Zul´aman-taktika Pro hellsires vyrobil Lagraut.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Změny skupenství.
Advertisements

Život je jako cesta vlakem…
WOW prezentace o druidovi. Obsah • Úvod • Talenty • formy • Spely • Bonus.
Druhy přísudku Skladba věty.
Tým Robost uvádí prezentaci o potravinách
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Technologie pro publikování na webu 1 Cvičení 3 Nadpisy a základní formátovací elementy.
Cvičení Úloha 1: Rozhodněte zda posloupnost znaků v poli délky n tvoří palindrom (slovo, které je stejné při čtení zprava i zleva). Př.: [a,l,e,l,a] [a,n,n,a]
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnán k cestě vlakem. Je to vyjímečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Vlak Ž I V O T v jedné zajímavé knize byl život přirovnán k cestě vlakem, bylo to vyjímečně poučné čtení … Ruční posun.
Jak budovat turistický potenciál města?. Známé destinace PÍSEK KARLOVY VARY ČESKÝ KRUMLOV BRANDÝS NAD LABEM Turisté nezůstávají přes noc. Průměrná délka.
ČASTÁ NEINFEKČNÍ ONEMOCNĚNÍ –
Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má zvláštního přítele. Každé ráno navštěvuje kočku jelen, který přichází na zahradu. Majitel kočky.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, v které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to výmečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Czech HORECA SUMMIT Výhledy hotelnictví a jeho trendy pro další období Roman Vacho generální ředitel Grandhotelu PUPP.
Další.  Hraje se na jednu branku  Brankář se určí před začátkem hry a v bráně je po celou dobu  Hra je pro neomezený počet hráčů  Smysl hry spočívá.
Život vždycky stál a stojí a bude stát za to,aby byl dožit
Vlak „život“ Před časem jsem četla knihu, ve které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Adolf Hitler Způsobil smrt milionů.
Fungování místní samosprávy v malých obcích Josef Bernard Lokální a regionální studia Sociologický Ústav AV ČR, v.v.i.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Šetření energie Martin, Houska, Michal, Dann. Voda je stále vzácnější a dražší vodovodní baterie-umožňují jednoduché a rychlé nastavení potřebného průtoku.
Všichni jistě víte, že jsem měl nedávno zdravotní problémy. Můj lékař mi po řadě vyšetření teprve nedávno stanovil diagnózu: DPPVV.
Ježíšův dar lidstvu (Z pohledu vědy) Ježišová smrť Z pohľadu vedy.
Až přečteš tento , zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“
Práce s Gimpem Začátek  Ještě než začal tento projekt, tak jsme skládali zkoušku z modulu Gimp. Celá naše třída se snažila, ale bohužel uspěl.
Kam dlouhé koleje - kam asi vedou, kam nás to tatínku kam asi vezou? Proč tyhle vlaky vůbec nikde nestaví, udělej kouzlo a oni se zastaví.
Diskové pole RAID Disková pole (RAID - Redudant Array of Inexpensive Disks) se používají v souvislosti se zabezpečením dat. Princip RAID pole spočívá.
„Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"
Svět techniky a já Kateřina Večerková.
JAN WERICH CITÁTY S KAPKOU HUMORU A S PÍSNIČKOU.
Dark Orbit -Hra která nikdy nekončí!. K začátku Pohybovat se po herní mapě je vskutku jednoduchá záležitost. Loď se ovládá myší. Stačí pouze kliknout.
Slovesa modální a fázová
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev  spolupráce, komunikace, týmová hra Třinácté MaSo,
NEMOCI A IMUNITA Ema Volešová.
MGR. MICHAL OBLOUK PŘÍSUDEK. základní větný člen s podmětem tvoří základní skladební dvojici, mluvnicky na něm závisí vyjadřuje, co podmět dělá, co se.
Principy výživy kojenců a malých dětí podle doporučeních WHO (2002)
IMPRESIONISMUS.
Slovní úlohy řešené rovnicemi
Zvěrolékař každého druhu
Hasící přístroje Kateřina Jedličková
Proč s aplikací pracovat?. Aplikace Stopy mé Ekoškoly má jednoduché ovládání a snadno prezentovatelné výstupy. Zábavnější práci s analýzou Kvalitní a.
energie má své dobré stránky ale i špatné ENERGIE.
ŘÍZENÍ PROVOZU NA POZEMNÍCH KOMUNIKACÍCH Řízení provozu na pozemních komunikacích Provoz na pozemních komunikacích se řídí: - světelnými, případně i.
KROUŽEK MALÝ KUCHTÍK (1. – 3. ročník).
HAPPY END …no comment... KRIZE SVĚTOVÉHO EKOSYSTÉMU.
Komunikace mezi lidmi…Jirka Pospíšil, AC Slavkov,
Konference projektu NOE Zmocnění a uvolnění vedoucích Seminář 1: Prostředí a výzvy Seminář 2: Tři duchovní hodnoty zdravého vedoucího Seminář 3: Kde získám.
Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Popisuje: Vojtěch Zedek
Ročník:  1. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Název školy Plavská škola Autor Mgr. Jana Kneřová Název
Ukázka zpracování referátu.
Dělení mnohočlenu mnohočlenem
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín Moderní škola 2010
Time management. Time management Time management řízení času soubor dovedností pro lepší využití svého času k dosažení produktivity.
Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má
Trouby Tf / Tp a Td.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
ŽIVOT NA POLI Mgr. Petra Stanjurová
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
ŽIVOT NA POLI Mgr. Petra Stanjurová
Až přečteš tento , zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“
ŽIVOT U LIDSKÝCH OBYDLÍ Mgr. Petra Stanjurová
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
Vedení el. proudu v plynech (za normálního tlaku)
Druhy přísudku Skladba věty.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Transkript prezentace:

