Úvod Tyto nowiny sice nebudou dost zajímavé ale budou poslední za dlouhou dobu. Tyto nowiny sice nebudou dost zajímavé ale budou poslední za dlouhou dobu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického jazyka a pobyty v zahraničí
Advertisements

O cikánském pláči Lucie Bílá.
Konverzace: Popište situaci, ve které jste měl/měla štěstí.
Anglicky jsem se rozhodl učit před půl rokem. I took up English six months ago (decided to learn).
Základní škola Strž Dvůr Králové nad Labem, Česká republika Our school in a box Our school Naše škola To je velká krabice. This is a big box.
Už ti to řekli? Have you been told already?. Kdo ti to řekl? Who told you?
Ty, hodilo by se mi, kdybys mi mohl pomoci s jednou drobností. Hey, I could use your help with a little job.
Medvídek Pú.
Linking Words and phrases
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM Business Communications/Replies to Offers 06C10 AutorLadislava Pechová.
Týdení věštec 1.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. OBJEVEN VZÁCNÝ DRUH MOTÝLU V Africe v deštném pralesu, konkrétně v Egyptě, byl nalezen nový a vzácný druh.
Zájmena.
VESMÍR.
3.wydání 3.wydání Hmm nemám nápady.jé teď mě něco napadlo přidám sem fotky naší školy.
Slyšel mě někdo že bych něco řekl? did anyone hear me say anything?
Co tohle znamená? What does this mean?. Všichni ví kdo jsem. Everyone knows who I am.
Dnes to v obchodě zatím moc nejde. It's been a slow day at the store today.
Že jsem se na to krasobruslení vůbec dívala. I wish I hadn't watched the figure skating.
Dobrý den, pane. Znám vás? Hello, sir. Do I know you?
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_178 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Mgr. Eleonora Klasová Předmět.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_20_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Ta myš se nám nastěhovala do domu před čtrnácti dny. The mouse moved into our house two weeks ago.
Medvídek Pú.
Jak jenom sakra přijdu s nějakým dalším testem? How the hell am I going to come up with another test?
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM Business Communications/Inquiries 06C8 AutorLadislava Pechová Období.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM Business Communications/Execution of Orders 06C14 AutorLadislava Pechová.
Where does Sam live? FTFFFTFTFFFT.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
Kolik je hodin? What time is it?. Jak se tam dostanu? How do I get there?
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
JAK V NÁDHEŘE SVÉ KRÁL BUĎ VYVÝŠEN TY SÁM, The splendor of the King, clothed in majesty AŤ CELOU ZEMÍ ZNÍ, AŤ CELOU ZEMÍ ZNÍ. Let all the earth rejoice,
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Czech language Our language is one of the hardest languages in the world. You don‘t believe? We will try to persuade you.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
Článek 120 – 150 slov.
Nezapomeň co musíš udělat don't forget what you have to do.
Jméno autora: Mgr. Mária Filipová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_15_AJ_CM Ročník: 1. – 4. ročník Vzdělávací oblast:Jazyk a jazyková.
Final Oral Exam ZKOUŠKA By Dagmar Machů Škola: SOU Val. Klobouky Ročník: třetí Obor: Kuchař/číšník Název projektu: Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Úvodní č lánek Vítám vás u našich novin.Já Ginny Weasleyová Vám sem budu psát různé novinky. Zde je obsah prvního čísla: Bradavice shánějí studenty a učitele!!!!
1 Škola: Gymnázium, Brno, Slovanské náměstí 7 Šablona: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název projektu: Inovace výuky na GSN prostřednictvím.
Když jsem byl malý, říkali mi naši, choď na Lukášku a jez chytrou kaši, můžeš tak po celý den bavit se jen. Koukat na tabuli, sedět na židli, o přestávce.
DŘÍV NEŽ BYL SVĚT, TY JSI VLÁDNUL, You stood before creation VĚČNOSTÍ OBKLOPENÝ, Eternity in your hand TVÝM SLOVEM ZEM ZAČLA DÝCHAT, You spoke the earth.
Mgr. Alena Miklíčková. * Obrázky určené k popisu a srovnání * Soubor otázek k diskusi na dané téma * Jednotlivé otázky s ukázkami slovní zásoby * Zadání.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
IF / FUTURE TIME CLAUSES. 1)I´ll wait here. You´ll get back. (until) 2)Give me a ring. You´ll hear some news. (when) 3)The TV programme will end. I´ll.
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Verbs about clothes I Číslo vzdělávacího materiálu: AJ2-4 Šablona: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín Mgr. Pavla Šrubařová AUTOR: Mgr. Pavla Šrubařová VY_22_INOVACE_AKON_27_Sightseeing.
Datum: Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_22_INOVACE_9 Jméno autora: Irena Moučková Název práce:
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Věra Tománková Název DUM: VY_32_Inovace_ Word order Název sady: Project 3 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Gymnázium, Brno, Elgartova 3 GE - Vyšší kvalita výuky CZ.1.07/1.5.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Téma: English Grammar.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Anglický jazyk Autor: Petra Skotnicová HOLIDAY - TRAVELLING.
Jméno autora: Mgr. Jiří Kala Škola: ZŠ Náklo Datum vytvoření (období):
I am going to go shopping. What are you going to do tomorrow?
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
Čeština: 11. lekce Czech language: 11th lesson
What do you have to think about when planning something?
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Karla Klíče Hostinné
MY HOUSE - MY CASTLE Autor: Mgr. Ivana Tesařová
Autor: Mgr. Kateřina Suková
POZNÁVÁME ZÁJMENA JEJICH JÁ ONI NAŠE KDO ? MĚ NIC TY MŮJ
VY_32_INOVACE_Spo_III 11 Text: U6B Kids
VY_32_INOVACE_04C_VÁNOCE - CHRISTMAS
Execution of orders 1V-2nd semester.
Autor: Mgr. Kateřina Suková
Messages Překlad čj/ aj.
Datum: Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family?
Translation 08/06 Kdy byste chtěli odejít? When would you like to leave? Pojďme ihned. Let‘s go straight away. Mám ti s tím pomoci? Shall I help.
Pak. pak pak Selamat pagi, Bart. Your Indonesian is coming along well. I gather you think that “pak”, pronounced “puck”, is the Indonesian word.
Transkript prezentace:

