Oběšenec Tomáš Glabasňa.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZAHNUTÉ OLED TELEVIZE.
Advertisements

VÝVOJ PROGRAMOVACÍCH JAZYKŮ PERSPEKTIVY ELEKTRONIKY 3. Celostátní seminář, 18. března 2003 Ing. Pavel Pokorný UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ Fakulta technologická.
Vývoj aplikací s využitím JavaFX
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
RISK Informatika I. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Michal Kapoun. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Základní struktura, metainformace
VY_32_INOVACE_4.3.IV1.02/Ku Html dokument a jeho struktura Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Pavla Kubínková CZ.1.07/1.5.00/
Úprava fotografií - koláž
HYPERTEXT PREPROCESSOR. JAZYK PHP. Jazyk PHP (Hypertext PreProcessor) je intepretovaný jazyk určený pro web. Je celkem jednoduchý, snadno přenositelný.
Český jazyk 4.ročník Skloňování podstatných jmen rodu středního a ženského (interaktivní tabule)
Jak si jednoduše vyrobit vlastní mobilní location-based aplikaci jak si jednoduše vyrobit vlastní mobilní location-based aplikaci David Vávra
 Taggmanager.cz je nový způsob komunikace umožňující jednoduché propojení mobilního telefonu se speciálním webovým obsahem vyvíjený pod záštitou ministerstva.
TVORBA WEBOVÝCH STRÁNEK
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_133_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
- X>=-4 + Program, který po zadání n čísel určí počet čísel, která jsou v intervalu
INFORMATIKA 8 MS Word III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive.
J a v a Začínáme programovat Lucie Žoltá Mat.metody příklady.
J a v a Začínáme programovat Lucie Žoltá. Odkazy - oficiální stránky (překladače, help, metody, vývojové prostředí NetBeans,...)
Obchodní akademie, Vyšší odborná škola ekonomická a Jazyková škola
Aplikace dodávané s OS - Windows
Webové stránky obecních knihoven Seminář dobrovolných knihovníků 22. listopadu 2006 Ing. Jana Tomancová.
Závěrečná práce Využití chytrého telefonu a tabletu v předmětu Aj Autor: Budka Oldřich Aprobace: Tv-Geo-Aj.
Podpora výuky a tvorby ER diagramu ve výukovém systému Barborka Petr Kopka VŠB – TU Ostrava, 2005.
Programování Michal Žůrek.
Tomáš Jeřábek, Praha UK PedF KITTV, 2013
INFORMATIKA 9 Software a zákony I. III2 – I9- 03.
J2ME Martin Orlich Titulní stránka. JAVA Programovací jazyk Java je poskytován firmou Sun Microsystems ve třech vydáních: Java 2 Standard Edition Java.
Začlenění multimédií do HTML dokumentu Moderní počítačové aplikace.
Tvorba webové hry v prostředí java
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.09 Téma: PowerPoint Číslo.
XHTML – obrázky Mgr. Lenka Švancarová Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Švancarová. Dostupné z Metodického portálu.
Vzdělávací technologie 2 Tvorba jednoduchých webových stránek Martin Böhm (L06514)
AJAX nejmodernější webová technologie… seminář pro učitele ZŠ a SŠ Mgr. Marek Osuchowski Ostravská univerzita © 2011.
Výkresové soubory Přednáška č.6. Témata přednášky Typy výkresových souborů –*.dwt, *.dwc, *.dwg, *.dxf DXF formát Ochrana souborů před poškozením Export.
PROJEKT : SCADA systémy na mobilních zařízeních AUTOŘI : Ing. Ondřej Krejcar Ing. Stanislav Slíva.
Počítačové hry 1 Martin Klíma, Michal Hapala.
Tvorba statických stránek Mgr. Lenka Švancarová. Tvorba statické stránky Volba Uložit jako XHTML Editor Vizuální Frontpage Nevizuální PSPad Poznámkový.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.14 Téma: PowerPoint Číslo.
