu, „síť“ sama automaticky vyhledá alternativní komunikační cestu. Čím více zařízení instalováno, tím větší je spolehlivost systému.

3 JEDNODUCHÁ A RYCHLÁ INSTALACE Optická signalizace při načítání detektorů v kombinaci s automatickým
přesměrováním = instalace bezdrátového systému nebyla nikdy snazší. INTELIGENTNÍ SYSTÉM = SPOLEHLIVÝ SYSTÉM Síťové propojení se lépe a okamžitě přizpůsobí prostředí. Diagnostika a měření signálu poskytuje nejen větší bezpečnost, ale ušetří i čas montáže / servisu. DELŠÍ DOSAH = VĚTŠÍ OCHRANA Přidáním dalšího zařízení rozšíříte dosah systému. Opakovače signálu již nejsou potřebné. Nechte RICOCHET bezdrátovou technologii pracovat za Vás.

4 SÍŤ RICOCHET bezdrátové detektory vytvoří mezi sebou síť, kde každý detektor je schopen přeposílat zprávy od jiných bezdrátových detektorů. BEZPEČNOST Více alternativních tras v bezdrátové síti nabízí větší integritu a bezpečnost celého systému, než význam proti samotné síle signálu.. OBOUSTRANNÁ KOMUNIKACE RICOCHET detektory oboustranně komunikují také s přijímacím modulem = zvýšení efektivity, spolehlivosti a zároveň poskytuje rozšířené funkce. TESTOVACÍ REŽIM Nastavovací a testovací procedůra pro každé jednotlivé zařízení samostatně. PŘESMĚROVÁNÍ RICOCHET detektory mění dynamicky přesměrování bezdrátového signálu podle nejlepší komunikační trasy. ÚSPORA ENERGIE RICOCHET vyvinul bezdrátové detektory s 1000 krát menší spotřebou než ekvivalentní drátové detektory. DOSAH Každý přidaný detektor do sítě RICOCHET se chová jako opakovač a prodlužuje dosah pro další zařízení. ZABEZPEČENÍ Bezdrátová komunikace je chráněna sofistikovanými šifrovacími algoritmy.

5 PREMIER 32XP-W Přijímací modul pro bezdrátovou síť RICOCHET Kompatibilní s ústřednami Texecom Software pro monitoring a diagnostiku Konektor pro připojení servisní klávesnice Připojení přes BUS Frekvenční pásmo 868,0 MHz - 868,6 MHz PREMIER SmartKey Dálkové ovládání pro síť RICOCHET Zapnutí, částečné zapnutí a vypnutí Zobrazení stavu systému Nerozebiratelné pouzdro Životnost baterie roky

6 PRESTIGE XT-W, digitální PIR
Detektor pro bezdrátovou síť RICOCHET Dosah 15 m, prostorové pokrytí Životnost baterie roky PRESTIGE QD-W, digitální Quad PIR Detektor pro bezdrátovou síť RICOCHET Dosah 15 m, prostorové pokrytí Životnost baterie roky IMPAQ CONTACT-W, magnetický kontakt Detektor pro bezdrátovou síť RICOCHET 2x vstup NC Životnost baterie roky IMPAQ PLUS-W, otřesový detektor s magnetickým kontaktem Nastavení dosahu a citlivosti Vyřazení mag. kontaktu Životnost baterie roky

7 BEZDRÁTOVÁ SÍŤ RICOCHET
KONFIGURACE MONITORING DIAGNOSTIKA

8 SERVISNÍ REŽIM Některé základní a jednoduché funkce lze provést přímo
na přijímači v servisním režimu. Načtení detektorů a komunikace je signalizovaná pomocí LED SERVISNÍ KLÁVESNICE Další úroveň diagnostiky podporuje servisní klávesnice. Jakákoliv Premier LCD klávesnici můžete připojit k RICOCHET bezdrátovému expanderu 32XP-W. Načtení nebo odstranění ze systému, síla signálu, informace o komunikaci a směrování, test, atd. RICOCHET MONITOR SOFTWARE Nejlepším nástrojem pro diagnostiku je RICOCHET Monitor software. Připojením se k bezdrátovému expandéru, poskytuje úplný přehled a kontrolu nad bezdrátovým systémem. Jednoduché a intuitivní menu s jasným grafickým zobrazením, informuje o stavu zařízení na první pohled.

9 REZIDENČNÍ I KOMERČNÍ VYUŽITÍ
Nová technologie RICOCHET umožnila použití bezdrátových systémů na ochranu obytných, obchodních i výrobních prostor. Nový přístup k servisnímu nastavení a režimu řízení dovoluje velmi rychlou a spolehlivou instalaci.

10 TEXECOM STANDARDS Veškeré výrobky firmy Texecom nesou značku CE, která potvrzuje, že odpovídají požadavkům Evropské Unie na bezpečnost, zdraví, ochranu spotřebitele a životního prostředí.

11 DODAVATEL V ČESKÉ REPUBLICE www.texe.com.cz


Stáhnout ppt "nová bezdrátová technologie"

Podobné prezentace


Reklamy Google