Kevin Richardson Kevin Richardson si udělal neuvěřitelné pouto důvěry s velkými kočkami, jsou to gepardi, levharti a lvi.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pro někoho něco znamenáš
Advertisements

ZÁJMENA Mgr. Michal Oblouk.
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Úvahy v ranní mlze….
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má zvláštního přítele. Každé ráno navštěvuje kočku jelen, který přichází na zahradu. Majitel kočky.
Automatická prezentace Představte si, že Vám banka otevře účet s €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.
Každé ráno začíná život....
TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT?: TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT?:
TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT: TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT:
Zvířata divočiny Terezka Mazurová.
Název projektuInovace ŠVP na OA a JŠ Třebíč Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivityIII/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má zvláštního přítele. Každé ráno ji navštěvuje jelen, který přichází na zahradu. Majitel kočky.
Čeleď: Šelmy kočkovité
TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT: TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT: 4... Bůh se Vás nezeptá kolik jste vydělal peněz, ale jakým způsobem?
Abrah á m – praotec víry Jak žít víru dnes? Několik postřehů z životní cesty Abraháma Bůh se mu dal poznat a změnil mu jméno On se rozhodl změnit život.
1. Hospodine, jak jsou mnozí nepřátelé moji! Pohleď, Bože, jak mi hrozí, povstávají k boji. O mé duši mnozí lžou, že již nemá pomoc tvou.
Co manažeři očekávají od vzdělávání HR ŽIVĚ 14. prosince 2005 Tomáš Valenta Generali pojišťovna a.s.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci,  Je plné radosti = jásavý chvalozpěv. Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
Tulák sob a jiné zajímavosti
Hudba ABBA, Money, Money, Money Představte si, že Vám banka otevře účet s €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.
Olla jmenuji se Olla, ale říkají mi Čirunka taaakhle malinká jsem byla když si mě přivezli.
Kočkovité šelmy.
Jméno autoraMgr.Eva Truxová název projektuModernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ číslo šablonyV/2 Inovace.
SAMOSTUDIUM TEST VLK OBECNÝ LIŠKA OBECNÁ FENEK BERBERSKÝ
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_492_Př8 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast : Člověk a příroda Předmět :Přírodopis Ročník.
Zpívej se mnou haleluja, zpívej se mnou Pánu dík. Díkem duše pookřívá, Pána díkem oslaví. 1. Že jsem mohl klidně spát, ráno zase zdravý.
Představte si, že vám banka otevře účet s €, Přičemž je třeba dodržet jen 2 pravidla.
BÝT PŘÍTELEM JE....
Kevin Richardson Kevin Richardson si vytvořil neuvěřitelné pouto důvěry s velkými kočkami - gepardy, levharty a lvy i s.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Posun : Auto nebo S láskou je to jako s máslem: občasná trocha chladu ji udržuje svěží.
Pracuj, jako by si nepotřeboval(a) žádné peníze...
Miluj tak, jako by tě ješte nikdy,
Před čím nemohu mlčet…... Před čím nemohu mlčet…. Krajské volby v Jihočeském a Karlovarském kraji vynesli do čela radních zodpovídajících za školství.
Trocha poezie (Láska)……….(přátelství)..
Jak vést děti ke Kristu?  Přijmout takové jaké jsou  (LÁSKA)  Hrát si s nimi  (PŘÁTELSTVÍ)  Vést ke službě  (DŮVĚRA a ZODPOVĚDNOST)
1. Jak dobré je žít, Pane, z tvého slova, | jež mezi námi tvoří pouta nová | a ve všech vztazích je nám pomocí | i ve zdraví i v každé nemoci. | Dej, Otče.
Dětská sobotní škola Les liens de la Grâce Los eslabones de la Gracia Pouta milosti.
Kde mají původ Velikonoce?
ZVUKY A TÓNY VLASTNOSTI TÓNŮ.
36. Má modlitba Má modlitba nemívá někdy slova, když v slzách za Ježíšem přicházím. On však mi říká: „Neplač, zkus to znova, já s tebou budu čelit nesnázím.“
Myšlenky o přátelství. Člověk by chtěl být gigantem a je hovno kamaráde.
1. Noc v širý už padá kraj a slunce v mraků dál zapadlo zvečera, A hvězdný padá třpyt, že šťastni můžem být, vypráví důvěra, a hvězdný padá třpyt, že šťastni.
Svět je nádherná kniha, ale nemá cenu pro toho, kdo neumí číst.
1. Vzácný dar svůj, živou víru, | Pane můj, mi zachovej, | na plnou ji uveď míru, | čeho třeba ještě dej! | Co jsem bez tvé víry v tebe? | Nad propastí.
Cizí člověk Člověk a jeho zdraví Šablona: ICT PRV ČAJZ Cizí člověk Anotace: bezpečné chování, vyhodnocení a zvládání rizikových situací Autor:
Tou ž ím, po Tob ě tou ž ím, tou ž ím T ě poznávat, Tvou láskou, v ěč nou láskou nechat se objímat Tou ž ím, po Tob ě tou ž ím, tou ž ím T ě poznávat,
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
1. Jak vítati mám tebe, | ó králi věčných krás, | jenž přicházíš k nám z nebe, | bas obohatil nás? | Dej, Ježíši, ať poznám, | co dáváš z milosti, | jak.
PODSTATNÁ JMÉNA Eva Velanová
Vánoční promo akce kofoly
Příběh o budoucnosti lidstva Já si například myslím že v roce 2696 bude náš svět strašně znečištěný, ale vyspělý.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Boží intervence ... Bůh na tvé straně
1. Jezu Kriste, Synu Boží, plný nebeského zboží, rač přítomen býti, dary svými obdařiti, Slovo své nám předkládaje, duši nasycuje.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Jirka Pospíšil, KC NADĚJE
TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT:.
Co jsou to podstatná jména?
Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má
Pro někoho něco znamenáš
A je to pravda Pravda o mužích. A je to pravda Pravda o mužích.
Pro koho tu přednášku děláme? zdroj: duarte.com
Belleza salvaje Kevin Richardson El amigo de los leones.
27 ROVNICE – POČET ŘEŠENÍ.
Transkript prezentace:

Kevin Richardson Kevin Richardson si udělal neuvěřitelné pouto důvěry s velkými kočkami, jsou to gepardi, levharti a lvi - král džungle. Tento muž má 32 let a neexistuje žádné riziko strávit s nimi noc a spát mezi nimi.

Richardson bydlí v Wildlife Reserve nedaleko Johannesburku v Jihoafrické republice a má instiktivní dar, který vám umožní komunikovat bezpečně s těmito divokými zvířaty. Plně se jim věnuje s láskou a úctou.

Kevin nepoužívá žádné kouzlo či triky i když bezpochyby má zvláštní dar, aby se se zvířaty sblížil. Musí podporovat své vlastní instinkty k přístupu nebo situacím zvířat. Pokud nebude situaci cítit dobře, ví, že k nim nemá přistupovat – říká Kevin.

Tento lev nemá moc rád vodu, ale pokud se ho přítel zeptá….není pochyb a objetí napoví vše…….

Tento lev známý jako král džungle, může ukázat svou agresivní image. Kevin ho však objímá, jako kdyby se jednalo o pouhé koťátko. ˇUžasná věc je, že tyto kočky nedělají nic, aby ….. Tito lvi Kevina znají.