Účetní poradce jednoduchá cesta ke spolehlivým informacím MBM Trans, s.r.o. Ing. Jolana Jakoubková.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ministerstvo financí ČR Odbor 54 – Ekonomické informace
Advertisements

Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
Harmonogram implementace IS v běžné praxi - informatika ZMVS.
CePo – cesta k podnik ání seminář pro zástupce cílových skupin Garant: NARP Vyškov, složení účastníků - průběh - výsledky a návrhy k využití.
Komu je program OKNA určen. Úvodem •Firma TECHNOSOFT byla založena v roce 1996 a jejím předmětem podnikání je od prvopočátku vývoj a prodej software produktů.
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
Jednotné kontaktní místo Praha 1 Jednotné kontaktní místo.
GORDIC ® + CA = vaše cesta ke zvýšení kvality a efektivity služeb DRMS FORUM Ing. Jakub Fiala vedoucí týmu CA Technologies programátor,
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Kurz pro výchovné poradce Právní rámec výkonu poradenské činnosti
Regulace distribuce v ČR
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
1 Územně analytické podklady Územně analytické podklady Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor regionálního rozvoje Oddělení územního plánování Plzeň,
Firemní právník Softwarová publikace pro zvýšení právní jistoty Vašeho podnikání snadná a rychlá ovladatelnost 2x ročně aktualizace HOTLINE zdarma obsah.
Statistika RF, výroční zpráva, kontrola plnění RF Vít RICHTER Národní knihovna ČR 23. dubna 2002 Brno.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
„ Finanční zprávou pro Akci 3 krok za krokem “. Základní finanční pravidla programu  Pravidla dána Příručkou pro Akci 3 a Rozhodnutím o poskytnutí dotace.
Hospodářská komora hl. m. Prahy Diskusní setkání s podnikateli Úřad Městské části Praha února 2008.
Sítě 2000 Okresní úřad Hodonín geografický informační systém.
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
OP Rybářství 2007 – 2013 Portál farmáře jako nový nástroj v komunikaci mezi žadateli a SZIF v rámci OP Rybářství. Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji - Klíčové aktivity projektu a jeho úloha v rámci současného vzdělávacího systému ČR přednáší.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu, Projekt Matra – Solón Solón Matra.
ISSS 2003 BusinessInfo.cz Portál státní správy pro malé a střední podnikatele Miloslav Marčan, Ministerstvo průmyslu a obchodu Michal Sontodinomo, CzechTrade.
Předávání dat od provozovatelů LDS - shrnutí
MBM Trans, s.r.o. Ing. Jolana Jakoubková
Elektronická publikace
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky e-Learning na Portálu veřejné správy Renata Brožková, Jiří Průša Ministerstvo informatiky.
Elektronické zpracování požadavků – evidence v databázi akcí Město Studénka – Městský úřad Studénka Cena Ministerstva vnitra za inovaci ve veřejné správě.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Implementácia Inspire v ČR Jiří Hradec. INSPIRE v ČR  Gestor transpozice: MŽP, pověřena CENIA  Spolupracuje:Ministerstvo informatiky (vnitra)  Vize.
PricewaterhouseCoopers Date NTS – národní tématické sítě Ing. Libor Witassek, MBA WorkshopNTS-B „Podpora drobného podnikání“ 19. listopadu 2007, Praha.
1www.eav.cz Energetická agentura Vysočiny, z.s.p.o. Ing. Michaela Bačáková EAV, z.s.p.o. Jiráskova 65 Jihlava
SOLÓN elektronická publikace pro pracovníky veřejné správy a návštěvníky knihoven Vydavatel: Triada, spol. s r. o. Ing. Barbora.
1. SETKÁNÍ Bakalářský seminář. Cíle bakalářského semináře Hlavní cíl: seznámit se strukturou a hlavními požadavky na BP Formální náležitosti zadání a.
1 14.Postakviziční integrace-jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Kateřina Čepeláková, E-72 Šk.rok:2009/2010.
ÚVODNÍ WORKSHOP Brno.  Cílem projektu je podpora profesního rozvoje pedagogických pracovníků základních škol s využíváním ICT ve výuce,
2 Karla Halenková Setkání uživatelů 2001 Báze znalostí produkt pro naplnění uživatelem.
CODEXIS Mgr. Alena Doláková Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Projekt „Vzdělaný zastupitel“ Podpora volených představitelů měst a obcí Jaromír Jech výkonný místopředseda Svazu XIII. celostátní finanční konference.
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Registrace 10:00 – 10:15 I. blok 10:15 – 11:00 Jitka Zukalová, MPSV, poradce EURES ČR Obsah: srovnání.
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
PRÁVNÍ ÚPRAVA ÚČETNICTVÍ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Jitka Honková, Ing. Martina Palyzová a Ing. Marek Štencel.
Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón Deník veřejné správy.
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1155Ročník:4. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Hospodářský výsledek, daň z příjmu a účetní závěrka Téma:
Ing. Marek Šmíd, MBA Institut pro veřejnou správu Praha
RNDr. Ivana Havlíková Ing. Jiří Štochel. STAVEBNÍ ZÁKON - STARÝ.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
INISOFT s.r.o. softwarová společnost v Liberci
Elektronická fakturace - technické aspekty
Informačních systémů veřejné správy
Praha, 23. března 2017 Alice Štollová Kovandová
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Závěrečná konference projektu
Nabízené služby společnosti
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Ing. Pavel Vinkler, Ph.D., ředitel odboru podnikatelského prostředí
Nabízené služby společnosti
SAR Konference: 10 VIZÍ PRO STAVEBNÍ ROZVOJ PRAHY A ČR
Úložiště dokumentů Fulltextové vyhledávání
Střední Morava – křižovatka dopravních a ekonomických zájmů
V. Setkání se starosty obcí
Projekt e-Sbírka a e-Legislativa snazší přístup k právu a k informacím o jeho změnách pro podnikatele JUDr. Vít Šťastný a Mgr. Aleš Gola Ministerstvo.
Problematika registrace OPM a předávání dat na CDS OTE
Revize standardů a inspekcí
Transkript prezentace:

