ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Činnost AKVŠ v roce 2012 Marta Machytková Bibliotheca academica 2012
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Seznámení s BLMF Prezentace je určená pro nové týmy - získají prvotní přehled o BLMF.
Strategie rozvoje ČSA na léta © Nymburk 2012
Autoevaluace školy Základní škola a Mateřská škola Karla Klostermanna Železná Ruda, p.o. Zahradní Železná Ruda Ctirad Drahorád, ředitel školy.
Systém péče o nadané a talentované jedince v ČR
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Evropský rok dobrovolnictví • Evropský rok dobrovolných činností na podporu aktivního občanství (ERD) je tematickým rokem vyhlášeným pro všechny členské.
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA 2004 PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Návrh změn v organizaci a řízení soutěží Valná hromada MK Jihlava –
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Seznámení s BLMF Pro: Schůze zástupců týmů Datum: Autor: Výbor BLMF.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
Implementace strategie prostřednictvím akčního plánu
Systém podpory sportu ve městě OTROKOVICE SETKÁNÍ SE ZÁSTUPCI SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ Citius – Altius – Fortius rychle – výše - silněji.
Vzdělávání dospělých - kategorie 50+. UNIV2 kurs 50+ Historie Založena roku 1994 Do výuky v České republice zavedla nové obory: ― Výpočetní techniku ―
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Financování politických stran a regulace politických kampaní 6. října 2011 Mgr. Karolína Peake místopředsedkyně vlády 1. místopředsedkyně strany Věci veřejné.
Trenér a legislativa Petr Klimpl. Systém trenérů sekce OB Kvalifikační třídy trenérů trenér 1. třídy (T1) trenér 2. třídy (T2) trenér 3. třídy (T3)
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Příprava a realizace kroků k využití strukturálních fondů EU v období 2007 – 13 Jiří Čunek 1.místopředseda vlády a ministr pro místní rozvoj.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
OP Rybářství 2007 – 2013 Portál farmáře jako nový nástroj v komunikaci mezi žadateli a SZIF v rámci OP Rybářství. Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky.
3. zasedání předsednictva Rady vysokých škol Praha, 16. března 2006 Česká konference rektorů Prof. Ing. Petr Sáha, CSc.
ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Czech Volleyball Federation.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
HISTORIE PLÁŽOVÉHO VOLEJBALU. Začátky První zmínky jsou z 20. let 20. století z USA První turnaj se uskutečnil v roce 1920 v americké Santa Monice V Evropě.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
Technika řízení LH Přednáška 3
ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Czech Volleyball Federation.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
Analytika 2015 Aneb Jak to bylo s hospodařením krajského výboru.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
Seminář Svazu měst a obcí České republiky , Praha Úloha architekta při rozvoji města Ing. arch. Marek Janatka, Ph.D.
Ekonomika a management atletických klubů. Ekonomika ČAS Česká atletika s.r.o. Česká atletika, s. r. o., je marketingovou agenturou Českého atletického.
Analýza potřeb v území Pardubického kraje Pracovní tým k platformě Kariéra a celoživotní vzdělávání Podpora kompetencí k podnikavosti, iniciativě a kreativitě.
Meath Local Sports Partnership - Committed to the development of sport in Meath Místní sportovní partnerství Meath.
Koncepce účinnější podpory umění Ministerstvo kultury 4. dubna 2007 Marta Smolíková.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Porada škol a školských zařízení Středočeského kraje
FC Slovan Rosice, z.s..
ROZVOJ ŽENSKÉHO FOTBALU
Otakar Mestek, Michal Blažej
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
ATLETIKA přednáška.
BSE České Budějovice o. s.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)
Aplikace managementu ve sportovním klubu (min
Výbor pro audit ing. Bohuslav Poduška, CIA, CRMA
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
BEACHVOLEJBAL.
Bod č. 7: Částečné zrušení usnesení přijatého na 19
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Ústí nad Labem 22. října 2008.
Transkript prezentace:

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zpráva o činnosti a teze koncepce vývoje volejbalu do r. 2013

Ekonomika – stav 2010/2011 Zachování dotačních programů MŠMT Zachování tzv. „Kalouskovného“ UNIQA a Gala – silní partneři ČVS Partneři minivolejbalu: Eurovia Gala Nadace Volejbalové akademie PPF Pozitivní ekonomický výsledek ME Investiční dotace MŠMT (vybavení)

