Bylinná parní lázeň - FITODAR

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Lidské zdraví a potrava - pokračování
Advertisements

Zase je tu nemoc šílených krav
Zveme Vás na den otevřených dveří v salonu Saphira
Masáže Liberec Svlečená 12 Liberec Tel:
Nabídka masérských služeb S možností hlídání dětí
MESIT – 8. květen MASÁŽE Jakub Mrva. Proč masáž? - patří mezi nejvhodnější metody regenerace sil po práci - pomáhá při nežádoucích stavech jako.
Nordic Walking Ivo Šenk
Roman Šustek. Masérské, rekondiční a regenerační služby Nabízím: MMasáže klasické, sportovní, relaxační AAromaterapie MMasáž horkými lávovými kameny.
Earth Power Vás zdraví !. MiM Mise a vize Earth Power je moderní dynamicky se rozvíjejíci firmou s globálním dosahem. Všechny úkoly realizuje s neustálou.
ABY ŠPORT NEBOLEL Bratislava,  Výživa bude efektivní pouze ve spojení s kvalitní tréninkovou přípravou sportovce  Výživa je závislá na typu.
LIŠEJNÍKY Lišejníky jsou organismy složené. Jedná se o SYMBIÓZU houby a řasy. Houba poskytuje řase vodu a řasa houbě dává organické látky. Díky tomuto.
Informační studie Lukáš Marek, Kurs: IZI215, Po ,00001 Volba optimálního doplňku stravy pro sportovce.
ČLOVĚK STAVBA TĚLA.
Každému posilování předchází rozcvičení.
DETOXIKACE – očista organismu
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_ P9 _ 1.9 TEMATICKÁ OBLAST: Biologie člověka s rozsahem pro ZŠ Metabolické procesy trávicí soustavy TYP: DUM výkladový.
Jitka Navrátilová, PhD..  Přímá práce v rodině – home visiting (nástroj podpory rodiny.  Profesionální, či poloprofesionální pomoc rodině.
Zdravá výživa Zdravá strava zaručuje silný organismus odolný proti nemocem. Bystrou, jasnou mysl. Pevné zdraví. „Mladistvé“ stáří neboli prodloužené období.
Metodický list Výuka probíhá diskusní formou. Hledáme odpověď na otázku – proč je užitečné věnovat se sportovní činnosti či jiné intenzivní pohybové činnosti.
Hemodialýza X33BMI Peter Kováč.
VY_32_INOVACE_TMM25260BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
VITAMÍNY A MINERÁLY.
. CIVILIZAČNÍ CHOROBY.
VODA A ŽIVOT Voda je jedním z nejdůležitějších prostředků k životu na naší Zemi. Potřebuje ji člověk, zvířata i rostliny.
Psychologie dobrého spánku
BALNEOPARK LÁZNĚ JESENÍK.
REKONDICE SPORTOVCE „BOARDOVÝCH“ AKTIVIT Marek Buřval II.TVS.
ROČNÍKOVÁ PRÁCE BIORYTMY
WELLNESS. Wellness je…. = CENTRUM ROZŠÍŘENÉ O MOŽNOST PSYCHICKÉ RELAXACE A REGENERACE.
VY_32_INOVACE_04_ Přírodověda pro 4. ročník
05.1 Péče o tělo, hygiena v dospívání
Léčivé rostliny a byliny - sběr a způsoby přípravy Sběr Pro sběr je důležité nejen rostliny dobře znát, ale i dbát na to, aby se sbíraly ve správný čas,
Aneta Kafková, Marie Strašíková
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. B ENEŠE 456 OKRES K ARVINÁ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
Hemodialýza Co je to hemodialýza Proč ji někteří lidé potřebují?
6. 5. – WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra.
Regenerace jako součást tréninku Školení trenérů licence A Fakulta tělesné kultury UP Olomouc Biomedicínské předměty Doc. MUDr. Pavel Stejskal, CSc.
Pomocné prostředky tréninku
LES ŘASY.
D E T O X I K A C E V E S N U Detoxikační masky s turmalinem pracují zatím co Vy spíte! Nejsou časově náročné Bez hladovění a vyčerpávajících diet Žádné.
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
RVP ZV příloha Vzdělávací oblast Umění a kultura
Fáze vývoje jedince Mgr. Jana Gajdošová
VY_32_INOVACE_TMM23060BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
VY_32_INOVACE_TMM25560BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Autorem učebního materiálu, není-li uvedeno jinak, je Jitka Dvořáková.
Psychologické aspekty zdraví
AROMATERAPIE.
HIPOTERAPIE A CANISTERAPIE
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_SARKA_HAMPLOVA_KOSMETICKA_MASAZ_JINE_MASAZNI_TECHNIKY_ 16 Název školyStřední škola služeb,
ZAHRADNÍ TERAPIE Bc. Martina Moravcová, DiS.. Projekt „Výměna mezinárodních zkušeností a dobré praxe v sociální oblasti“. impuls získaný v rámci stáží.
Regenerace Školení trenérů Praha Pojem regenerace  Děje vedoucí k návratu tělesných a psychických sil zátěž – únava – zotavení (regenerace)  Fyziologické.
Definice, základní pojmy
Duševní hygiena. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně postižené,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_VERA_MERKLOVA_PECE_O_VLASY_MYTI_VLASU_A_POKOZKY_HLAVY_ PREZENTACE_1_04 Název školyStřední.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
 konečná úprava ceny před prodejem spotřebiteli  využívá psychologii prodeje  cílem je přesvědčit zákazníka o výhodnosti nákupu  používají se zejména.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
EKOSYSTÉM SPOLEČENSTVO ROSTLINY ŽIVOČICHOVÉ HOUBY MIKROORGANISMY PROSTŘEDÍ SLUNCE VODA VZDUCH PŮDA.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Látky tvořící naše tělo Název projektu: OP VK
Autor : Mgr. Ludmila Jakubcová Jazyk : Čeština
Kosmetická masáž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Dublovice, okres Příbram
IV. IVAŇSKÝ SEDMIBOJ ve zdravém těle zdravý duch
Sebepoznání a sebepojetí
Jméno autora výukového materiálu Soňa Maruničová
Hana Svobodová, Iveta Böhmová, 8D.  Říše: živočichové  Kmen: strunatci  Třída: savci  Řád: šelmy  Podřád: psotvární  Čeleď: medvědovití.
Stresu i vyhoření odoláte, když víte jak na to…
Transkript prezentace:

Bylinná parní lázeň - FITODAR Očistná, detoxikační, regenerační, harmonizační, relaxační, ozdravná bylinná parní lázeň Základní cena za osobu 590 Kč (masáž zad a chodidel) osobu 690 Kč (celková masáž) Speciální cena za osobu 290 Kč ( pouze lázeň, zábal a lehátko) Rodinná cena - 2 osoby 1 000 Kč 3 osoby 1 200 Kč Pozn.: Při opakovaných pobytech množstevní slevy. Délka celé procedury 1,5 až 2 hodiny. Zákazník absolvuje celkem 3 procedury včetně dvou zábalů po lázni a po masáži při poslechu relaxační hudby. V ceně je bylinkový čaj s medem a ginkgem. Procedura 1 Napařování v bylinné parní kádi Procedura 2 Relaxační masáž Procedura 3 Uvolnění páteře na lehátku Dochází k velice efektivní detoxikaci organismu a na pokožce zůstávají bylinné esence Dochází k uvolnění páteře a kloubů a výživné látky z bylin se dostávají až do jinak nedostupných částí těla Speciální relaxační masáž za použití bylinných olejů a mastí Informace a objednávky na tel. 736 763 059, www.babakov.cz

FITODAR FITODAR Bylinná parní lázeň Indikace a použití bylinné parní kádě   1. Prevence chorob a ozdravění organizmu prevence mnoha nemocí hluboká očista organizmu (probíhá na buněčné úrovni) rychlý srůst kostí při starých zlomeninách vyhlazování vrásek (omládnutí)   2. Příprava sportovců před soutěží zvýšení svalového tonusu zlepšení fyzických ukazatelů organizmu relaxace po fyzické zátěži zvýšení odolnosti organizmu 3. Snížení hmotnosti pacienta v průběhu procedury 4. Může se též použít jako forma aktivního odpočinku lidí, kteří se starají o své zdraví. Bylinná parní lázeň Čistota, to je to, co Vám nabízí systém „FITODAR“. Čistota těla, čistota ducha, čistota mysli. Spojit se s čistotou matky Země a Přírody, naučit se s nimi žít v harmonii. Poznat jejích tajemství: magickou sílu bylin, stromů, vody, minerálů, kovů a magnetismu planety. Toto vše hraje velkou roli v našich životech. Soužití s Přírodou je základní podmínkou normálního a zdravého života lidí.