Schůzka komise 12.6.2008 Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze EVSKP-MS Přenos dat Jan Mach Vysoká škola ekonomická.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
DOI Digital Object Identifier
Advertisements

Iva Horová: K problému popisu netextových VŠKP Brno Seminář Systémy pro zpřístupňování eVŠKP 2008 Netextové práce a standard MS-EVSKP k problému.
Praha, Brno Nové komunikační možnosti systému Kramerius © Qbizm technologies, a.s. René Michálek
Metadatový standard EVSKP-MS verze 1
DSpace zkušenosti se zaváděním systému na Univerzitě Pardubice Seminář Systémy pro zpřístupňování eVŠKP 2007 Brno Lucie Vyčítalová Univerzitní.
Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TU Ostrava
Iva Horová: Zpráva Komise eVŠKP za rok , Ostrava Biblioteca Academica Zpráva o činnosti za rok 2007 Odborná komise pro otázky elektronického.
VY_32_INOVACE_4.3.IVT1.15/Oc Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jaroslav Ochodek CZ.1.07/1.5.00/ Tvorba webových.
VY_32_INOVACE_4.3.IVT1.19/Oc Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jaroslav Ochodek CZ.1.07/1.5.00/ Tvorba webových.
2005 Elektronické vysokoškolské kvalifikační práce.
Formuláře Formuláře lze nalézt téměř na každém webu. Formuláře lze nalézt téměř na každém webu. Použití formulářů: Použití formulářů: Blog Blog Uživatelské.
1/11 VŠB-TUO Ostrava AMU = DAMU + FAMU + HAMU Dspace na AMU (budování repozitáře pro VŠKP) 1.Výchozí situace na AMU 2.Úpravy Dspace 3.Vazby.
Bibiotheca academica Ostrava Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze Co nového v e-theses aneb Trendy ve zpřístupňování.
Tvorba internetových aplikací v XHTML 2.0, XForms a XHTML Print Autor: Adam Zluky, Vedoucí práce: PaedDr. Petr Pexa, JČU, 2008 Diplomová práce.
LOV, Listbox, Poplist a Combobox v Oracle Forms LOV – seznam hodnot, které se zobrazí po stisku klávesy Enter v textovém poli. LOV – seznam hodnot, které.
Vzorce na umocnění.
PHP Zpracování formuláře v PHP - 11 Mgr. Josef Nožička IKT PHP
Systémy pro zpřístupňování VŠKP : zkušenosti, možnosti, nabídky, potřeby listopad 2006, Brno eVŠKP UTB ve Zlíně Systémy pro zpřístupňování VŠKP.
Replikace dat Bakalářská práce na téma. 2 Obsah prezentace - Práce s daty za pomoci XML - Webové služby - Teorie replikace dat - Replikace dat.NET Framework.
Projekt „Příprava národního registru vysokoškolských kvalifikačních prací“ Persistentní identifikátory v databázích eVŠKP Stručné shrnutí Petr Novák, Státní.
Bc. Vladimíra Kováříková Ústřední knihovna VŠB-TU Ostrava 1. setkání českých uživatelů systému 24. dubna 2008 DSpace na VŠB-TU Ostrava.
XML, RDF a Dublin Core Petr Žabička
ANOPRESS IT Ramis Václavík Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Dělení se zbytkem 2 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
DSpace zkušenosti se zaváděním systému na Univerzitě Pardubice Seminář Systémy pro zpřístupňování eVŠKP 2007 Brno Lucie Vyčítalová Univerzitní.
Citace, citování Plagiátorství
Systémy pro zpřístupňování eVŠKP 2008, Brno Ing. Jan Mach, CIKS Vysoká škola ekonomická v Praze Přenos VŠKP pomocí protokolu OAI-PMH.
Praha Jan Mach Vysoká škola ekonomická v Praze Příprava Národního registru VŠKP a Národního úložiště šedé literatury Ing. Jan Mach
Největší společný dělitel – teorie a procvičování
Odkazy Pomocí odkazu se lze pohybovat mezi stránkami. Cílem může být další stránka nebo identifikátor na aktuální stránce. Pomocí odkazu se lze pohybovat.
Budování Digitální knihovny Vysokého učení technického v Brně Barbara Šímová /
Obor: H/01 Kuchař-číšník
Systémy pro zpřístupňování VŠKP: zkušenosti, možnosti, nabídky, potřeby … Seminář Brno,
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Jak používat systém Kramerius Martin Lhoták Knihovna AV ČR, v. v. i. 32. seminář knihovníků muzeí a galerií při AMG Plzeň.
ESTUP – Elektronické STUdentské Práce, Martin Pešava 2006, Brno Systémy pro zpřístupňování VŠKP: zkušenosti, možnosti, nabídky, potřeby... Systém pro eVŠKP.
Bibliotheca Academica Zlín Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze Zpráva o činnosti komise Ing. Jan Mach Vysoká škola.
PHP – Základy programování
VY_32_INOVACE_4.3.IVT1.12/Oc Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jaroslav Ochodek CZ.1.07/1.5.00/ Tvorba webových.
Systémy pro zpřístupňování VŠKP : zkušenosti, možnosti, nabídky, potřeby listopad 2006, Brno eVŠKP UTB ve Zlíně Systémy pro zpřístupňování VŠKP.
Kvadratické rovnice 1) Vypočítejte rovnici: 3x 2 – 4x + 1 = – a = 3 b = -4 c = 1 Pokračovat.