Účetní poradce jednoduchá cesta ke spolehlivým informacím MBM Trans, s.r.o. Ing. Jolana Jakoubková

Účetní poradce -Poradenský modulární systém -Vhodný pro účetní, daňové poradce, auditory, ekonomy a podnikatele

1)Právní normy -komplexní soubor legislativy -paragrafová znění právních předpisů -úplná znění právních předpisů -historie novely Co obsahuje?

2)Metodiku -více než 5500 výkladů řešených formou otázek a odpovědí z účetní a daňové oblasti, zpracované metodickou sekcí Svazu účetních -odborné manuály -souvztažnosti - účtový rozvrh - Informace MF Co obsahuje?

3)Praktikum4)Rejstříky -pojmů -předpisů Co obsahuje?

Proč si vybrat Účetního poradce 19 let zkušeností Více jak 9000 spokojených zákazníků Průběžné internetové aktualizace Fulltextové vyhledávání Více než 5500 výkladů odborníků SÚ Řada odborných manuálů Unikátní systém uspořádání předpisů s časovou osou Stavebnicové rozšiřování systému

Reference E.ON IS Czech Republic s.r.o. Nejvyšší kontrolní úřad Ministerstvo financí ČR Finanční úřady a ředitelství RWE Interní služby, a.s. PricewaterhouseCoopers ČR Coca-Cola HBC Česká republika, s.r.o. ŠKODA AUTO a.s.

Partneři projektu Za odborný obsah odpovídá: Svaz účetních - metodická sekce - metodika, manuály, rejstříky, informace - právní předpisy a jejich novelizace - zodpovězení odborných dotazů - Za SW řešení odpovídá: MP-Soft, a.s. - veškeré programové vybavení - programování a správa textové databáze - výroba, aktualizace, automatické aktualizace

Distribuce a aktualizace Za distribuci a aktualizace odpovídá: MBM Trans, s.r.o. MBM Trans, s.r.o. -distribuce nových produktů i aktualizací -běžná zákaznické podpora -fakturační záležitosti - pořádání Setkání uživatelů a akcí - pořádání Setkání uživatelů a akcí

Pravidelné odborné semináře -bezplatné odborné konzultace určené jak pro stávající uživatele, tak pro nové zájemce o tento systém -program je vždy přizpůsoben požadavkům účastníků -je možné sjednat individuální termíny příp. v místě uživatele

Termíny konzultací  Konzultace probíhají od 10h do 12h v MBM Trans, Vlkova 20, Praha 3  registrace p.Jaroš tel.: ,   3.5.   31.5.

MBM Trans, s.r.o. tel Děkujeme Vám za pozornost