Zhoršená kvalita následujících fotografií je ovlivněna počasím, mlhou a poté deštěm!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VYHLÍDKOVÉ LETY v roce 2011 a 2012.
Advertisements

SLAVNOSTNÍ KONCERT K 68. VÝROČÍ OSVOBOZENÍ BRNA
MILČOVO KOLEČKO 2013 Amatérský závod k uctění památky bosonožského profesionálního cyklistického závodníka Miloše Hrazdíry, jehož spoluorganizátorem byl.
Liturgický rok.
Výroční členská schůze Senior klubu Brno-Bosonohy v Orlovně 11
Návštěva areálu Podskalní mlýn ….. Návštěva areálu se uskutečnila Areál se nachází na okraji Brna v pěkné přírodní lokalitě.
7. setkání HELIGONKÁŘŮ Brno-Bosonohy
Vánoce 2012.
Druhá část Rok 2013 ……. Snímky navazují na první část kostelů a kaplí z minulého roku. Tyto byly pořizovány v jednotlivých městských částech Brna, ve.
Automatický přechod snímků Návštěva ZOO v Brně
2013 ….. Již tradičně každým rokem probíhají Vánoce v krajském městě Brně spojené s Vánočními trhy. Tyto jsou na třech místech v centru města Náměstí.
Vánoce Do křesťanského kalendáře byly tyto svátky zařazeny roku 336. Symbolem Vánoc se staly od 16. st. jesličky (betlém), od 19. st. v městském a později.
První ročník předvádění leteckých modelů Vysočany.
Ruské Vánoce.
Začátek listopadu je již tradičně spojen s ukončením zemědělského roku a vrcholí svěcení svátku svatého Martina Dnešní obnovená svatomartinská tradice.
Zdenka Suchánková DD Val. Klobouky- Smolina
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
NÁVŠTĚVA KROMĚŘÍŽE ÚVOD Autovýlet Vladimíra a jeho kamaráda Karla na prohlídku města a památek v Kroměříži se uskutečnil Odjetí.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCŮZE SENIOR KLUBU BRNO-BOSONOHY
Ave Maria.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
…… Brněnské Vánoce - vánoční trhy probíhají od do Jsou na dvou místech v centru města - na náměstí Svobody a na Moravském náměstí.
…… Úvod Křest nové knihy (druhé vydání) se uskutečnil v Městské části Bosonohy ve dvoře budovy Centra volného času BOSA. Slavnostního ceremoniálu.
SVÁTEK SENIORŮ Brno Náměstí Svobody ……. Ve bylo oficiální zahájení za účasti PŘEDSTAVITELŮ MĚSTA BRNA. Záštitu nad akcí měli JUDr. Michal.
Blueberry Hill … Svátek SENIORŮ Jihomoravského kraje se uskutečnil v městě Brně Oslavy svátku probíhaly na náměstí Svobody při velké účasti.
VYHLÍDKOVÝ LET
Evangelický kostel, Havířov – Bludovice , 17:00 hod
SENIOR KLUB Brno-Bo s onohy výroční členská schůze v bosonožské Orlovně.
Rozsvícení vánočního stromku na Bosonožském náměstí
POSEZENÍ NA MYSLIVNĚ Brno-Bosonohy.
BABSKÉ HODY
Výlet autem do Mikulova a Valtic ÚVOD Naše první zastavení bylo v Pasohlávkách s prohlídkou areálu AQUALAND MORAVIA. Další zastavení byla návštěva.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_41_Vánoce AUTOR: Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM: 1., 2. 1.
… … Úvod V polovině měsíce prosince v roce 2014 jsem si prohlédl zajímavou výstavu Moravské vesničky a Betlému. Z prohlídky, která se mi líbila a.
70. výročí osvobození Bosonoh
Městská část Brno BOSONOHY
2012 …… VÁNOCE- VÁNOČNÍ TRHY VE MĚSTĚ PROBÍHAJÍ NA NĚKOLIKA MÍSTECH OD do NA NÁMĚSTÍ SVOBODY NA ZELNÉM TRHU NA MORAVSKÉM NÁMĚSTÍ Vánoce.
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Jarmila Nováková ČísloVY_32_Inovace_3331 NázevVánoce Téma hodinyVánoce PředmětPrvouka Ročník/y/3.
Zajímavé fotografie Brno- leden 2016 melodie Pohled na náměstí-Zelný trh z horní části, od sousoší sv. Trojice.
Návštěva VYSOČAN Molenburku melodie Úvod Do obce v Moravském krasu Vysočan- Molenburku přijeli autem z Brna Vladimír a Karel. První jejich.
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Název školy Centrum Bazalka – Základní škola speciální a Mateřská škola speciální, o.p.s. Téma Svátky v roce Název DUM Listopad - Advent Popis Popis, zvyky,
Den s Českým rozhlasem Brno 18. června 2016 MELODIE.
Svatomartinský košt Brno.
Snímky pořízeny v letech 2014 a 2015
Vavřinecké hody Brno-Komín
Vavřinecké hody Brno-Komín
Slavíme Vánoce Na Vánoce se připravujeme už od počátku prosince. Tento předvánoční čas nazýváme advent. Ten začíná většinou poslední listopadovou neděli.
Hodně štěstí v novém roce
FOTOGRAFIE druhá část 2017.
OSLAVY VÝROČÍ 780 let Brno -Bosonohy - září
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Dagmar Šaflová
VZPOMÍNKA NAROZENIN T.G. Masaryka
MLADÉ HODY Brno-Bosonohy
Ahoj, v sobotu zveme tebe i celou tvoji rodinu
Setkání seniorů Louny 9. a 10. října 2010
ROZSVĚCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU 3. prosince 2010
MLADÉ HODY Brno-Bosonohy
Rok v jeho proměnách a slavnostech
Harmoniky.
OSLAVY VÝROČÍ 780 let Brno -Bosonohy - září
Slavnostní rozsvícení vánočního stromu.
POZVÁNKA Klub maminek, Osadní výbor a SDH Svatý Kříž
1.
VÁNOCE v BRNĚ 2017.
PŘEDVÁNOČNĺ NÁLADA ADVENT :28:39.
POZVÁNKA Klub maminek, Osadní výbor a SDH Svatý Kříž
AUTOR: Mgr. Eva Kubíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_15 Prosinec a tradice
Obecní úřad Hošťálková
Transkript prezentace:

Zhoršená kvalita následujících fotografií je ovlivněna počasím, mlhou a poté deštěm!

Bosonožské náměstí - místo, kde se za několik minut uskuteční adventní setkání občanů Bosonoh

Starosta městské části Brno-Bosonohy, pan Miroslav Sojka pozdravil a přivítal občany-účastníky adventního setkání

Vystoupení dětí Mateřské školy Bosonohy

Účastnící adventního setkání

Vpravo Vladimír Koudelka, který moderoval program adventního setkání při rozhovoru s Mons. Františkem Koutným

Mons. František Koutný při projevu k účastníkům setkání hovořil o adventu, mezilidských vztazích a své minulosti. Od prosince 2014 bude novým farářem ve farnosti Troubské.

Odcházející žák předal kytici Mons Odcházející žák předal kytici Mons. Františku Koutnému a poté jej místostarostka Ing. Daniela Kalná doprovází k rozsvícení vánoční výzdoby na kapli sv. Floriána

Rozsvícení vánoční výzdoby na kapli sv Rozsvícení vánoční výzdoby na kapli sv. Floriána, bílé kuličky jsou padající déšť na objektiv fotoaparátu…

V areálu byla také krytá dílna pro děti

Vystoupení zpěváka Jiřího Helána, hudební doprovod Broňka Schoříková-cimbál a Vladislav Bláha-kytara

Vystoupení zpěvačky Broňky Vyoralové

Vystoupení zpěváků, zprava Hanka Maskačová, Jiří Helán a Broňka Vyoralová, hudební doprovod Broňka Schoříková-cimbál, Vladislav Bláha-kytara, zpívali adventní, vánoční a další melodie

Vystoupení žáků základní školy v Bosonohách

Za společného odpočítávaní byl po páté hodině rozsvícen vánoční stromek

Vánoční stromek byl rozsvícen a za zpěvu Jiřího Helána občané besedovali a zahřívali se teplým čajem, o který byl v průběhu programu velký zájem

… Doba přípravy na VÁNOCE je nazývána jako ADVENT a v křesťanství znamená příchod Ježíše Krista. Adventus je z latinského názvu a znamená příchod. Hostem na adventním setkání byl Mons. František Koutný, který bude od 12. 2014 novým farářem v římskokatolické Farnosti Troubsko, do které patří také městská část Bosonohy. V pestrém programu vystoupilo mnoho účinkujících. Na závěr pěkného programu byl rozsvícen vyzdobený vánoční stromek za přítomnosti mnoha občanů….

Vladimír Hudec a Josef Kmeť Fotografie pořídili Vladimír Hudec a Josef Kmeť 30.11.2014