HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS AGENTI GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
P ODNIKATELSKÉ DOVEDNOSTI PRO ROZVOJ MSP A NNO V K RÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI Projekt CZ.1.07/3.2.10/ Společnost pro právní a ekonomické vzdělávání.
Advertisements

Zeměpisná síť a zeměpisné souřadnice II
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 1 (001)
Řízení lidských zdrojů
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (003) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUSY (201) GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS 204 IZOLACE ZAMĚSTNANCU.
OBCHOD A HOSPODÁŘSTVÍ Vyzkoušejte si samostatně obchodovat…
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 6 (006)
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 4 (004)
TEST ČTENÍ VIZUÁLNÍ KOMUNIKACE PhDr. MUDr. Miroslav Krejčíř 3 AXIS
Příprava na hodinu dějepisu, organizace výuky dějepisu
Konference Hodnocení pracovního výkonu JUDr
Zeměpisná síť a zeměpisné souřadnice
Lenka Prosecká Ondřej Pešek
Představujeme službu Samepage
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_08.
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS TŘI ČTVERCE GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS
KIV/PRO Cvičení Tiskárna Pěnezokazi mají tiskárnu (kopírku) na peníze – co vložím na vstup, dostanu na výstupu 2x Poté přidám jednu novou.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Analýza vlastního podniku
Řízení lidských zdrojů v mezinárodním prostředí Seminář pro studenty VŠE listopad 2003 Alena Olšarová, HR & Development Manager.
Managed Print Solutions PŘEVEZMĚTE KONTROLU NAD SVÝM TISKEM Ing.Pavel Mikyska EVROFIN Int. spol. s r.o.
Jazyková příprava Skupiny ČEZ
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (005) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.
Malování Microsoft Word Tento počítač (Počítač)
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_1.11 Tematická oblast: Hardware, software a informační sítě PC SÍTĚ, TOPOLOGIE Typ: DUM - kombinovaný Předmět: ICT,
Marketing v EU Ing. Alena Klapalová. 1.setkání: úvod do problematiky „povinnosti“ ke zkoušce zdroje informací brainstorming.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Hledání rovnováhy mezi podnikatelským subjektem a zákazníkem Seminář ČMS Říjen 2012.
Management - Jednání a vyjednávání
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Mgr. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT35.18 Téma: Excel Číslo projektu:
Autor:Ing. Libuše Sušická Předmět/vzdělávací oblast:Ekonomika Tematická oblast:Zaměstnanci Téma:Metody získávání pracovníků Ročník:3. Datum vytvoření:prosinec.
Ostrava 30. září 2002 ECDL pro učitele Libor Koníček Přírodovědecká fakulta Ostravská univerzita.
Grafický zápis algoritmů (vývojové diagramy) Eratosthenovo síto
Síť a MS Windows.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (007) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.
Vnitřní lékařství - blok 4 Pokyny k elektronickému testu.
Vzdělávání zaměstnanců
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
Marketing v EU Ing. Alena Klapalová, Ph.D. č.d.634.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Jak napsat zprávu z praxe
Marketing v EU Ing. Alena Klapalová, Ph.D. č.d.634.
MUDr. EVA VANÍČKOVÁ,CSc. Ústav zdraví dětí a mládeže
Osnova výuky_únor 2011 MANAŽERSKÝ KOUČINK MPH_MAKO PhDr. Milada Blažková.
Název školy:ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:Mgr. Jiří Benda Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Název:VY_32_INOVACE_I.ICT11 Vytvořeno:1.
Nástroje pro identifikaci silných a slabých stránek studentů VŠ Metody pro psychology a nepsychology Šárka Karmazínová (MU) Magda Šustrová (VUT v Brně)
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
LEDEN VY_32_INOVACE_4A_01 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Sada 1 Člověk a jeho svět Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové Sviny.
MATEMATIKA LOGICKÉ ÚLOHY ODKAZY VYUŽITELNÉ V MATEMATICE.
Indiaca Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Indiaca - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Finanční gramotnost Tematický.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Čas
Management - Jednání a vyjednávání
Design Název školy Základní škola a mateřská škola Libchavy
Informační seminář Projekt Dejte práci šanci
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM:
Individuální dárcovství
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ
Úvod do algebry (řešení jednoduchých rovnic)
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM:
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
MARKETING V NEZISKOVÉM SEKTORU
Š A B L O N Y II.
Intenzivní podpora škol
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
EU- „Učíme se ze života pro život“ Registrační číslo: CZ /0
Transkript prezentace:

HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS AGENTI GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS www.budovaniosobnosti.cz 203 www.budovaniosobnosti.cz

DALŠÍM KLIKNUTÍM SPUSTÍTE TEST Soustřeďte se…. Po stisknutí se Vám představíme grafickou hádanku. Pokuste se během max. 3 min. hádanku vyluštit a najít řešení. Neklikejte dříve pro počátek testu, než budete plně soustředění… DALŠÍM KLIKNUTÍM SPUSTÍTE TEST www.budovaniosobnosti.cz

Agenti sedící u PC ve svých kancelářích mají důležitý úkol. Tisknout dokumenty pro vládní organizaci RFGT. Vy jste IT manager a Vaším úkolem je propojit PC se stejným číslem tískárny. Ale jednotlivé kabely se nesmí dotknout ani křížit. Poradíte si? www.budovaniosobnosti.cz

1 2 3 4 4 3 2 1 Zbývají 3 minuty pro Vaše řešení Spojte agenty s tiskárnami kabely (čarami), ale pozor: Nesmí se dotknout ani křížit 4 3 2 1 www.budovaniosobnosti.cz

Máte nakreslenou Vaši variantu? ŽE TO BYLO TĚŽKÉ? ANO, TO VÍME… Máte nakreslenou Vaši variantu? Našli jste řešení hádanky? www.budovaniosobnosti.cz

1 2 3 4 4 3 2 1 Správné řešení www.budovaniosobnosti.cz Spojte agenty s tiskárnami kabely (čarami), ale pozor: Nesmí se dotknout ani křížit 4 3 2 1 www.budovaniosobnosti.cz

www.budovaniosobnosti.cz DALŠÍ TESTY NALEZNETE ONLINE ZDE

REGISTRUJTE SE A ZÍSKÁVEJTE NOVÉ TESTY A INFORMACE ZDARMA www.budovaniosobnosti.cz WWW.VIRTUALCOACH.CZ KOUČINK ZAMĚSTNANCŮ INDIVIDUÁLNÍ A SKUPINOVÝ KOUČINK EFEKTIVNÍ METODA ROZVOJE OSOBNOSTI FIREMNÍ KOUČINK WWW.BUDOVANIOSOBNOSTI.CZ TRÉNINKOVÉ PROFESNÍ PROGRAMY TÉMATICKÉ SEMINÁŘE AUDITY A ANALÝZY OSOBNOSTI WWW.BUSINESSGAME.CZ TRÉNINKOVÉ STRATEGICKÉ HRY TRÉNINK STRATEGIE VYJEDNÁVÁNÍ ORIGINÁLNÍ VYTVOŘENÉ PROJEKTY INDIVIDUÁLNÍ A SKUPINOVÝ KOUČINK VAŠICH ZAMĚSTNANCŮ NEMESIS WWW.BESTTEAM.CZ EMOČNÍ TEAMBUILDINGOVÉ HRY TÉMATICKÉ PROJEKTY - LEADERSHIP ZÁBAVNÉ PROGRAMY A ZÁBAVA Horní Lán 1 Olomouc 779 00 773/186 555 720/461 570 ŘEŠÍME S VÁMI SKUTEČNOU REALITU B E S T T E A M NEMESIS WWW.REDMARKETING.CZ MARKETINGOVÉ PORADENSTVÍ MARKETINGOVÝ KOUČINK WEBDESIGN A KAMPANĚ NA INTERNBETU www.firemnikoucink.cz RED MARKETING REGISTRUJTE SE A ZÍSKÁVEJTE NOVÉ TESTY A INFORMACE ZDARMA