EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: 17. 9. 2008 Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje 31. 3. 2009 Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Advertisements

Strategie implementace
Czech POINT Pohodlná komunikace.
Statutární město Karlovy Vary
STUDIE PROVEDITELNOSTI PRO PROJEKT „Technologické centrum“ Zpracovatel: EUNICE CONSULTING a.s. 1.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 2.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
EGovernement a projekt Datové schránky Registry orgánů státní moci CzechPoint Projekt Datové schránky Další komponenty Portál veřejné správy Elektronický.
Jeden cíl, společná cesta Ministerstvo vnitra České republiky Postup projektu CZECH POINT.
Jednání implementátorů ORP Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica
Analýza dopadu zákona č. 300/2008 Sb. do území JUDr. Kateřina Černá Ing. Václav Koudele.
Digitální mapa veřejné správy - Portál ÚAP MSK Zpracoval: Mgr. Tomáš Kupča Datum:
Výzva 08 – Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji Část VI. – Technologické centrum kraje Setkání se zástupci ORP KÚ SK.
Výzva 08 – Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji Krajský rok informatiky Ústí nad Labem.
Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje Ing. Tomáš Vašica Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje.
Moravská Třebová, Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí odboru finančního Dotace z Integrovaného operačního programu, oblast podpory 2.1 Zavádění.
DMVS Zpracoval: Ing. Ivan Ivanov 1 Typové projekty DMVS -Účelová katastrální mapa realizace 2011, investice cca 9 mil. -Nástroje pro tvorbu a údržbu ÚAP.
Setkání implementátorů ORP Nastavení systému komunikace s MV Sekce pro informatiku a eGovernment Vrchní ředitel sekce: Ing. Jaroslav MrázSekce.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
EGovernment Zpracoval: Ing. Ivan Ivanov 1 Typové projekty DMVS.
MV ČR 1 Nové podmínky pro krajské projekty Ing. Jaroslav Svoboda MV ČR.
GIS Plzeňského kraje a projekty v rámci Digitální mapy veřejné správy Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
EGON Centrum a technologické centrum kraje Vysočina Petr Pavlinec, vedoucí OI KrÚ.
Současný stav a další rozvoj Tomáš Martinek Zlínský kraj.
DATOVÉ SCHRÁNKY Mgr. Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra pro veřejnou správu, informatiku, legislativu a archivnictví.
Digitalizace a ukládání Zpracoval: Jiří Hošek Datum:
Projekty eGovernmentu v praxi 1 Konference IIR Projekty eGovernmentu v praxi Bc. Jana Třísková 21. ledna 2010.
Digitální strategie krajů Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Digitální strategie krajů Datum:
Vzdělávání eGon Zajištění vzdělávání v eGovernmentu Jana Třísková
Czech Point na poštách ISSS Mgr. Pavel Kolář náměstek generálního ředitele pro veřejnou správu.
KI ISVS MSK pilot spolupráce
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica.
Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica, Elektronické schvalování v praxi Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum:
government Zpracovali: Petra Vilímová , Monika Vatrtová,
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 10.
Krajská digitální spisovna Vazby mezi projekty 2 Vysvětlivky: TCK … Technologické centrum kraje eSpS … Elektronická spisová služba DUD …
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky Příspěvek Ministerstva vnitra k informatizaci územních samospráv Ing. Tomáš Holenda ředitel.
Standard ISVS a weby KrÚ a MěÚ Jaroslav Svoboda Ministerstvo vnitra ČR.
Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Zpracoval: Ivan Ivanov, Alois Slovák Datum:
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Informační a komunikační technologie KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Internet ve státní správě a samosprávě.
Digitální mapa veřejné správy - DMVS.  Memorandum  o spolupráci, přípravě a realizaci projektu DMVS podepsáno na ČÚZK  Ministerstvo vnitra,
Stav krajských projektů Zpracoval: Mgr. Tomáš Kupča Datum:
Název krajePodíl kraje v %Podíl obce v % Praha14,39,0 Jihočeský2,85,6 Jihomoravský5,713,5 Karlovarský4,25,1 Královéhradecký10,37,6 Liberecký11,59,3.
Aktuální informace k DMVS Ing. Ivan Ivanov Informace k DMVS.
Sdílení dat o veřejné správě Jaroslav Svoboda MV, úsek informatiky odbor informatizace veřejné správy.
Městský úřad Nový Bydžov eGon centrum ORP Nový Bydžov Ing. Martin Kořínek Bc. Ondřej Neuman.
Seminář pro organizace zřizované krajem Vzdělávání v eGovernmentu v Pardubickém kraji 19. a KrÚ Pk, sál Zastupitelstva Pk 9:00 hod.
Elektronizace veřejné správy eGovernment 20. duben 2009, 10 min. nové zákony, povinnosti a možnosti pro obce CzechPOINT, datové schránky, spisová služba.
Stav eGovernmentu v ČR a aktuální výzvy Praha, JUDr. Jaroslav Strouhal náměstek ministra vnitra pro informační a komunikační technologie.
Spisová služba e-spis LITE máme řešení pro každého Pavel Machánek, ICZ a.s , Ostrava 1.
Aktuální stav plnění usnesení vlády týkajících se projektu Systém včasné intervence Mgr. Hana Jamrichová MPSV.
Zajištění infrastruktury pro operační střediska základních složek IZS Integrovaná Telekomunikační Síť Nové Generace (ITS NGN) Ing. Tomáš Faško.
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Seminář k „Výzvě na technologická centra a elektronické spisové služby“ Oblast podpory: 2.1 Zavádění ICT v územní.
Podpora meziobecní spolupráce Prezentace výsledků dotazníkového šetření ORP Poděbrady.
Krajský úřad Jihomoravsk ého kraj e odbor územního plánování a stavebního řádu 20. března 2012 Výzva č. 08 k předkládání žádosti o finanční podporu v rámci.
PRACOVNÍ PORADA PRO POŘIZOVATELE ÚPD ÚAP 13. listopadu 2009 ÚAP Mgr. Tomáš Vaško OÚPSŘ KÚLK.
EGovernment a související projekty Brno KrÚ JMK.
DATOVÉ SCHRÁNKY Ing. Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra pro veřejnou správu, informatiku, legislativu a archivnictví.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Podpora kvality ve výzvách Analýza výsledků proběhlých výzev
Odbor ekonomický Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.
Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky
Telekomunikační a informační infrastruktura
Michal Šperling - EUREDIS
Aktuální informace z činnosti Pracovní skupiny Inovace
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
DTM Kraje Vysočina.
Transkript prezentace:

eGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica

eGovernment Program jednání 11:30 – 13:45 Úvod Aktuální informace Memorandum o spolupráci - aktuální stav Prováděcí vyhlášky Vyhodnocení cenového průzkumu spisových služeb Digitální mapa veřejné správy Technologická centra 13:45 – 14:00 přestávka 14:00 -16:00 Jednání s náměstkem ministra vnitra Zdeňkem Zajíčkem a ředitelkou krajského úřadu JUDr. Evou Kafkovou Diskuze, závěr Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 2

eGovernment Czech POINT Obce bez tokenu: Čavisov Kunín Stonava Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 3

eGovernment Czech POINT v Moravskoslezském kraji Kde je Czech POINT k obcí 101 pošt 42 notářů Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 4

eGovernment Žádosti na Czech POINT 39 obcí již přihlášeno k výzvě 29 obcí si žádost zpracuje samo 9 obcí si požádalo MV o pomoc 3 obce nemají zájem o projekt (upgrade) Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 5

eGovernment Technologická centra Chci plně provozovat TC na ORP Chci částečně provozovat TC na ORP a část přenést na TC K (specifikujte, které povinné služby budu chtít zajistit od kraje) Nechci provozovat TC na ORP ODPOVĚDĚT DO Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 6

eGovernment Studie proveditelnosti Po vyhlášení výzvy zpracovat studii proveditelnosti na TC kraje (využitelná i jako podklad pro studii proveditelnosti TC ORP) Současně zpracovat studii proveditelnosti na spisové služby a úložiště Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 7

eGovernment Další jednání Děkuji za pozornost Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 8