Jessica COX.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hans Christian Andersen
Advertisements

Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
Život je jako cesta vlakem…
do procesu nástupu a zajištění tvorby mléka zasahuje:
TRHLINA Špatná zpráva s dobrým koncem
Technika,tak jak ji vidím já…
Oddělení vzdělávání trenérů FAČR. Motto Dovolte sobě i druhým se cítit dobře.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: MGR. JINDRA BENEŠOVÁ, 2011 – 10 – 31 NÁZEV: VY_12_INOVACE_27_ LIDSKÉ TĚLO TÉMA:
Děti se učí kvůli budoucnosti, ne kvůli známkám! Analýza dotazníkového šetření projektu Pohoda.
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Vyrobilo počítačové studio
Víš, co je štěstí ? Je to dům, auto a chata ? V í š, c o j e š t ě s t í ? J e t o d ů m, a u t o a c h a t a ?
Co je štěstí ….
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, jakmile se oženíme nebo vdáme, až budeme mít první dítě, potom další. Pak jsme otrávení, protože naše děti.
Proč pláčeš, maminko? Hudba: Percy Sledge "Ave Maria"
1 EICO - nevyšlapanou cestou. 2 Evropský sociální fond Operační program Rozvoj lidských zdrojů (OP RLZ) Opatření 2.3 Posílení kapacity poskytovatelů sociálních.
Něco, co mohou napsat jen děti 2. třída ZŠ. „Muslimská Bible se jmenuje Kodak.“
Psychologie sportu stolního tenisu a tenisu obzvlášť Vojtěch Kaplan O4A.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
Co je štěští…..
Vývoj dětské kresby Kresba lidské postavy.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ8_12 Sada DUM Český jazyk 8 Předmět Český jazyk Název materiálu Číslovky (jak správně píšeme číslovky).
Emoce (city).
Psychologie test.
PORUCHY PŘÍJMU POTRAVY doplňkový seminář k projektu
Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše a děti jsou z nebe JOHN GRAY
Tipy Audrey Hepburnové na krásu
Slzy ženy Proč ženy pláčou.
Kdo je animátor seniorů? Doc. Ing. Aleš Opatrný,Th.D. Katolická teologická fakulta Univerzity Karlovy v Praze.
VY_32_INOVACE_PSYPS110460ZAP Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Mentální anorexie.
 Poslední přikázání z první desky desatera – příkazy vztahující se k Bohu.  Již ve SZ patřilo toto přikázání k identitě vyvoleného národa.  Židé světili.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
SVĚTOVÝ DEN ZVÍŘAT Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
PSYCHICKÁ ZÁTĚŽ PŘEHLED REAKCÍ. ŠKÁLY PRO POSUZOVÁNÍ ZPŮSOB: 0 = NENÍ TO MŮJ ZPŮSOB REAGOVÁNÍ 1 = OBČAS TAK REAGUJI 2 = ČASTO REAGUJI TÍMTO ZPŮSOBEM 3.
CHUDOBA.
Čas utíká. Život letí. Dálky rozdělují. Děti rostou. Práce přichází a odchází. ŽENY.
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM:VY_32_INOVACE_JIROCHOVA.
Zažili jste někdy pocit: "Tady to znám, tady už jsem přece byl...? Miloš Knor - Pohádka o třinácti důchodech.
Specifický typ osobnosti
Okamžik Aus dem portugiesischen übersetzt
Seznamovací kurz primy s výukou vybraných kapitol biologie a zeměpisu Gymnázium a SOŠ Hostinné.
Teorie motivace Adéla Furiková.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Děti by nikdy neměly trpět bolestí Léčba musí probíhat ve spolupráci s rodinou Stále někdy nedostatečná léčba Dítě nedokáže bolest dobře vyjádřit a popsat.
Práva dětí Petr Machala.
Tak zase Josefové slaví 19.března svátek. Již několik roků jsem jim touto cestou blahopřál a tak i letos malé přání, v tom jejich těžkém životě. Bohužel,
Počítání, vývoj matematiky,... Asi milion let uplynulo od doby, kdy se na naší planetě objevil člověk. Během této doby se naučil poznávat tvary a směry,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_334_Zájmena AUTOR: Mgr. Šárka Kubáčková ROČNÍK, DATUM: 7.,
Záměrem Moravskoslezského kraje je provést systémovou změnu v poskytování sociálních služeb Závěrečná konference k projektu „Podpora transformace pobytových.
Emil František Burian
Abraham Harold Maslow „To, co člověk může být, to musí být.”
Psychologie pro sportovní praxi
GYMNASTIKA. CO TO JE GYMNASTIKA ? Gymnastika je soubor tělesných cvičení, jehož cílem je všestranný rozvoj lidského těla a udržení zdatnosti a celkově.
Učení podmiňováním Učení pokusem a omylem Učení programováním
Proč rád žiješ? Když chceš, aby se Ti splnily sny, nesmíš dlouho spát...
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miroslava Wrubelová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991 Autor: Mgr. Jaroslava Stejskalová Název materiálu: VY_32_INOVACE_50_Občanská výchova_Morálka.
Prevence. Osnova Jak to u nás vypadá Mé hodnoty Práce s žákem Práce se třídou Celoškolní akce Práce s učiteli Práce s rodiči.
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
Popisuje: Vojtěch Zedek
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
Rodina VY_32_INOVACE_3A_11 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Něco, co mohou napsat jen děti
Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Tak tohle je ta „moderní doba“ (v kresleném humoru)
Co je štěští…..
Maya Angela a její moudrá slova
Maya Angela a její moudrá slova
Transkript prezentace:

