Odbor pro personalistiku Valný sněm Junáka Litomyšl 28.–30. 3. 2014.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JIHOMORAVSKÝ KRAJ TGM Junák - svaz skautů a skautek ČR
Advertisements

SAFE. SAFE - Systém evidence a ohodnocení dobrovolnické práce jako nástroje zvýšení transparentnosti a efektivity hospodaření v NNO Cíle projektu SAFE.
Projekt „Rovnost na Vysočině v kontextu koncepce rodinné politiky Kraje Vysočina“ Ing. Soňa Krátká, regionální koordinátorka.
Kde najdete informace o volných pracovních místech?
IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny systém minitendrů pro školy Praha.
Portál krizového řízení pro Jihomoravský kraj
Koncepce politiky bydlení v ČR do roku 2020 a sociální bydlení 18. Září 2012.
A KTUALITY A NOVINKY VE VÝCHOVNÉM PROGRAMU J UNÁKA.
Poslání, principy a metoda skautingu
Vize 92. střediska Šípů. Chceme 92. středisko Šípů takové, pro které nic není problém. na které jsou jeho členové hrdí. které se nebojí zkusit něco nového.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
EURAXESS pomáhá vědcům Podpora mobility a vzdělávání výzkumných pracovníků UK, Praha Mgr. et Mgr. Hana Hušková.
Vzdělávání zaměstnanců Střediska sociálních služeb městské části Praha 9 je finančně podpořeno z Evropského sociálního fondu v rámci realizace projektu.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
Organizace Sněm okresu Hodonín 2013 Delf – Tomáš Svoboda.
Duben 2012 – říjen  KLŠVS, VMP  Klíče pro život  lodě a vybavení (slevy apod.)  krojové doplňky  žebříček výsledků závodů  Tři jezy.
Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy.
Seminář Komunikace & Média 15. až 17. října 2010 Praha Regionální mediální manažer Ondřej Peřina – Jerry
Kristýna Vyvialová ZAKLADATELÉ CO JE SKAUTING CO TAM D Ě LÁME O NAŠEM ODDÍLE ZNÁMÉ OSOBNOSTI.
O R D O & I U S T I C I A oddíl skautů při 65. pražském středisku Pata a Mata jako pronajímatel a Křeček a Plundra, s.r.o jako nájemce uzavřeli.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Spojujeme software, technologie a služby Rozhraní pro import dat Vykazování dat o poskytovaných sociálních službách Ing. Radomír Martinka vedoucí projektu.
Skautské století různé informace.
Krajská rada Junáka Libereckého kraje Afrooting - krajské roverské setkání 2007 Mníšek u Liberce, 19. až 21. října 2007.
Výjezdní zasedání ORJ Hodonín
Rámcové představení projektu TRIATLON DĚTI 9. listopadu 2013 Voroněž, Brno.
Proškolení studentů k projektu Inovace a podpora praxí VŠPJ
Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Výchovný odbor Želvičky. Výchovný odbor „Želvičky“ Členové: Kiwi, Villda - Ratíškovice, Milka, Andy - Čejka Sketmen, Šmudla, Junior, Ryša, Hárvy – Kyjov.
Hodnocení kvality v Junáku
Hospodaření Katedra Fiscus Kateřina Hrdličková – Matýsek
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
FILMFEST, s.r.o Talent marketingových komunikací.
Co je program Mládež v akci?. Komunitární program Evropské unie na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Co se honí želvími hlavami. Celoroční plán Proč jej dělat? – Práce s dětmi není náhodná, chceme někam směřovat – Všichni vedoucí chtějí dosáhnout s dětmi.
Zdravá škola.
WWW – hypertextový informační systém
Krajský sněm ledna 2011 radnice, nám. Dr. E. Beneše, Liberec Volební program Jerry a Slůně |
NYNÍ PRO VÁS PŘIPRAVUJEME Výpisky nově Toto je minulost !
Výchovný odbor Želvičky
Transformuje Kraj nebo kraj ?
ORGANIZACE ČK Fortis, sobota , Lelekovice
Naše společenství vzniklo jako reakce na neuspokojivou situaci ve státě, jako je…… Nezaměstnanost Zdražování produktů, služeb a energií Konkurenční nevyváženost.
Duben 2006 SDZA Správa datových zdrojů a aplikací.
Centrum pro rodinu a sociální péči o.s. 1.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Klíčové aktivity realizované v Pardubickém kraji Pardubice, dne
Jak vybrat ty správné zaměstnance? Bronislava Plesníková, CSR Manager LMC s.r.o.
Ovčin. Odbor pro Vzdělávání ČINovnic a činovníků Skupina dobrovolníků pod zpravodajkou VRJ pro vzdělávání – Funguje jako podpůrný, pracovní a poradní.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Co se stalo s výstupy z ULŠ 2009 aneb kecáme a neděláme?
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
SIMPLY CLEVER Roční řízená praxe ve Škoda Auto v oblasti IT Ing. Jan Drtil, ŠKODA AUTO a. s.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_18.
Informace za volební období sněm okresu
Informace z okresu 2014 Výjezdní zasedání okresu
Projekt na podporu neformální péče v ORP Hodonín
skautIS pro pokročilé uživatele
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
Informace z OR okresní sněm
Informace o průběhu informačních seminářů a výsledcích strukturovaných rozhovorů za stranu zaměstnavatelů BP Stavebnictví I.
Vzdělávání Okresní sněm 2016
Role sektorových rad jako reprezentantů zaměstnavatelů v procesech NSK
Projekt Czechiana Josef Praks Ministerstvo kultury České republiky
20. oddíl GINKGO středisko Walden - České Budějovice
Náhradní rodinná péče v Moravskoslezském kraji
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
Transkript prezentace:

Odbor pro personalistiku Valný sněm Junáka Litomyšl 28.–

O Poslání odboru pro personalistiku: vytvářet a spravovat personalistické nástroje podporující činovníky v jejich činnosti O Vznikl v roce 2011, do 2014 v kompetenci organizačního zpravodaje VRJ O Aktuální členové odboru: Bilbo Máňa Flek Blecha Brusinka Plavčík a další občasní :) O Kontakt: O Skautská personalistika na Facebooku:

Portál jobs.skaut.cz O Inzeráty s poptávkami a nabídkami dobrovolnických činností či pozic O Zveřejnění životopisu O Hledáte někoho na pomoc do vedení nebo někoho kdo se vyzná ve fundraisingu – napište inzerát O Chcete skautovat mimo váš domovský oddíl či umíte něco zajímavého – odpovězte na inzerát nebo nabídněte inzerátem vaše schopnosti Uskutečněné projekty Odbor pro personalistiku

Uvítací balíčky O Informace pro nové činovníky ve funkci O Rozesílání do em prostřednictvím skautISu O Hotové: Vedoucí oddílů, Vedoucí středisek O Před dokončením: pro revizory, předsedy ORJ, připravujeme: pro hospodáře O Odbor pro personalistiku Uskutečněné projekty

Děkovací dekrety O Snadná a pěkná možnost pro vedoucí středisek aj. poděkovat svým lidem – k dostání v TDC O Odbor pro personalistiku Uskutečněné projekty

Rodinný skauting O Posláním rodinného skautingu v Junáku je sdružovat dospělé skauty a skautky, včetně jejich rodinných příslušníků, a podporovat je v jejich životním období, kdy zakládají rodiny a pečují o své děti, tak, aby udrželi vazbu ke skautskému hnutí a k jeho principům. O Schváleno NJ na podzim 2013 O V 2014 registrováno již 18 klubů O Odbor pro personalistiku Uskutečněné projekty

Kluby přátel skautingu O Neformální sdružení osob hlásících se k myšlenkám skautingu O Již léta běžící projekt (41 založených klubů), je významný pro personalistiku: O Vytváření komunity podporovatelů středisek O Odbor pro personalistiku Uskutečněné projekty

Zhodnoť svoje kompetence O Metodický nástroj ke zmapování kompetencí získaných při skautské činnosti O Popis kompetencí pro zaměstnavatele, personalisty O Odbor pro personalistiku Uskutečněné projekty

Členská karta O Benefit pro členy Junáka O Slevy ze sítě European Youth Card O Přes 6 tisíc vydaných v 2014 Odbor pro personalistiku Uskutečněné projekty

Mentoring O Cílem je zavést efektivní přenos zkušeností a zajištění podpory pro členy začínajících v nové funkci a to především osobním mentoringem od zkušenějších členů z jejich okolí. O v 2014 probíhá pilotní fáze O 12 novým vedoucím středisek radí 6 mentorů Na čem právě pracujeme Odbor pro personalistiku

Moje předsevzetí O Umožní zejména vedoucím středisek stanovovat si předsevzetí pro svou jednotku O Webová aplikace pro jejich stanovení a připomínání O Spuštění v dubnu 2014!!! Odbor pro personalistiku Na čem právě pracujeme

Příručka pro vedoucího střediska O Obsáhlá elektronická příručka, shrnující důležité informace k vedení střediska Budeme hledat autory pro psaní textů: O Zahlédnete-li na Jobs.skaut.cz inzerát, podívejte se, zda tam není i nějaké téma či úkol vhodný pro vás! Děkujeme. Co chystáme do budoucna Odbor pro personalistiku

Ocenění – děkovací odznak O Rozmýšlíme ocenění ve formě odznaku, kterým by vedoucí OJ mohli poděkovat svým lidem, kteří odvádějí spoustu práce: O Několikaleté vedení oddílu O Úspěšné vedení tábora O Uskutečnění významného projektu pro středisko O (aneb pro běžné situace, kam se vyznamenání za celoživotní přínos nehodí) Odbor pro personalistiku Co chystáme do budoucna