Financování ČVS - výhled Hlasování v senátu, resp. znovu v parlamentu o odvodech z loterií (1/3 určená přímo na sport, 2,5 miliardy) Zachování dotačních programů MŠMT Zachování tzv. „Kalouskovného“ UNIQA a Gala – silní partneři ČVS Partneři minivolejbalu: ??? (jednání – charakter mecenášství) Pořádání mezinárodních akcí - dotace

Kampaň: „Hvězdy nepadají z nebe“

Reprezentace ČR - muži MS 2010: 10. místo ME 2011: 10. místo MS Splněný výkonnostní cíl ME 2011: 10. místo MS Nesplněný výkonnostní cíl Kvalifikace na OH: nepostup nesplněný výkonnostní cíl Evropská liga RD mužů bude hrát Evropskou ligu 2012

Reprezentace ČR - muži

Mistrovství Evropy 2011 Organizační a ekonomický úspěch Chybí platba z rakouské strany Silná společenská odezva Záštita prezidenta republiky Václava Klause Návštěva prezidenta Návštěva dvou ministrů Nesplněný výkonnostní cíl Výkonnostní cíl byl přímý postup na ME 2013 Do budoucna se ČVS bude ucházet o pořadatelství kvalifikací

Reprezentace ČR - muži

Reprezentace ČR - ženy Kvalifikace ME: postup na ME 2011 Splněný výkonnostní cíl MS 2010: 15. místo Evropská liga 2011: 4. místo ME 2011: 8. místo Kvalifikace na OH: nepostup nesplněný výkonnostní cíl

Reprezentace ČR - ženy

Reprezentace ČR – výhled Výběrové řízení na trenéry RD Činnost trenérské komise Evropská liga RD mužů i žen budou hrát Evropskou ligu, počínaje 2012 rokem V roce 2012 se budeme ucházet o pořadatelství Final Four žen 2012 Kvalifikace ME a MS Budeme usilovat o pořadatelství kvalifikací ME a MS Kvalifikace ME 2012 mužů (září)

Mládežnické reprezentace Juniorky, roč. 92 3.místo na ME 2010 Nepostup na MS 2011 Junioři, roč. 91 Nepostup na ME 2010 Kadetky, roč.94 12. místo na ME Kadeti, roč.93 Nepostup na ME 2011

Mládežnické reprezentace výhled I – plán akcí Juniorky roč. 94 Přímý postup, na ME v srpnu Ucházíme se o pořadatelství Kvalifikace MS 2013 (pokud nedostaneme) Junioři roč. 93 Kvalifikaci na ME 2012 (případně ME) Kvalifikace na MS 2013 Kadetky roč. 96 Kvalifikace na ME (2013) Kadeti roč. 95 Kvalifikace na ME (Leden 2013)

Mládežnické reprezentace výhled II - opatření Svazoví trenéři ČVS budou plnit roli trenérů výběrů „lvíčat“, od roku 2012, konkrétně ročníků 1998 a mladších (dívky), 1997 a mladších (chlapci). Na vedení kadetských RD se budou podílet svazoví trenéři ČVS. Trenéři RD mládeže budou nadále vybíráni výhradně ve výběrovém řízení. Uchazeči o post trenéra RD musí již ve výběrovém řízení vždy představit svůj realizační tým a deklarovat trvalý zájem o práci. Vedení ČVS se bude průběžně ucházet o pořádání kvalifikací mládežnických ME a o pořádání MS juniorek 2013.

Řízení mládežnického volejbalu Svazoví trenéři pro oblast chlapců a dívek Jiří Zach, Aleš Novák Beachvolejbal v gesci svazových trenérů Rada mládeže TR dívek a chlapců Komise mládeže Programové konference o mládežnickém volejbalu 2010, 2011 Odborná konference, bez rozhodovací pravomoci Předkládá doporučení

„ŠANCE 2011 - 2013“ Minivolejbal v barvách Festival minivolejbalu (ME 2011) Web minivolejbalu, www.minivolejbal.cz Minivolejbal ve studiu Volejbal Metodická trička s motivy správné techniky

8. „ŠANCE 2011 - 2013“

8. „ŠANCE 2011 - 2013“

Minivolejbal v barvách - výhled Základní projekt ČVS 2. ročník projektu „Minivolejbal v barvách“ krajská kola, materiální podpora ČVS (trička) oblastní turnaje (západ, východ) v červnu při Evropské lize celostátní finále v září při kvalifikaci na ME 2013 (organizace ČVS) Bude zahájen proces evidence hráčů do 12 let ve VISu (zdarma) Modifikovaná forma modrého minivolejbalu pro AŠSK, 4. a 5. třída,

