E-utility report 9. Národní konference kvality 20.února 2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
Advertisements

Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
I. Dálkový přístup k postupům řešení životních situací Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele.
Seminář k výběrovému řízení 2014
Spisová služba a její vazba na datové schránky
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Financování sociálních služeb
eGovernment – aplikace principů v ISKN
Konference NOVÁ GENERACE TURISTICKÉHO ZNAČENÍ ANEB TURISTICKÉ STEZKY DO MOBILU Rámcový projekt Životní prostředí v Praze a volný čas – V Praze za přírodou.
MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY GIS – současnost a budoucnost mapových služeb města Plzně gis.plzen-city.cz Václav Kučera Správa GIS, Správa informačních.
Kraj Vysočina Projekt ROWANet Stav k RK , př. 1
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Ing. Jaroslav Holý Služba sledování změn.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
1 Dotace MPSV jako zdroj financování zaměstnanců v sociálních službách Praha, květen 2014 Mgr. Antonín Shejbal Odbor sociálních služeb.
Vytvoření a podpora Lokálního partnerství pro sociálně vyloučenou lokalitu Přichystalova 70 Sdružení Podané ruce, o.s.
Webové stránky obcí jako zdroj informací pro občany Mgr. Andrej Kyselica Oddělení statistiky výzkumu, vývoje a informační společnosti Český statistický.
Digitální mapa veřejné správy - Portál ÚAP MSK Zpracoval: Mgr. Tomáš Kupča Datum:
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Fond partnerství alokace 3 mil.CHF (včetně 15% spolufinancování MF) zahájení 2.Q 2009 ukončení31. květen 2013 zprostředkovatel MF - CZP
Sítě 2000 Okresní úřad Hodonín geografický informační systém.
E-Analýza bezpečnosti v Uherském Hradišti 10. Národní konference kvality ve veřejné správě Únor 2014.
Mgr. Rostislav Krušinský VĚDECKÁ KNIHOVNA V OLOMOUCI Služba EOD - Elektronické knihy na objednávku.
OP Rybářství 2007 – 2013 Portál farmáře jako nový nástroj v komunikaci mezi žadateli a SZIF v rámci OP Rybářství. Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky.
ISSS 2008 VÝZKUM INFORMAČNÍCH ZDROJŮ Duben 2008 / Prezentace syndikovaného výzkumu pro vybrané Krajské úřady / Jan Tuček / STEM/MARK, a.s.
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
PREZENTUJÍCÍ IT služby měst Hodnocení stavu rozvoje informatiky obcí 2. a 3. stupně V období květen až červenec 2014 byly na webech obcí dvojek.
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
Systém pro podporu komunitního plánování
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
ISSS 2008, Hradec Králové Elektronické zpracování problematiky zákona o střetu zájmů Mgr. Věra Hottmarová, MěÚ Smiřice Mgr. Tomáš Lechner, Triada, spol.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Vytváření registru územní identifikace a adres v ČR Ministerstvo práce a sociálních věcí Odbor informatiky Mgr. Karel Lux vedoucí oddělení koncepce
SOLVIT neformální systém řešení sporů na vnitřním trhu Setkání center na MPO
Portál ÚAP MSK (Nástroje pro tvorbu a údržbu ÚAP) Zpracoval: Mgr. Tomáš Kupča Datum:
identifikačního registru UIR-ADR
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
Portál územního plánování v praxi
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
RNDr. Ivana Havlíková Ing. Jiří Štochel. STAVEBNÍ ZÁKON - STARÝ.
Zkušenosti s uplatňováním principů veřejné podpory v Královéhradeckém kraji Systém řízení a financování sítě sociálních služeb v Královéhradeckém kraji.
Monitorovací systém sociálních služeb města Plzně k podpoře dotační politiky Mgr. Karolína Vodičková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – 26.
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
VZ Zajištění podpory procesů a materiálně technického zázemí pro jednání pracovních skupin Informační systém Národní soustavy kvalifikací Návod na obsluhu.
1 Nové registry a úpravy stávajících registrů pro oblast vysokého školství a další aktuální témata Hlavní změny v oblasti vykazování v souvislosti s přijetím.
Digitální technická mapa Plzeňského kraje Služby DTM DMVS PK Setkání partnerských obcí DTM DMVS Plzeň Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Krajský úřad Jihomoravsk ého kraj e odbor územního plánování a stavebního řádu 20. března 2012 Výzva č. 08 k předkládání žádosti o finanční podporu v rámci.
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
1 Nové registry a úpravy stávajících registrů pro oblast vysokého školství Hlavní změny v oblasti vykazování v souvislosti s přijetím novely zákona č.
Seminář k výběrovému řízení 2016 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Síť sociálních služeb Ústeckého kraje Setkání s poskytovateli sociálních služeb v Ústeckém kraji.
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
Seminář k výběrovému řízení 2017 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí a zdravotnictví.
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
E-UtilityReport WEBOVÉ ŘEŠENÍ PRO VYJADŘOVÁNÍ K EXISTENCI SÍTÍ.
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR)
On-line vyjadřování k existenci sítí
Dotační program Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2011
mapový aplikační server
Základní informace o registraci
Závěrečná konference projektu
PODPORA SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ NA KRAJSKÉM ÚŘADĚ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE II Metodické setkání na téma „Standardy kvality sociálně-právní ochrany na.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2012
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Transkript prezentace:

E-utility report 9. Národní konference kvality 20.února 2013

E-utility report Webová aplikace umožňující podávat žádosti o vyjádření k existenci sítí technické infrastruktury prostřednictvím internetových stránek města Prachatice.

Výhody služby E-utility report možnost podávat žádosti o vyjádření k existenci inženýrských sítí jejich správcům prostřednictvím internetové aplikace s názvem e-Utility Report. po zadání potřebných údajů jsou automaticky vygenerovány žádosti o vyjádření všem správcům sítí působícím v žadatelem definovaném zájmovém území subjektům podporujícím službu je žádost také současně odeslána elektronicky žadatel při využití služby nepotřebuje znalost o dotčených správcích sítí a jejich adresách všechny žádosti najednou zajistí pohodlně přes webové stránky města bez rizika opomenutí některého subjektu

Zavedení služby Podpora řešení ze strany vedení – zajištění financí v rámci rozpočtu na zavedení, roční udržovací platba Řešitel, poskytovatel webové aplikace Dohoda se správci sítí Podpora řešení ze strany zaměstnanců – využití pro potřebu vlastního správního řízení – upozornění klientů na možnost využití aplikace Propagace – „ústní podání“, letáčky, webové stránky, kabelová televize, tisk

Přínosy Zjednodušení zajištění vyjádření správců sítí technické infrastruktury k existenci stávajících sítí ve vymezeném zájmovém území. Zvýšení kvality služeb poskytovaných Městským úřadem Prachatice. Zvýšení vstřícnosti úřadu k veřejnosti.

Ukazatele dosažení cílů Monitoring počtu přístupů do databáze Počet podaných žádostí – Za rok (od května) – Za rok

Statistika počtu podaných žádostí

Náklady zavedení systému – seznam síťařů pro jednotlivá k.ú. zpracován ve vlastní režii roční údržba servis pro klienty

Děkuji za pozornost Marie Peřinková, koordinátor MA21 Odborné dotazy zodpoví: Antonín Jurčo, vedoucí odboru stavebně správního a regionálního rozvoje