Zul´aman-taktika Pro hellsires vyrobil Lagraut

Akil´zon(eagle) Na co si dávat pozor: DMG blesky,přerušování healu. Co má jednotlivá funkce dělat: Tank:Dostane:armor aura,graunding totem.drží agro Healer:začínat s pomalými a postupnými healy držet se co možná nejdál od bosse,mýt pod kontrolou svoji manu,buffi totemy Mýt se na pozoru před blesky. DMG:útočit až tank nabere potřebné agro.přemisťovat se.S dmg začít pomalu.!! Rušit bossovi healy kickem a vším možným co ruší casstingspell

Hex Lord Malacrass Na co si dávat pozor: -tento boss je nebezpečný z hlediska FR dmg přes odsávaní many až po meteory Co má jednotlivá funkce dělat: Tank:je důležité aby byl měl v grupě paladina a shamana na fR auru a totem.Musí se vyhýbat meteorům a držet agro. Healer:začínat s pomalými a postupnými healy držet se co možná nejdál od bosse,mýt pod kontrolou svoji manu,buffi totemy případně dispeluje postihy. DMG:útočit až tank nabere potřebné agro vyhýbat se meteorům přemisťovat se.S dmg začít pomalu

Jan´ alai(dragonhawk) Na co si dávat pozor: -tento boss je nebezpečný z hlediska FR dmg přes(dmg jdou pouze do těch kteří stojí před ním)(dmg FR,PSC) Co má jednotlivá funkce dělat: Tank:je důležité aby byl měl v grupě paladina a shamana na fR auru a totem.Musí se postarat o to aby byl boss otočen k raidu zády musí přebrat agro lockovi který bosse přiláká Healer:začínat s pomalými a postupnými healy držet se co možná nejdál od bosse(nenacházet se před bossem ale stát za ním) případně dispeluje postihy. DMG:útočit a před bossem bušit mu do zad).S dmg začít pozvolneji Co má jednotlivá funkce dělat:

Halazzi Na co si dávat pozor: Spíše na vyšší dmg různé shocky a Shread armor(na 8s armor snížen o 1000)(dmg FR,NTR) Co má jednotlivá funkce dělat: Tank:Paladin v grupě armor aura.Musí se postarat o to aby byl boss otočen k raidu zády(shocky,lighting bolty) Healer:začínat s pomalými a postupnými healy držet se co možná nejdál od bosse(shocky,bolty,plosnaky) případně dispeluje postihy. DMG:Neútočit a před bossem bušit mu do zad).S dmg začít pozvolneji udržovat stálé tempo DMG(enrage) V pripadě že enrage přijde použijeme: Tranquilizing shot

Zul´jin Na co si dávat pozor: Hlavně na postihy kterém je nutno hned dispelovat pro tento boj je vyhrazena nová funkce Dispeller) Co má jednotlivá funkce dělat: Tank:držet agro používat last stand a jiné zvyšovače HP Healer:začínat s pomalými a postupnými healy držet se co možná nejdál od bosse(jako vzdy). DMG:S dmg začít pozvolneji nejdříve Dotky(postupné užíráky) DSP:Dispeller se během tohoto boje docela zapotí bude muset dispellovat řadu postihů nejen u tanka(DSP určí leader)

Nalorak(bear) Na co si dávat pozor: Hlavně na agro v tHomto boji musí být dva tankové kteří se po čase vystřídají a to tehdy kdy se nalorak přeměnuje v meděda Tankové:držet agro.Hlavně když jsou na řadě používat nejsilnější comba aby nabrali agro+používat last stand a jiné zvyšovače HP Healer:začínat s pomalými a postupnými healy držet se co možná nejdál od bosse(jako vždy). DMG:S dmg začít pozvolneji nejdříve Dotky(postupné užíráky) při přeměně tanků STOP DMG!!!

Vysvětlivky DMG: ten co neléčí ani ne tankuje TANK: ten co drží bosse na sobě obyčejně má nejvíce armoru a HP HEALER: ten co léčí DSP: odstraňuje od ostatních různá znevýhodnění která boss) DOTKA: dmg který pracuje postupně. FR: Fire(oheň) útok ohněm NTR: Nature(příroda)útok kouzli z přírody PSC: Psichical(psychický dmg) Pokud se mezi náma najde taký blb,že ani tyhle vysvětlivky nepochopí tak je to dost blbé.