Mini tisk Ilegální prodej světel Natka začala prodávat chemické světla za 35*kč.Byl o to velký zájem,ale dala slib Petrovi, že mu prodá 5 světel za 100*kč,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím příjde...
Advertisements

To nejlepší od PRO PROTI ULI STEINA.
Rozhovor s Bohem.
Krátký film TRUTNOV a.s. Uvádí.
Vojtěch Šolta student septimy
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Nová slova Chapter 6. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Znám, zemi znám 1. Znám, zemi znám, tam se touha má vrací, tu kterou Bůh lidem dávno dal. Znám, zemi znám, kde se trápení ztrácí, tam není místa pro žal.
Pekelný advent autor: Jan Sviták.
Vyjít ze zóny bezpečí , Kolín. Hned nato přiměl Ježíš učedníky, aby vstoupili na loď a jeli před ním na druhý břeh, než propustí zástupy.
Kolja 9.
FIRMEN – CONSULTING… nVe Vaší firmě dojde v blízké době k několika důležitým změnám… nV následujících 3 lekcích se naučíte, jak tyto změny můžete snadněji.
….konečně dobrý vtip o blondýně..... Blondýna nastoupí do letadla, které letí do Melbourne. Usadí se v první třídě, ačkoliv má letenku do ekonomické.
Pohádka o vodníčkovi Vodníčkova rodina
Člověk se nědy zeptá proč...???
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
mini tisk NOVINKY NOVINKY V pondělí jsme cestou z tělocvičny viděli masakr první třídy.Na cestě ležela hlava ovce, někdo jí asi zabíjel a pes odvlekl.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Události narození Ježíše Krista Více očima Vyškov
Velikonoční příběh Ilustrace Henry Martin Copyright © 2005
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Prezentace Jan   Nekopírovat !!!!.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
PROČ BŮH STVOŘIL DĚTI (A NÁSLEDNĚ VNOUČATA). Pro ty z nás, kteří máme okolo sebe děti – ať už vlastní, nebo vnoučata, neteře, synovce, nebo studenty…
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
MG Production Lahvička MG Production Sedmdesátiletý Marcel by se chtěl od svého doktora dovědět, zda je jeho sperma funkční.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Cyber stalking (pronásledování) Nikol Káninská. Ahoj já jsem Petra a jednoho dne jsem si našla kluka. Jmenoval se Olda. Byl docela super do doby než jsem.
mini tisk mini tisk NOVINKY NOVINKY Porsche se našlo.2.10.ho donesl Martin J.,protože se Marek domluvil s Jirkou,ať mu ho strčí do batohu. MAREK:jsem.
Červená karkulka Lucie Novotná.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Návštěva zoo Denisa Kukrálová. Malý Tomášek měl narozeniny. Přál si malou opičku. Maminka mu řekla, že opičku nedostane, protože je moc drahá a doma by.
Jednou takhle ráno si pejsek a kočička řekli, že půjdou do lesa na jahody. A tak se vydaly do lesa.
VTIPY 3 "Jak můžeme rozdělit šest jablek mezi sedm trpaslíků?" ptá se paní učitelka žáků. Přihlásí se Pepíček: "Upečeme štrůdl!"
Mini tisk NATKA A P.T.S Natka se Petrovi pořád věší na rifle. Pozor ze zadu!! Petrovi už to leze na nervy. p.t.s k tomu řekl: „už mě to štve jí pořád odporovat“
Tereza Pecánková.
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Má vysněná škola. Kdy by měla škola začínat ? A kdy končit ? ● Začínat by měla v 10:00 ● Končit by měla ve 12:00 ●
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Boží intervence ... Bůh na tvé straně
Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím přijde...
PřIjímací řízení na GJŠ
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Práce s textem úryvku z pohádky.
Rozhovor s NÍM.
Autor: Mgr. Vlasta Šujanová Název : VY_32_INOVACE_29CJ_5_PŘÍMŘEČ
Kolikrát? Matouš 18,21-35.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Rozhovor s Bohem.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Rozhovor s NÍM.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Skladba 9. ročník
Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím přijde...
Rozhovor s NÍM.
Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím přijde...
Rozhovor s NÍM.
Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím přijde...
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
VY_32_INOVACE_19 19 Vím, co čtu IV. autor: Mgr. Jana Kobylková
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Transkript prezentace:

mini tisk Ilegální prodej světel Natka začala prodávat chemické světla za 35*kč.Byl o to velký zájem,ale dala slib Petrovi, že mu prodá 5 světel za 100*kč, I když prodělala 70*kč. A na druhý den ? POKRAČOVÁNÍ NA STR.2.

mini tisk Chtěla po Petrovi ještě 75*Kč a Petr jí na to řekl: já už s tím nemám nic společného, měla sis to vypočítat předem. Ale ejhle na další den Natka řekla:Petře pojď do šatny! Petr že ne, ale ona nedala pokoj. POKRAČOVÁNÍ NA STR.3.

mini tisk Tak jí Petr řekl jo, ale vezmu si bodygárda (Pepína). Petr myslel, že si to s ním chce vyříkat, ale v šatně čekal její taťka a vyříkal si to s Petrem. Petr jen přitakával jak byl zděšený a musel jí to donést.

mini tisk procházka 30.4 jsme byli na procházce s družinou a jak jsme odcházeli, tak se úča zeptala, jestli už na pařezu nic nezůstalo.Pepa odpověděl :jen Petrovy kulky.. (kuličky do pistole)

mini tisk Krista pořád kecá nějaké kraviny. Když paní učitelka něco vysvětluje, řekne nějakou úplnou blbinu. Jednou už to učitelku dožralo a zařvala na ní: ale už drž hubu!

mini tisk vtipy1. Pavlík se ptá maminky:je něco horšího,než najít červa v jablku,které právě jím je. Najít polovinu červa!!! 2. Malý Petříček se ptá otce :proč je tichý oceán tichý? Tatínek se zlobí: nemůžeš se zeptat na něco rozumnějšího? tak jo....jak vlastně umřelo to Mrtvé moře.

NAKLADATELSTVÍ AP|LO KONE(S)C