Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

D E T O X I K A C E V E S N U Detoxikační masky s turmalinem pracují zatím co Vy spíte! Nejsou časově náročné Bez hladovění a vyčerpávajících diet Žádné.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "D E T O X I K A C E V E S N U Detoxikační masky s turmalinem pracují zatím co Vy spíte! Nejsou časově náročné Bez hladovění a vyčerpávajících diet Žádné."— Transkript prezentace:

1 D E T O X I K A C E V E S N U Detoxikační masky s turmalinem pracují zatím co Vy spíte! Nejsou časově náročné Bez hladovění a vyčerpávajících diet Žádné klystýre

2 I Stupeň – odvádění toxinu z orgánu v procesu metabolizmu II Stupeň – reakce na akumulaci toxinů: chronická únava, časté bolestí hlavy, zácpy, časté nachlazení III Stupeň – akumulace a přerozdělování toxinů: obezita, vznik lipom, fibrom, cyst, hemeroidů IV Stupeň – nasycení : objevuji se vegetativní dystonie, migrény, předčasný klimakterium, metabolické poruchy, osteochondróza páteře V Stupeň – destrukce: osteoporóza, cirhóza jater, atrofie očního nervu atd. VI Stupeň – vznik onkologických onemocnění: rakovina Od bolestí hlavy – k rakovině Intoxikace orgánů Intoxikace buněk

3 JAK SE POTÍTE? místo Jak se mate? Aby žít dlouho, budete se muset potit! S detoxikační maskou Master Herb potit se je lehce - Kůže je jedním z největších detoxikačních organu má 3,5 milionu potních žláz -Během 24 hodin kůže vylučuje od 500 ml do 5 litru potů - Pokožka chodidel – je jednou z hlavních cest odvádění potu a toxinů z těla, obsahuje asi 0,5 milionu potních žláz

4 TRADIČNÍ ČINSKÁ MEDICINA RADÍ VZIT NOHY DO RUKOU… Detoxikační masky Master Herb se přikládají na chodidla Chodidla, z pohledu TČM – to jsou zmenšené kopie organismu s reflexními zónami všech orgánů Podle TČM na chodidlech se koncentruje většina toxinů lidského těla.

5 Z masek Master Herb toxiny mají strach… Součástí detoxikační masky je turmalin který při kontaktu s kůží produkuje mikroproudy. Pod jejích vlivem se urychluji metabolické procesy a tím se aktivuje vylučování toxinů. Přítomnost listů pampelišky zrychluje odvádění toxinů Přírodní sorbenty: bambusový ocet, dubový ocet a dextrin – vytahují toxiny jako vysavač Kořeň zázvoru- spaluje toxiny a odvádí přebytečnou vodu

6 Vidíte na vlastní očí že Master Herb pracuje! Na množství odstraněných toxinů ukazují barva – čím je tmavší,tím více škodlivých látek je absorbováno z těla.

7 Před použitím detoxikačních masek je důležité udělat si nožní koupel se solí Tiande nebo z řady Talasso

8 - Špatná ekologie, - Jídlo které je přeplněno potravinářskou chemii, - Agresivní chemikálie pro domácnost, vytváří ideální podmínky pro přemnožení toxinů v našem těle. Proto je důležité pravidelně provádět detoxikací organizmu! Délka kury závisí na aktuálním zdravotním stavu jednotlivce.


Stáhnout ppt "D E T O X I K A C E V E S N U Detoxikační masky s turmalinem pracují zatím co Vy spíte! Nejsou časově náročné Bez hladovění a vyčerpávajících diet Žádné."

Podobné prezentace


Reklamy Google