herečka a zpěvačka Datum narození: 23.11.1992 Místo narození: Franklin, Tennessee, USA Znamení: Střelec Miley Cyrus se pravým jménem jmenuje Destiny.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Život je jako cesta vlakem…
Advertisements

Johnny Cash.

Angelina Jolie Cedidlová Martina OBSAH.
P RIMA 2007/2008 Nikola Valentová Mé záliby jsou: Fotbal, který hraji již 6 let. V létě jezdím na kole, nebo kolečkových bruslích. V zimě zas jezdím.
FILM Nikdy to nevzdávej
EMMA WATSON.
V dopise Galatským 6,7 je psáno: Neklamte se, Bohu se nikdo nebude posmívat. Co člověk zaseje, to také sklidí. Tady jsou příklady těch, kteří zesměšňovali.
Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.
1. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Zpráva Cíl prezentace: Cíl prezentace: Zaznamenávání textu v podobě výtahu Časová dotace:
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
Vývoj populární hudby v letech v ČSR
D A V I D DUCHOVNYDUCHOVNY.  David se narodil jako druhé dítě Amramovi Ducovnému, spisovateli a novináři, a Margaret, skotsko-americké učitelce. Zbytek.
11 rad, abychom se v životě nezbláznili. 1. Kdo jinému jámu kope, je u něho na brigádě!
Anglický jazyk 5. ročník Sloveso BÝT – otázky
Robert Pattinson. Osobní údaje: Jméno: Robert Thomas Pattinson Přezdívka: Rob Datum narození: 13.květen 1986 (23let) Místo narození: Londýn, Spojené království.
Já a vše kolem mě..
Otázky jsou vybrány z DUM č
Tereza Látalová.
Valuch Honza8.A. Když se ve Spojených státech řekne „MJ“, každé malé dítě ví, co tato zkratka znamená. Michael Jordan je v současnosti největší ikonou.
Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?. L5 ex 6: se a si 1. Nepamatujeme __ každý obraz.
Události narození Ježíše Krista Více očima Vyškov
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
Ella Fitzgeraldová byla americká jazzová zpěvačka. Za svůj život napsala a nazpívala stovky oblíbených písní. Ella Fitzgerald, též nazývána "First Lady.
Narozen: Houston, Texas, USA. Původ a počátky  Pochází z rodiny zubaře a burzovní makléřky => od malička styk s byznysem  S byznysem začal.
J-POP Adéla Felcmanová. J-pop = Japanese pop Počátky sahají až do 60. let Všeobecně se rozšířil v 90. letech.
LOL.
Charitativní projekt společnosti Whirlpool CR 2013.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_305_ J. Foglar–Hoši od Bobří řeky AUTOR: Ilona Kozubová ROČNÍK,
Zajímavost: Narozen v Tupelu 8.ledna 1935 v 3.30 jako dvojče o půl hodiny dříve narozeného Jesse Garona, který se ovšem narodil již mrtvý. Rodiče Gladys.
Život ve skupině Petr Machala.
Dara Rolins.
Shakira.
Miley Cyrus.
Materiál slouží při výuce učiva „OSOBNOST“..  Český hokejista  Narozen  Od 18-ti let hraje v NHL  Je jedním z nejúspěšnějších hokejistů.
Dámy a Pánové Radi bychom Vám představili firmu ADELINE Street. Tato firma vznikla jako projekt jednotlivých hudebních umělců, kteří jí nejdříve založili.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Carrie-Anne Moss Martina Cedidlová obsah. Obsah Něco o ní Rodina a začátky Úspěchy Filmy zpět.
Tak co hoši? Je ten puk za čárou, nebo ne? To je dnes už potřetí! Já říkal, že chci nadhazovat!!
POUČENÍ Je napsané v dopise Galaťanům 6,7 : Nemylte se:
 Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka Věk: 19 Datum narození: Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA Znamení: Ryby Výška: 159 cm.
1. Marie má dítě, Pane, Marie má dítě, Pane můj, Marie má dítě, Pane, hle, průvod stále přichází a zas jde dál.
8.A. Nikola Horská Ciara Harris Zpěvačka Datum narození: Místo narození: Texas Znamení: Štír Ciara Harris Zpěvačka Datum narození:
tlusté, tenké, hloupé i ty vychytralé, černovlasé, blonďaté
Povolání: herečka , zpěvačka Datum narození: Věk:17
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Miley Cyrus. Miley Ray Cyrus Miley Ray Cyrusová, nep ř echýlen ě Miley Ray Cyrus (* 23. listopadu 1992, Nashville, Tennessee, USA) je americká here č.
Koho jsme se ptali?  Lidí na ulici, dětí ve škole, ale i lidí na různých místech Na co jsme se ptali?  Na 1 úplně odlišnou otázku jako zbylé 3 Kolik.
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr. Nikola Grbavčicová Název materiálu: VY_32_INOVACE_CJ.7.B.17_eduard_bass Název: Eduard Bass Číslo operačního.
K-Pop.
Krteček vs Samara By Jana a Natka.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU Simona Kapitánová Můj piktogram.
Swing Rebeka vitová.
Zora Jandová 8.A,B.
Spojky Spojky spojují věty nebo slova. Označujeme je číslem 8.
Nefertiti.
Název školy: Základní škola Netvořice
Název školy: Základní škola Netvořice
Angelina Jolie.
Název školy: Základní škola Netvořice Autor:. Mgr
RUDOLF II..
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_06 Vztahy mezi lidmi
Sociální pozice a role. Zdroj obrázků:
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Karel Svoboda zvuk mono Automaticke predvadeni PowerPoint 2002.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

herečka a zpěvačka Datum narození: Místo narození: Franklin, Tennessee, USA Znamení: Střelec Miley Cyrus se pravým jménem jmenuje Destiny Hope Cyrus. Když byla malá táta ji říkal Smiley (Smíšek) a později se ze Smiley stalo Miley a to už od té doby zůstalo. Miley je dcerou zpěváka Billiho Roye Cyruse. Už od malička se objevovala v různých reklamách. Největší zlom ovšem nastal, když vyhrála casting na hlavní roli do seriálu Hannah Montana, který je v produkci Disney. Je o mladé 14-leté středočkolačce, která je populární zpěvačkou a hvězdou. To ovšem nikdo neví, protože vystupuje s blonďatou parukou a jménem Hannah Montana a ve škole je to zase jen obyčejná holka. Nikdo neví, že vede 2 životy kromě její rodiny a kamarádů. Z Miley se stala hvězda. V seriálu hraje dokonce se svým tátou, který je také jejím managerem.