Internetové publikování Doc. Ing. Petr Zámostný, Ph.D. místnost: A-72a tel.: 4222, 4167 (sekretariát ústavu 111)
INFORMATIKA 9 Práce s daty – aplikace I. III2 – I9- 05.
ICT – 2 – 3 – 28 HV - Bohuslav Martinů
INFORMATIKA 7 Odstavec V. III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
INFORMATIKA 8 WordArt - aplikace III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI FAKULTA ELEKTROTECHNICKÁ KATEDRA TEORETICKÉ ELEKTROTECHKY Oddělení informatiky Java Micro Edition pro mobilní zařízení.
© BBMP: BAM015, BAR487, MAL305, POH015 1 Prezentace projektu Adresář kontaktů Autoři: Kateřina Bambušková, BAM015 Martina Bartošíková, BAR487 Alena Malovaná,
Programování POCSI. Programovani/POCSI2 Základní pojmy Akce - děj nad objekty, mající začátek a konec, a mající přesně definovaný účinek. Příkaz - popis.
Práce s daty – aplikace II.
INFORMATIKA 7 Odstavec IV. III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
doc. RNDr. Zdeněk Botek, CSc.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.02 Téma: PowerPoint Číslo.
PHP Programy pro tvorbu WWW stránek - 01
Jak učit tvorbu www stránek na zš? ?. Co by žáci měli zvládat.  Základy s textovým editorem (Word, pspad) – základní úpravy textu, kopírování, formátování..
Elektronická pošta Informatika 5. třída.
HYPERTEXT PREPROCESSOR. JAZYK PHP. VYUŽITÍ JAZYKA Programování dynamických internetových stránek a webových aplikací vytvoření šablony webu kniha návštěv.
Alternativní ovládání PC a okolí Nature Inspired Technologies Group Dept. of Cybernetics FEE CTU in Prague.
VideoStreaming Aplikace pro mobilní zařízení Jiří Chadima, Jiří Mašek.
Corel PHOTO-PAINT Úloha 3 Zpracovala: Mgr. Jitka Hot ařová Střední škola informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Tomáš Seidl 1 c. Prezentace Podání většího množství informací v krátkém čase. Co je k dobré prezentaci třeba? Kvalitní vystupování Dokonalá prezentace.
HYPERTEXT PREPROCESSOR. JAZYK PHP. VYUŽITÍ JAZYKA Programování dynamických internetových stránek a webových aplikací vytvoření šablony webu kniha návštěv.
Vývoj mobilních her a současné trendy
Základy programu Excel
Aplikace nových forem marketingu
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE
CHARAKTERISTIKA INTERNETU
Bingo – vzory podstatných jmen
Obrázek dostupný z: ZVÍŘATA Obrázek dostupný z:
AUTOR: Mgr. Jitka Zajíčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_TV_19
Vy_32_Inovace_44_Zlomky Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Reg.č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Alena Machová.
Nové webové mapové aplikace ČGS RNDr. Vít Štrupl, PhD. Nesuchyně 4. 4
Transkript prezentace:

Oběšenec Tomáš Glabasňa

Cíl projektu Vytvořit zábavnou hru pomocí jazyka Java Hra by měla byt spustitelná na mobilních telefonech podporující J2ME (MIDP 1.0)

Pravidla Hráč musí přijít na programem vybrané slovo. Má možnost se šestkrát splést. Pokud se hráč šestkrát splete hra bude ukončena a hráč prohrává.

Technologie Používaný jazyk Používané programy J2ME (Micro Edition) J2ME Wireless Toolkit 1.0.4 Ktoolbar PSPad

Postup Při programování využíváme několik typů souboru. JAD je textový soubor který obsahuje údaje o aplikaci JAR jsou zkomprimované zdrojové kódy, přidané jsou informace o midletu a zdroje (obrázky) JAVA obsahuje zdrojový kód Používáme třídu MIDlet, pro tuto třídu je nutné vytvořit několik funkcí i když nemusíme všechny využít. MainCl; startApp; destroyApp; pauseApp

Screenshots

Odkazy http://java.sun.com/j2me/ http://www.pcsvet.cz/ http://www.interval.cz/

A to je konec