Jessica COX

Dotýkat se NEBE

Jessica se narodila bez rukou následkem zřídka vrozené nemoci. Jako dítě nechápala, proč nemá ruce jako všechny ostatní děti. “Bylo těžké být jinou!”

Avšak zůčastňovala se různých aktivit jako například gymnastka, tančila, zpívala, často na velkých světových scénách.

Když byla mladá, často v návalech hněvu křičela, kopala pro vědomí, že je bez rukou, ale všechnu svou energii soustředila na sport.

„Bylo mi kdysi nepříjemné, když se lidé z ulice na mne s odstupem dívali, například, jak jim s nohami. Ale naučila jsem se vnímat tyto situace jako něco pozitivního a být příkladem optimismu. “

Jessica věří svým rodičům, ktoří jí jsou vzorem a oporou Jessica věří svým rodičům, ktoří jí jsou vzorem a oporou.“ Má matka se mi vždy snažila pomoci realizovat mé představy a cíle. "Můj otec nikdy neuronil slzu když jsem se narodila a proto se necítím jako oběť. Je těžké být rodiči těžce postiženého dítěte. Byli mi skalou v těžkých časech a je jedno, jakou mne stvořili, podstatné je kdo jsem dnes. "

Díky specielním úpravám mohu jezdit autem. Když jsem řízení auta zvládala na výbornou, rozhodla jsem se přes všechny obtížnosti rozšířit o další třídy řidičského průkazu.

Mám diplom se zaměřením psychologie na Univerzitě v Arizoně a stále vidím zvědavé pohledy, když přijedu se svým autem natankovat na čerpací stanici.

Dokážu napsat 25 slov za minutu, mám suché vlasy. Make-up a kontaktní čočky zvládnu lehce než kdokoliv jiný.

Jessica má 26 let a je vysoká 1,55 m Jessica má 26 let a je vysoká 1,55 m. Je první ženou pilotkou v historii letectva, která létá bez horních končetin.

„Podívej se mami, žádne ruky!“ Táto inspirující žena je pro mnohé hrdinka, vždy září štěstím a velkým smyslem pro humor. Na Den matek v květnu minulého roku, létala sama se závěsným označením: „Podívej se mami, žádne ruky!“

Většinou je to u lidí strach z neúspěchu a nedostatku sebevědomí" Absolvovala přibližně 160 hodin sólo letů. „V začátku létání, jsem si uvědomila, že strach je založený na nedostatku vědomostí a z neznámého. Většinou je to u lidí strach z neúspěchu a nedostatku sebevědomí"

Díky důvěře a ambicím má Jessica za sebou dlouhou cestu na které se stala člověkem jakým je dnes. Kromě toho, že je dobrý motivační rečník (www.rightfooted.com), byla také v posledních pěti letech poradkyní dětí v Medzinárodní dětské síti po amputacii.

Jessica Cox očekává, že se vdá a bude mít děti Jessica Cox očekává, že se vdá a bude mít děti.“ Vím, že to bude těžké mít rodinu, ale také vím, že budu dobrá matka.“ Smála se situaci, až dojde nápadník a bude žádat rodiče o „její“ ruku .

“Čím větší obtížnost, tím větší sláva.” „Můj největší strach není o tom, že mám tělesný handycap, ale z toho že jsem nadmíru silná". “Lidské bytosti musí mít i nezajímavé chvíle, aby si uměli vychutnat vzrušující momenty” “Čím větší obtížnost, tím větší sláva.”

¿A co ty?, ¿ Je potřebné "dotýkať" se nebe?