úvod Tyto nowiny sice nebudou dost zajímavé ale budou poslední za dlouhou dobu. Tyto nowiny sice nebudou dost zajímavé ale budou poslední za dlouhou dobu. Proč tu nebudu! Our hymna Na závěr komentík

Proč tu nebudu!!!!!!!!!!!!! Je mi to líto ale nechce se mi psát nowiny když tu nebude ředitelka.Mám sice heslo i já takže se sem v poho dostanu ale opravdu nemám chuť psát nowiny když škola nebude v provozu.Možná na školu někdy příjdu ale mockrát to nebude Je mi to líto ale nechce se mi psát nowiny když tu nebude ředitelka.Mám sice heslo i já takže se sem v poho dostanu ale opravdu nemám chuť psát nowiny když škola nebude v provozu.Možná na školu někdy příjdu ale mockrát to nebude

Česká verze  Bradavice, Bradavice, Brada Bradavice, Každý z nás chce vědět víc, než ví, Ať jsme ještě hloupí jelimánci, Nebo nám už vlasy šediví. Našim hlavám může jenom prospět, Když se tady něco naučí, Teď je v nich vzduch a spousta much, Prachu a starých pavučin. Učte nás všecko, co za to stojí, A co leckdo z nás už zapomněl, Pomozte nám a každý sám, Zvládne víc, než by vůbec měl.

Anglická verze Hogwarts, Hogwarts, Hoggy Warty Hogwarts, Teach us something please, Whether we be old and bald, Or young with scabby knees, Our heads could do with filling, With some interesting stuff, For now they're bare and full of air, Dead flies and bits of fluff, So teach us things worth knowing, Bring back what we've forgot, Just do your best, we'll do the rest, And learn until our brains all rot. Hogwarts, Hogwarts, Hoggy Warty Hogwarts, Teach us something please, Whether we be old and bald, Or young with scabby knees, Our heads could do with filling, With some interesting stuff, For now they're bare and full of air, Dead flies and bits of fluff, So teach us things worth knowing, Bring back what we've forgot, Just do your best, we'll do the rest, And learn until our brains all rot.

Komentík K tomuto číslu připojím i anketu a diskuzi.V anketě hlasujte prosím po pravdě a v diskuzi si moc nenadávejte Jill Lyndonová Jill Lyndonová