ŠANCE PRO VAŠI ŠŤASTNĚJŠÍ I ZDRAVĚJŠÍ BUDOUCNOST.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
DUVHOVNÍ PÉČE V NEMOCNICI
Advertisements

Marie Curie-Sklodowska 19.–20. století
Rozhovor s Bohem.
Relativistická dynamika
PhDr. Věra Strnadová, Ph. D.
Peníze.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Alena Cahová Relativistická dynamika. Skládání rychlostí Principu stálé rychlosti světla odporuje klasický vztah u´= u + v Předpokládejme, že raketa letí.
Koncentrace kyseliny oxidu uhličitého v ovzduší překročila historickou hranici, je nejvyšší za miliony let! Co to pro nás znamená?
POČÍTAČE ŠKODÍ ZDRAVÍ Kamila Sýkorová
PROJEKT - soubor aktivit, jejichž realizací v určeném časovém rámci dosáhneme stanoveného cíle; dojde ke změně z výchozího stavu do plánovaného stavu.
Změníme Váš úhel pohledu 360°advertising. Umístit reklamu je důležité Děláte svoji práci dobře, možná dokonce skvěle ! Ale ví to o Vás Vaši potenciální.
Nitro a osobní historie člověka o kterého se staráme Doc. Ing. Aleš Opatrný, Th.D. KTF UK v Praze Sekce spirituální péče Společnosti lékařské etiky ČLS.
VY_32_INOVACE_PSYPS14860ZAP Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Fyzika.
KDO NEPROŽIL STÁŘÍ, NEVÍ JAKÉ JE..
Biopotraviny ve školním stravování
Oceňování, vděčnost a zákon rozšíření a zákon rozšíření (Z knihy: Sanaya Roman Žít s radostí)
9. ročník Polovodiče Polovodiče typu P a N.
Optické klamy a iluze Petr Vejsada. Optické klamy a iluze Petr Vejsada.
TAČR 11. února 2015 Gabriela Jirátová. Co brání ženám ve výzkumné a řídící činnosti? Co je transfer technologií?
PŘÍNOS JÓGY V PREVENCI A LÉČBĚ KARDIOVASKULÁRNÍCH NEMOCÍ
 vytváření signálů a jejich interpretace ve formě bitů  přenos bitů po přenosové cestě  definice rozhraní (pro připojení k přenosové cestě)  technická.
Přírodní olej bohatý na antioxidanty
Aktuální rizika dobrovolnického programu v nemocnicích a význam metodických doporučení MUDr.Ivana Kořínková Garant a konzultant zdravotně sociálních dobrovolnických.
Přečtěte si ve trojici texty, představte si postavy z vašich příběhů. Co je spojovalo? Kdo jim pomohl? Kdo je zachránil?
Anglický plnokrevník. Historie Anglický plnokrevník vznikl v 17. a 18. století v Anglii, aby uspokojil vášeň šlechty a jejích králů pro koňské dostihy.
Kompetence žáka – absolventa Ing. Dana Juchelková
 Práce patří mezi výrobní faktory. Na trhu v roli poptávajícího vystupují firmy a v roli nabízejícího domácnosti. Pro většinu domácností představují.
WELLNESS. Wellness je…. = CENTRUM ROZŠÍŘENÉ O MOŽNOST PSYCHICKÉ RELAXACE A REGENERACE.
SEDIMENTACE ŘAS A SINIC
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
Zásady pro stanovování cíle PhDr. Milada Blažková 2014
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_65.
Jan Patočka Adam Neckář, C4A.
Nature Inspired Technologies Group Bloková schemata tří základních podsystémů informačního systému mozku.
Jaroslav Švec Ondra Horský Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti.
Podnikatelský nápad Nejlepším a nejpříjemnějším způsobem, jak vytvořit úžasný produkt či službu, je udělat něco, co chceš sám používat.
Volitelný předmět 1287 Moderní ošetřovatelství.
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
Dejvice Matěj Volf Seminář Město v dějinách Aktivita č. 1 Praha – město našeho života Projekt č. CZ.2.17/3.1.00/36097, podpořený Evropským sociálním fondem.
Avast-Antivirus. Avast-Charakteristika Český antivirus avast! chrání již přes 100 milionů počítačů po celém světě. Avast! vyhrál mnoho ocenění a pravidelně.
SVOBODA je vaše životní právo ( Z knihy: Sanaya Roman ŽÍT S RADOSTÍ )
Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast Sociální vztahy a dovednosti Předmět Zdravotnická.
ČOKOLÁDA A JEJÍ PUTOVÁNÍ PO TĚLE Biologicko-chemický projekt.
N ÁZEV ŠKOLY : SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR : MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY _32_INOVACE_15_NEBEZPEČNÉ.
ANOTACE Objasnit žákům pojem krátkodobý a dlouhodobý cíl, seznámit je s vytyčováním svých cílů a s využitím pozitivních vzorů. Výukový materiál.
Projekt VEKTOR Jihlava, Scio v oblasti českého školství a vzdělávání od roku na státu nezávislá a státem nefinancovaná společnost do.
Marie Curie-Sklodowská
Co dělat když ztratíte práci… ?. Ztráta zaměstnání….  Pro mnoho lidí je to nepříjemnou záležitostí.  Dokáže pořádně zacloumat životem a odráží se i.
Psychické stavy Vytvořila Ing. Lenka Hřibová, Březen 2016.
POZNÁVÁNÍ MIKROSVĚTA. Okolní svět vnímáme smysly vysvětlujeme rozumem necháváme působit na sebe ovlivňujeme svou činností 1/8.
Amway Mineral Sticks: exkluzivně od Amway
Tato prezentace je doplněním výkladu učitele
Komunikační a prezentační dovednosti / C2b
Číslo v digitálním archivu školy
NUTRILITE™ ALL PLANT PROTEIN
Název společnosti Obchodní plán.
Rozhovor s NÍM.
Relativistická dynamika
Rozhovor s Bohem.
Rozhovor s NÍM.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Peníze.
Rozhovor s NÍM.
Prezentace obchodního plánu
Rozhovor s NÍM.
Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Pane, prosím tě….
Transkript prezentace:

ŠANCE PRO VAŠI ŠŤASTNĚJŠÍ I ZDRAVĚJŠÍ BUDOUCNOST

- Cítíte se unavení a psychicky vyčerpaní? - Chcete vitalizovat svůj organismus a dobít ztracenou energii? - Potřebujete ulevit od bolestí? ?

SNADNÁ POMOC JE NABLÍZKU ! - na základě kvantové fyziky aktivuje své produkty (biostimulátory), které vám pomohou.

A JAK TO VLASTNĚ FUNGUJE? ! Pomocí přenosu signálu obdobného jako u TV či rádia získají produkty /přijímače signálu/ Lang Technologies vlastnosti blahodárně působící na vaši psychiku a zdraví.

Změny způsobené přenosem jsou fyzikálně měřitelné a dosažené výsledky poukazují na skutečný ! PRŮLOMOVÝ POSUN KE ZLEPŠENÍ ŽIVOTA NÁS VŠECH

Za svou práci v tomto oboru získal PhDr. Jiří Lang mnoho významných ocenění.

ZMĚŇTE I VY POZITIVNĚ VAŠI BUDOUCNOST VÁM V TOM POMOHOU. Produkty (biostimulátory) – české technologie

ŘEŠENÍ PRO ZDRAVĚJŠÍ ŽIVOT VE VYŠŠÍM VĚKU Více informací získáte na: