Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

JIHOMORAVSKÝ KRAJ TGM Junák - svaz skautů a skautek ČR

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "JIHOMORAVSKÝ KRAJ TGM Junák - svaz skautů a skautek ČR"— Transkript prezentace:

1 JIHOMORAVSKÝ KRAJ TGM Junák - svaz skautů a skautek ČR
Mgr. Žaneta Vítů – místopředsedkyně KRJ JMK TGM Prezentace pro sněm okresu Hodonín

2 Junák - svaz skautů a skautek ČR
Jihomoravský kraj TGM Jihomoravský kraj se stal početně největším krajem v republice, předstihl tak Středočeský kraj (třetím největším krajem je Praha). Růst naší členské základny se významnou měrou podílí na celkovém růstu členské základny Junáka jako celku. Z pohledu KRJ byl v uplynulém období okres Hodonín jedním z nejlépe spolupracujících okresů z hlediska plnění povinností ukládaných vnitřními předpisy Junáka nebo vycházejících z rozhodnutí KRJ .

3 Junák - svaz skautů a skautek ČR
Jihomoravský kraj TGM KDE SE NĚCO O ČINNOSTI KRAJE DOZVÍM? Krajské aktuality JAK S KRJ KOMUNIKOVAT?

4 Junák - svaz skautů a skautek ČR
Jihomoravský kraj TGM KRAJSKÉ AKCE: 2x ročně Krajská setkání činovníků ( ) Jihomoravská Žirafa Roversky scuk Rovehory 2014 Krajský ples ( )

5 Junák - svaz skautů a skautek ČR
Jihomoravský kraj TGM DALŠÍ UŽITEČNÉ INFO: KRJ podporuje účast na zahraničních akcích, KRJ podporuje ad hoc projekty, KRJ podporuje rádcovské kurzy a nově vznikající oddíly (v místech, kde dosud skauting nebyl), KRJ uděluje krajské vyznamenání, na webu kraje užitečné info .

6 Junák - svaz skautů a skautek ČR
Jihomoravský kraj TGM NABÍDKA KRJ: lze si vypůjčit roll-upy k prezentaci činnosti Junáka (více na webu kraje), lze si v sídle KRJ půjčit vybavení ke skype konferencím, lze v sídle KRJ využít scaner s pokročilým funkcemi.

7 Junák - svaz skautů a skautek ČR
Jihomoravský kraj TGM Vedení KRJ i jeho zpravodajové jsou připraveni konzultovat Vaše problémy a reagovat na Vaše potřeby tak, aby Vám usnadnili Vaši práci a podpořili Vás.


Stáhnout ppt "JIHOMORAVSKÝ KRAJ TGM Junák - svaz skautů a skautek ČR"

Podobné prezentace


Reklamy Google