Návrh a tvorba WWW Cvičení 4
Schůzka komise Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze EVSKP-MS Jednoduchý přechod na verzi 1.0 Jan Mach Vysoká škola.
Horová, Chvála: Netextové objekty jako součást databáze VŠKP Brno : Systémy pro zpřístupňování eVŠKP 2009 Non-text objects as a component part.
ANOTACEPrezentace obsahuje informace o práci s vyhledávačem Google. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci umí použít vyhledávač Google k vyhledávání.
Schůzka komise Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze EVSKP-MS Práva, licence, přístup … Jan Mach Vysoká škola ekonomická.
AJAX nejmodernější webová technologie… seminář pro učitele ZŠ a SŠ Mgr. Marek Osuchowski Ostravská univerzita © 2011.
Informační a komunikační technologie
SUAleph 6. Listopadu 2012 SUAleph 6. Listopadu 2012 Propojení Aleph a DSpace Ing. Lukáš Budínský.
1 Dspace na AMU – Ostrava 2012 AMU = DAMU + FAMU + HAMU Dspace na AMU Jakub Ivanov PhDr. Iva Horová.
Šedá literatura (Gray literature) Martina Machátová Tel.: Aktualizace:
Import záznamů diplomových prací nové řešení Antonín Vaishar, SUAleph, 26. –
Formuláře Formuláře uzavíráme do elementů Formuláře uzavíráme do elementů a a Tyto elementy jsou součástí jazyka XHTML, to znamená, že při použití v PHP.
Internetové publikování Doc. Ing. Petr Zámostný, Ph.D. místnost: A-72a tel.: 4222, 4167 (sekretariát ústavu 111)
Workflow zpracování a zpřístupnění eVŠKP Jan Mach
TŘI ROKY DIGITÁLNÍHO UNIVERZITNÍHO REPOZITÁŘE UNIVERZITY KARLOVY Eliška Pavlásková, Andrea Fojtu Archivy, knihovny a muzea v digitálním světě.
Šedá literatura (Gray literature) Martina Machátová Tel.: Aktualizace:
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM VY_32_INOVACE_01B15 Autor Ing. Jiří Kalousek Období vytvoření březen.
Základní výkresová dokumentace
Digitální knihovna UPa možnosti dalšího rozvoje na vlně trendů open access 3. setkání českých uživatelů systému DSpace VŠB-TUO Ostrava, 19. květen 2010.
ESTUP – Elektronické studentské práce na VŠE, Jan Mach Říjen 2006, Olomouc Celostátní porada vysokoškolských knihoven eSTUP elektronické studentské práce.
Projekt „Příprava národního registru vysokoškolských kvalifikačních prací“, Jan Mach Říjen 2006, Olomouc Celostátní porada vysokoškolských knihoven Projekt.
Tvorba metainformačního systému pro prostorová data s využitím Internetových technologií Zpracovatel: Tomáš Duchoslav Vedoucí: Dr. Ing. Bronislava Horáková.
Internetové publikování Doc. Ing. Petr Zámostný, Ph.D. místnost: A-72a tel.: 4222, 4167 (sekretariát ústavu 111)
EVŠKP na OU cesta integrace 10. Listopad, 2005 Jiří Šimonek a Robert Bohoněk Centrum Informačních Technologií Ostravská univerzita.
CPVŠK 2005, , Praha Suchdol Návrh národního souboru metadat pro popis e-VŠKP Specifikace metadat Eva BRATKOVÁ, ÚISK FF UK v Praze
Zuzana Teplíková , Praha
Možnosti spolupráce: e-VŠKP v rámci systému šedé literatury
Interoperabilita ISO 19115, ISO Jan Růžička,
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT   Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 4. ročník oboru.
Transkript prezentace:

schůzka komise Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze EVSKP-MS Přenos dat Jan Mach Vysoká škola ekonomická

schůzka komise Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze OAI-PMH – přenos metadat Odkazy na plné texty součástí metadat Base URL OAI Repository Explorer –Display: Raw XML –Schema Validation: None

schůzka komise Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze OAI-PMH příkazy Příklad: Statický obsah: Identify List Metadata Formats (oai_dc, oai_evskpms)List Metadata Formats List Sets Generovaný obsah: List Identifiers List Records Get Record (oai:vse.cz:vskp/3563 )Get Record

schůzka komise Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze OAI-PMH atributy from until metadataPrefix identifier set resumptionToken

schůzka komise Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze Prvky povinné Vysoká škola ekonomická v Praze 1 Diplomová práce

schůzka komise Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze Prvky volitelné Vysoká škola ekonomická v Praze T19:20:00+01:00

schůzka komise Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze Přenos více souborů – ZIP Diplomová práce Novák, Jan: oponentura práce /thesis.pdf /oponentury/novak.pdf

schůzka komise Brno Ing. Jan Mach, Vysoká škola ekonomická v Praze Přenos více souborů - jednotlivě pdf pdf pdf