Minivolejbal v barvách

ČESKÝ POHÁR Vlajková loď chlapeckého žákovského volejbalu Hlavní soutěž, povinná pro všechny chlapecké žákovské oddíly Mezikrajová předkola ČP Proběhnou oficiální přenosy ČVS na TV COM Marketingově dojde k vylepšení projektu od sezóny 2012/2013

DÍVČÍ ŽÁKOVSKÝ VOLEJBAL Dlouhodobá (postupová) soutěž starších žákyň (od sezóny 2012/2013) Festival mladších žákyň v červnu při finále EL žen Český pohár žákyň bude doplňkovou soutěží

ROZVOJOVÝ PROGRAM ČVS pro oblast žákovského volejbalu Fond podpory družstev nezařazených do SpS (FoP) Jednorázová finanční podpora nově vzniklým družstvům Podpora jednotlivců Partnerské školy ČVS Vertikální odměňování trenérů (Směrnice k podpoře reprezentace z roku 2006)

ODDĚLENÍ PROBLEMATIKY DÍVČÍHO A CHLAPECKÉHO VOLEJBALU Vychází se ze stejného odborného pohledu a z obecné strategie ČVS, ale každá bude: … řešena samostatným postupem … respektovat odborná specifika i stav volejbalu v příslušné složce … vedena svazovým trenérem pro příslušnou oblast (Zach, Novák)

Popularizace mládežnického volejbalu Povinný videozáznam z extraligových mládežnických soutěží a zveřejňování na TVCOM.cz (od sezóny 2012/13 povinné), Zahájení oficiálních internetových online přenosů ČVS z vrcholných mládežnických akcí (tři kamery, studio, komentář, rozhovory), Nový projekt „Černobílý minivolejbal“ aneb minivolejbal i pro dospělé (pilotní akce při finále Českého poháru žen, resp. mužů), Zařazení portrétů mládežnických oddílů ve „Studiu volejbal“ v návaznosti na extraligová družstva (trenéři, režim oddílu, stopa významných odchovanců, další zajímavosti, Haník, od 1,1.2012), Společenský večer při vyhlašování „Volejbalisty a volejbalistky roku“ Dvorana cti mládežnických trenérů a funkcionářů Anketa o nejlepšího trenéra mládeže

Mistrovské soutěže, AVOK Činnost AVOK Extraligové týmy usilují o samostatnost řízení soutěží a právní subjektivitu Klubová reprezentace ČR Prostějov vítězem MEVZY (2010/2011) Jihostroj ČB uvažuje o startu v MEVZE První velké vítězství ČB v Lize Mistrů Součinnost extraligových klubů s vedením ČVS Jednotný vysílací čas ČTV Povinnost položení taraflexu v TV utkáních Internetové přenosy na TV COM

Mezinárodní činnost Kongres CEV - Vídeň (září 2011) Dr. Jan HRONEK – místopředseda CEV Ing. Ivan IRO – pohárová komise CEV Robert Urbánek – finanční komise CEV Proběhl rovněž Světový kongres FIVB v Římě 2010 Úspěchy v mezinárodní oblasti M. Labašta a K. Záhorcová Další akce na našem území (EL, Beach U18) Světová série v beach volejbalu František Stibitz zařazen do Světové síně slávy volejbalu

Volejbalový informační systém Zavedení elektronických registrací Podatelna Banka Oddíly Adresář Přednosti nové koncepce Snížení administrativy Úspory ČVS i oddílů Rychlost provedení Kontrola

Legislativní komise Novelizace směrnic Novelizace stanov První část schválena Výborem ČVS v květnu 2011 Druhá etapa novelizace v roce 2012 Novelizace stanov Návrh Připomínkové řízení 1. koordinační schůzka k zapracování připomínek 2. proces zdůvodňování akceptace, resp. odmítnutí připomínek

Trenérsko-metodická komise Trenérská komise Obhajoba koncepcí před ME 2011 Hodnocení ME 2011 Poradní hlas při výběrovém řízení trenérů RD Metodická komise Školení 1., 2. a 3. třídy Semináře SpS, SCM Jednorázové licenční semináře (ME 2011) Semináře se zahraničními lektory (4x v roce 2011) Moderované tréninky Povinná statistika Data Volley v mládežnických extraligách

CERTIFIKOVANÝ TRENÉR ČVS Pro trenéry žákovské kategorie Udělování na základě praktické činnosti a prověření teoretické způsobilosti na certifikačních seminářích ČVS Od 30.6.2012 do 30.3.2013 součástí bodovaných požadavků SpS Od 30.6.2013 součástí povinných požadavků SpS

KR a RMK Komise rozhodčích Registračně-matriční komise Řádně zajištěny delegace Kvalifikace o postupy na listinu „A“ a listinu „B“ Spolupráce s KVS: sjednocení postupů při školeních rozhodčích II. a III. třídy a zvládnutí zajištění delegací prostřednictvím systému VIS ve všech krajích. Registračně-matriční komise Materiální vybavení registračních míst Zavedení elektronických přestupů Proběhly legislativní změny v REŘ a PŘV v souvislosti s novou koncepcí.

