Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

Síla iWoWWe Během 24 měsíců bude iWoWWe znát každý a bude ho mít skoro každý Proč? Nejlevnější, nejlepší, nejvíc možností komunikace (volání,
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Věrnostní program.
Registrace Registrační Poplatek: 25 EU Podmínky pro výnosy z obchodní činnosti ve společnosti Agel: 1. Stanete li se Exekutivnim Členem 2. Stanete li.
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
OBCHOD A HOSPODÁŘSTVÍ Vyzkoušejte si samostatně obchodovat…
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
Global One Humanitární Trust Global One Humanitární Trust pomozte zachraňovat životy s Global One pomozte zachraňovat životy s Global One vydělávejte s.
Dobrý den, Chci Vám nabídnout možnost podílet se na novém, celosvětovém projektu GLOBAL ONE.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
American Diamond Traders inc. VÍTEJTE NA PREZENTACI.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
Název firmy/nápadu Jméno a příjmení všech spolumajitelů firmy/nápadu
NexEurope TM Srdečně vás vítáme na prezentaci. NexEurope TM Kolik lidí znáte, kteří mají problémy s postavou a s nadváhou ? Více jak 2 ? Jistě je jich.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
VÍTEJTE VE SVĚTĚ WowWe Bill Starkey VIDEOKOMUNIKACE 36 miliard videí prohlídnuto online každý měsíc 30 milionů Skype uživatelů v daném okamžiku 280.
Trendy a Inspirace pro internet v roce 2010 LžDr. Patrick Zandl.
Teorie výdělku. Každý ví, že již Teorie výdělku učí, že inženýři a vědci NIKDY nemohou vydělat tolik, jako odchodníci, ředitelé prodeje a … marketing.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Inmarket Nápad, pro který p ráv ě te ď nadešla ta pravá chvíle
WINALITE prodej MALOOBCHOD Kč ZISK Kč I II III IV 1 set = Kč distributor STŘÍBRNÝ 5 setů = Kč (jednorázový.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Phyto Life ™ - Chlorophyll (chlorofyl)*
Ihre Karriere bei XANGO Jednoduchý a lukrativní odm ěň ovací systém © X-team-reichl-2007 VASE kariéra u XANGO 5. 3% Globální bonus Pool (každý třetí měsíc)
Ochrona praw autorskich © sierpień PLÁN MARKETINGU A SPOLUPRÁCE - základy.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
MBank Maximum výhod a pohodlí ??? PETRA NGUYENOVÁ ma381.
Cíle přednášky Vymezení trhu z pohledu zákazníků a jejich poptávky
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
1 PROGRAM PŘEDSTAVUJEME VÁM. 2 Je program, kde můžete získat auto s 0% akontací a příspěvek až 100% na splátky leasingu. Strategie programu Freedom spočívá.
14. října 2008 PRODUKT jednotlivé úrovně produktu Mgr. Eliška Kubíčková.
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora V předchozích prezentacích jsme si řekli, jak zdarma vytvářet síť prostřednictvím Open-Pre-Launch a jak vytvářet.
Šablona č.: III/2 – VI/2 – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji finanční gramotnosti Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Předmět: Občanská.
Název firmy/nápadu Jméno a příjmení všech zakladatelů projektu
klade zvýšené nároky na finanční zabezpečení lidí v seniorském věku. -Zvýší se odvody -Zvýšení porodnosti ze zákona -Prodloužení důchodového.
CERN a Česká republika. Spolupráce českých fyziků s CERN se datuje od počátku 60. let 20. století, tehdy převážně na úrovni individuálních kontaktů.
Tržní prostředí.
Důchodová reforma od autor: Zdeněk Minář.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_PRA_313 Ročník: 1. Vzdělávací obor:
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
Marketingový plán Marketing používej a poděl se s ostatními Spojování úsilí Podnikat pro sebe - ale ne sám Welcome.
Ekonomie 1 Magistři Šestá přednáška Lidský a sociální kapitál, princip přenesené ceny.
Mezinárodní Obchodní příležitost. 14 zemí světa Evropa Česká Republika, Slovensko, Polsko, Maďarsko Asie a Pacifik Austrálie, Indonésie, Nový Zéland,
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
Podnikatelský záměr Název prodejny: Sweet Cupcakes
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Podnikatelský plán Vzor a struktura.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Nu Skin EMEA Majetkový zvyšovatelKompenzačního plánu prodeje.
Kam s penězi, aby nezahálely
Jméno a příjmení všech zakladatelů projektu
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
American Diamond Traders inc.
Název společnosti Obchodní plán.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Příjmy a výdaje rodiny Nováků
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Hotovostní a bezhotovostní peníze.
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
DUŠEVNÍ VLAStNICTVÍ Kateřina Dušáková.
Prezentace obchodního plánu
Teorie výdělku.
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Jméno a příjmení všech zakladatelů projektu
Transkript prezentace:

Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických bohatství plánů stavebních odškodnění Další podniky Po spuštění - GlobalOne představí další po celém světě podniky pro vás a vaše sociální týmu pracovat, vydělávat prodejní provize a dále podílet se na dalších zisků. Odměňovací systém Záchrana životů Ostatní příjmy 1. Spinfinity je je matematicky vypočítaný vzorec, který je již patentově chráněn. Program rozděluje zisky, tak aby každý člen dostal určitý zisk v pravidelných intervalech. 2. Global Profit Pool Každá nová osobně registrovaná osoba rozšiřuje Váš,,Social Profit Pool" Ten je až do 5 linie. Výdělky jsou 10x do měsíce. Vždy dostáváte z každého člověka a to až do 5linie 20% provizi ! 3. Infinity Tento program funguje jako 3x10 forced / podporovaný matrix- výplaty z členských poplatků Ještě k tomu obdržíte 20% zisků tzv. Matching Bonus ze 4 linie Projekt Zachraňte životy -Humanitární trust – převratné, Eco-bio-vědních produkty, které změní svět. Global One členové pomohou v růstu a distribuci těchto život zachraňujících produktů. Projekt Zachraňte životy -Pro výdělek- Z těchto inovativních ekologických produktů, které budou v prodeji na našich webových stránkách za účelem zisku ve vašem Global Profit Pool Licence Spinfinity Licence a patent na tento unikátní systém rozdělení peněz

100%

Rotace všech lidí Matching Bonus 20% z výdělku nucený metrix 3 x 3 lidi - přelévání Matching Bonus 20% z výdělku do 5 linie Matching Bonus 20% z výdělku 4 linie

Tento program je již patentově chráněn a integruje nejnovější technologie z oblasti sociálního marketingu. Minimálně 6 x do měsíce obdržíte výplatu Rotace lidí 1x za den Přehled Spinfinity

Externí zisky, které se scházejí v Profit Poolu, přitékají z jiných obchodů, jako jsou aukce, prodej produktů atd. Zisky každé 3 dny, tedy 10 x do měsíce obdržíte výplatu. Je to tzv. Matching bonus

Jak to bude vypadat ? Když nasponzorujete 3 členy, obdržíte : Z Go Global Profit Pool = 3 lidi x 10 měsíčních výplat = celkem 30 výplat / celkem 30 výplat / Matching bonus 20 % A dodatečně k tomu výplata ze SPINFINITY = 3 lidi x 6 měsíčních výplat = celkem 18 výplat / A dodatečně k tomu výplata ze SPINFINITY = 3 lidi x 6 měsíčních výplat = celkem 18 výplat / Matching bonus 20%

Příklad : Já + 3 lidé - 1. generace 3 Vaši 3 lidé přivedou každý 3 lidi /3x generace 9 Ti přivedou také 3 lidi / 9x generace 27 Ti zase 3 lidi / 27x generace 81 A oni zase 3 lidi /27x generace 243

Vždy obdržíte 20 % Matching bonus za všechny Vaše členy až do 5 generace ve všech 3 kompenzačních plánech SPINFINITY Social Profit Pol – ze všech lidí do 5. linie Go Global Profit Pool – z vlastní struktury do 5. linie Je to tzv. Forced / vynucený, podporovaný / Matrix pro ty, kteří nemají pod sebou žádného spolupracovníka. Nikoho nezaregistrovali. Něco tak velkolepého tu do dnešního dne ještě nebylo. Až Vám začnou přibývat peníze na e-Walletu / el.peněženka /, budete nadšeni tím, jak Vás všechny 3 kompenzační plány budou vyplácet.

1.úroveň - 3 členové 2.úroveň – 3 x 3 = 9 členů 3.úroveň – 3 x 9 = 27 členů Podporovaný Matrix Vezměme například, že každý z těchto 81 členů vydělá za měsíc jen 50 USD v INFINITY, což je víc než reálná částka. Může však být podstatně vyšší. Pak vypadá kalkulace možného příjmu následovně :

z 1. a 2. generace z 1. a 2. generace z 1. generace z 1. generace z 1.,2. a 3. generace z 1.,2.,3. a 4. generace z 1.,2.,3. a 4. generace ze všech 5ti generací

Výhody jednotlivých členství

Kontaktujte toho, kdo Vás na tuto presentaci pozval