Cvičná větvená prezentace, (která má za úkol podpořit vizuální a zvukovou představu o vybraném zvířeti. Na základě přečtení výrazu - názvu zvířátka se.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pomůcka pro tvorbu prezentací závěrečné a diplomové práce
Advertisements

Kreslení, kliparty, obrázky OLE, video
Výpočetní technika Akademický rok 2013/2014 Letní semestr Novák Petr
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Obecná zvířata.
Výpočetní technika Akademický rok 2011/2012 Letní semestr Novák Petr
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Zde se naučíme jak měnit pozadí snímků 1/ U jednotlivého snímku zvlášť 2/ U všech snímků zaráz.
VY_32_INOVACE_In 6.,7.17 PowerPoint – snímky
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
PowerPoint. PowerPoint Co je to PowerPoint? Program PowerPoint slouží k tvorbě prezentace. Pracuje se zde s tzv. snímky. Každý snímek tvoří jednu obrazovku.
Tvorba - PREZENTACE Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/4.
Jak na Prezentace? Power Point ZŠ Jiráskova Benešov
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE II. Mgr. René Szotkowski TENTO MATERIÁL VZNIKL ZA FINANČNÍ PODPORY EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU A STÁTNÍHO ROZPOČTU ČESKÉ REPUBLIKY.
Microsoft Powerpoint Microsoft Word.
VY_32_INOVACE_11_ Čtení slov 3 (SADA ČÍSLO 1). INFORMACE PRO UČITELE Jméno autora výukového materiálu: Mgr. Lenka Červinková Datum (období), ve kterém.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Počítačová grafika iPad – aplikace AjPuzzle VY_32_INOVACE_18 Sada 26 Základní.
Excel– Zásady Ing. Bohumil Bareš.
Moderní učitel.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.4 (Videosekvence)
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE III. Mgr. René Szotkowski TENTO MATERIÁL VZNIKL ZA FINANČNÍ PODPORY EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU A STÁTNÍHO ROZPOČTU ČESKÉ REPUBLIKY.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Adam Klíma, ME4A, Multimediální technika Šablona by Marek Malík 11. Multimediální technika.
2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko Procvičování prezentace 1. Klepnutím a přepisem vložte libovolný nadpis.
SOUČET (SUMA) V MS Excel Tvůj úkol K vytvořené tabulce výšek chlapců a dívek (List1) přidej sloupec součtu výšek chlapců a dívek. Graficky uprav.
VY_32_INOVACE_19_Č tení s využitím alternativních metod čtení - zvířata (SADA ČÍSLO 4)
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
ANIMACE V PowerPointu 2010.
Grafický editor – GIMP Základy práce
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet MS Explorer – oblíbené stránky VY_32_INOVACE_03 Sada 12 Základní.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Datová schránka – odeslání zprávy VY_32_INOVACE_07 Sada 12 Základní.
VKLÁDÁNÍ HUDBY V PowerPointu 2010.
PRŮMĚR V MS Excel Tvůj úkol K vytvořené tabulce výšek chlapců a dívek (List1) přidej sloupec průměrné výšky chlapců a dívek. Graficky uprav.
Mgr. Karel FischerÚprava prezentace1 Změna použité šablony Ke změně šablony mohu použít jednu ze tří možností: a)Formát \ návrh snímku b)V panelu nástrojů.
Připomene ti něco takováto hudba? Připomene ti něco takováto hudba? Vyvolá něco v tvých představách? Vyvolá něco v tvých představách? hraje Brandy Long.
Nastavení prezentace.
MINIMUM MAXIMUM V MS Excel Tvůj úkol V souboru výšek chlapců a dívek vytvoř kopii Listu1 a přejmenuj ji na min_max. Z tohoto listu odstraň graf.
Sweet Home 3D Import 3D objektů.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro multimédia Číslo DUM: III/2/VT/2/2/33 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Bradáčová, Šaková.  Velmi jednoduchá stránka, jejímž účelem není přímá podpora prodeje zboží, ale marketingová komunikace.  Technické problémy: 
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
KIV/ZD cvičení 8 Tomáš Potužák.
Do nové zoo se stěhují zvířata
VY_32_INOVACE_
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 17– PŘECHODY SNÍMKŮ V PREZENTACI. Název školy:
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP CZ.1.07
Windows – Tento počítač a složky
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro multimédia
Oheň, jak ho vidí děti. ZDRAVÍ, BEZPEČÍ.
Animace v aplikaci PowerPoint 2007
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 15– EFEKTY V PREZENTACI. Název školy:
Autor: Mgr. Lenka Königová Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Obrázek dostupný z: ZVÍŘATA Obrázek dostupný z:
Vypracovala Daniela Kubů ZŠ a MŠ Malý Újezd
Hra ke zopakování či procvičení učiva, nebo test k ověření znalostí
Autor: Mgr. Lenka Königová Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Hra ke zopakování či procvičení učiva, nebo test k ověření znalostí
Windows – práce se soubory 2
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Prezentace v Power Pointu
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
DUM I. / 4. domácí zvířata Bc. Zdeněk Klíma.
Zvuky zvířat Sluchové vnímání.
kokk NÁZEV ŠKOLY: ZŠ speciální Litvínov, Šafaříkova 991, okr. Most
Multimediální technika – úvod
Transkript prezentace:

Cvičná větvená prezentace, (která má za úkol podpořit vizuální a zvukovou představu o vybraném zvířeti. Na základě přečtení výrazu - názvu zvířátka se po kliknutí zobrazí zvolené zvíře, jeho prostředí, a vyvolá se zvukový projev. Cvičná je z hlediska tvorby e-prezentace s navigací) V tomto ukázkovém a cvičném souboru se jedná o zvířátka: pes, kočka, prase a žába: 1. Předpřipravené snímky jsou „pes“ a „žába“, 2. „kočka“ a „prase“ jsou určené k dopracování. Kromě doplnění o připravenou grafiku a zvuky, vlastní animaci a navigaci, doporučuji přidat další grafické a multimediální komponenty dle osobní fluence a kreativity. pokračuj kliknutím

kliknutím vyber zvíře PES PRASE ŽÁBA KOČKA Konec

Menu PES

Menu ŽÁBA

KOČKA

PRASE