Další komise Sportovně technická komise (Petr Kvarda) Hospodářská komise (Zdeněk Meitner) Disciplinární komise (Zdeněk Škoda) Odvolací komise (Jiří Fiala) Koordinační složka delegáti (Zdeněk Škoda) Rada síně slávy (Václav Kobliha) Komise pracovaly v pravidelném režimu a plnily standardní úkoly

Komise společenského významu Jubilanti v senátu Nemistrovské soutěže Veteráni, superveteráni, Antuková liga, finále vesnických a zemědělských družstev Snaha o začlenění AVL Oslavy 90. let ČVS Slavnostní krajská zasedání Celostátní slavnostní zasedání v Městském divadle v Brně Přijetí Mistrů světa na Pražském hradě Přijetí jubilantů při ME Setkání s olympioniky při ME Vyhlášení volejbalisty roku (2012)

Přijetí Mistrů světa na Hradě

Výstavka o historii české volejbalu

Asociace beachvolejbalu Tři seniorské páry ve světové špičce Pravděpodobná účast na OH v Londýně Turnaj světové série na Štvanici

Beach na Štvanici Turnaj světové série navštívil 2x po sobě pan prezident Václav Klaus

Beachvolejbal a mládež Mládežnická RD beachvolejbalu bude spadat pod vedení svazových trenérů Svazoví trenéři ČVS budou určovat priority mládežnických RD šestkového a beachvolejbalu ABV ročně vyčlení částku jako platbu šestkovým klubům za uvolnění hráče do beachvolejbalové reprezentace (16.000 platba klubu za reprezentanta) Od dubna do července budou pracovat trenéři-specialisté a členové realizačních týmů na přípravě beach volejbalových reprezentantů

Asociace volejbalových deblů 20. výročí založení Asociace „The volleyball-debl masterking of 20th“ v roce 2010 M-ČR v deblu Snížení počtu účastníků Tradiční turnaje Úzce specializovaná špička

Problematika krajů Komunikace s KVS Mládež v krajích Výjezdy na zasedání KV Zapojení zástupců extraligových klubů v KVS Participace krajů na oslavách 90 let českého volejbalu Změny ve vedení krajů Karlovarský a Ústecký Mládež v krajích Statut KCM, manuál KCM Olympiády mládeže a memoriály Festivaly minivolejbalu – krajská kola Vytvoření legislativního prostředí pro právní subjektivitu krajů

Medializace a popularizace volejbalu Smlouva o zajištění medializace Sport Bohemia a.s. Každoročně obnovovaná Spolupráce s Českou televizí Prostřednictvím přenosů, Time-out, Studio Volejbal, Minivolejbal s Timeoutem Jednotný vysílací čas Televizní utkání na taraflexu Internetové vysílání Nabídka společnosti TV_COM Oficiální přenosy ČVS

Co se nepovedlo SR připustila zvýšení počtu družstev v extralize mužů Předčasný a nešťastným způsobem prezentovaný návrh na zvýšení transferů Rozhodčí – ne-komunikace - způsob řešení oblečení Neřešení nepřehledné struktury webu

Co se povedlo 1 Organizace ME - rozpočet ME - výsledek zisk Minivolejbal v barvách Opětovný dialog s AVOK Novelizace / systematizace předpisů ČVS Udržení Vyrovnaného rozpočtu 2011 Kvalitní smlouva s generálním partnerem  - přímý vztah - náročný partner - vyšší úroveň medializace Dobré vztahy s rozhodujícími státními orgány a důležitými vlivovými skupinami

Co se povedlo 2 České reprezentace v evropských ligách TV COM i udržení objemu televize zavedení účetně ekonomické nezávislosti krajů na ČSTV Významná role při utváření nových sportovních struktur Účast ve vedení iniciativy „Sport 2011“ kampaň „Hvězdy nepadají z nebe“ Volejbalový informační systém Vyjasnění kompetencí ve vedení mládežnického volejbalu