2 Messe München International (MMI)  Jeden z nejmodernějších výstavních areálů na světě  Lídr mezi organizátory veletrhů  Ročně přes 30.000 vystavovatelů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

A obchodní příležitosti pro české firmy v tendrech OSN Kodaň
MLÁDEŽ V AKCI Cíle programu  Podpora aktivního občanství mladých lidí  Rozvoj solidarity a tolerance mezi mladými lidmi  Posílení vzájemného.
Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
2 3 Lokalita Pod Javornic kou silnicí 4 směr Solnice směr Javornice směr Vamberk CENTRUM 10min. směr Častolovice.
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Investiční program ČEPS, a.s., do roku 2023
Václav Lukeš Seminář RVŠ k třetí roli VŠ „Centra transferu technologií na vysokých školách“ Ostrava
Rozmístění obyvatelstva na Zemi
Pivní a vinné slavnosti 2014
GASTRO VEČERY VE VARNĚ Galerie Obrazů z cest Salon restaurace Varna.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Český Internet po (uši v?) krizi Marek Antoš. snímek |datum |dokument | 1. Internetové prostředí 2.
František Cvengroš Situace a výhled ekonomiky ČR (podklad pro kulatý stůl k přípravě Národního programu reforem 2013) Ministerstvo financí ČESKÉ REPUBLIKY.
Change through Culture – Culture through Change Proměna kulturou a Kultura v proměně.
Význam infrastruktury pro konkurenceschopnost v kontextu kohezní politiky a budoucí priority ČR Ing. Lukáš Hampl 1. náměstek ministra dopravy.
Kdo jsme Zpracovatelé odpadu, dodavatelé surovin a energie Aktivní v celém odpadovém řetězci Roční obrat €1.2 miliardy V osmi zemích Mezi Top 5-ti hráči.
Potravinářské veletrhy a výstavy ve východních teritoriích
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
Český klastr přípojných vozidel a nástaveb, družstvo.
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
INTEGROVANÉ INŽENÝRSTVÍ V ŘÍZENÍ PRŮMYSLOVÝCH PODNIKŮ 13. konferenci v rámci cyklu: Při příležitosti konání MSV Brno v Kongresovém centru Pořádají
VIII. ročník Veletrhu Gaudeamus Praha 27. – 28. ledna 2015.
DRMS Forum září 2009 DRMS FORUM 2009 Brno 7. září 2009.
30. září 2014 Vodňany EVROPSKÁ ÚZEMNÍ SPOLUPRÁCE
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Internetový obchod v ČR 2005 / 2006 Konference SAEC, , Bratislava Josef Suchánek APEK - Asociace pro elektronickou komerci.
Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty a dopravy ČR Svaz průmyslu.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Vítejte na „novém“ CeBITu března Nový CeBIT Důsledky pro CeBIT Jasná struktura Širší obsah Vyhraněný profil Požadavky vystavovatelů:  Nižší.
Analýza vlivu cen elektřiny na ekonomiku průmyslových podniků Prezentace EGÚ Brno, a. s. Sekce provozu a rozvoje elektrizační soustavy Květen 2007.
Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Vypracovala: Jana Dlouhá Praha, dne
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Výzkumy CzechTourism Fórum cestovního ruchu listopadu 2011
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU 19.MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2013 podvacáté Pavel Švejda Praha, 3. prosince 2013 INOVACE 2013, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:9. ročník Klíčová slova:Česká republika, obyvatelstvo,
© 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu
1 Dotační řízení 2015 Středočeské fondy. 2 1.Základní informace pro žadatele 2.Struktura dotačních titulů Tematické zadání Rozpočty Středočeských.
Prezentace Česká republika. Page 2 Page 3 Organizuje a zastřešuje Mezinárodní veletrh Mnichov Asociace německých inženýrských institucí VDMA.
Technologické platformy a dopravní výzkum
Startegie a perspektivy trhu s biopalivy v ČR Česká zemědělská universita, Praha, listopad Česká asociace petrolejářského průmyslu a obchodu.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA 7. prosince 2011, Praha Operační program Podnikání.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
MUDr. Martin Kuba ministr průmyslu a obchodu AKTUALIZACE STÁTNÍ ENERGETICKÉ POLITIKY STABILNÍ ELEKTŘINA ZA PŘIJATELNOU CENU AKTUALIZACE STÁTNÍ ENERGETICKÉ.
„Regionální nedostatek kvalifikovaných sil … Evropské koncepty“
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
XV. celostátní finan č ní konference , Praha Přínosy meziobecní spolupráce Svazek měst a obcí Krkonoše a formy spolupráce veřejného sektoru.
Ing. Zdeněk Kočárek MSV Brno Export mimo Evropskou unii, jak na to?
Obchodník, výrobce a distributor elektrické energie
Téma: ABSOLUTNÍ HODNOTA CELÝCH ČÍSEL 2
EVROPSKá UNIE.
Světové hospodářství • propojení národních ekonomik prostřednictvím mezinárodních integrací • předpoklady rozvoje: světové ekonomické integrace světové.
Gerard van Gaalen Vedoucí projektový manažér pro evropské projekty Prezentace Praha 16. března 2005 Rozvojová agentura Východní Nizozemsko.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Bauma: 19. – 25. dubna 2010 v Mnichově Listopad 2009, Praha.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Brno, NKQ, 20. února 2013.
Ruská federace x WTO a OECD
MIRKA KRBOVÁ EUROPE DIRECT NOVÝ JIČÍN EVROPSKÁ UNIE.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
59. mezinárodní strojírenský veletrh
Transkript prezentace:

2 Messe München International (MMI)  Jeden z nejmodernějších výstavních areálů na světě  Lídr mezi organizátory veletrhů  Ročně přes vystavovatelů a více než 2 miliony návštěvníků

3 MMI Veletrhy se zaměřením obnovitelné energie a trvale udržitelné zdroje

4 IFAT je nyní IFAT ENTSORGA  Messe München a BDE spolupracují při pořádání veletrhu IFAT  ENTSORGA se stěhuje z Kolína do Mnichova  IFAT ENTSORGA  „Zužitkování surovin“ a „privátní poskytovatelé služeb“ stále více v kursu

5 IFAT ENTSORGA – Vedoucí světový veletrh pro vodní odpadové a surovinové hospodářství

6 IFAT – Změna intervalu konání Z tříletého je nyní dvouletý cyklus. Nové datum: září května 2012 Důvody pro změnu:  Rostoucí segment trhu celosvětově (Green Tech)  2007: mld. Euro  2020: mld. Euro  Potřeba po informacích a investicích celosvětově roste

7 IFAT ENTSORGA – Vyšší podíl mezinárodních vystavovatelů Vystavovatelé 2008: ze 41 zemí  Mezinárodně: 840  Německo: 1.765

8 IFAT ENTSORGA – Výstavní plocha a živé ukázky m2: Více výstavní plochy než všechny ostatní veletrhy technologiemi pro životní prostředí Živé ukázky:  Vozidla pro sběr odpadu a údržba komunikací  Lisovací a zpracovávací stroje

9 IFAT ENTSORGA – Akce s největším počtem návštěvníků návštěvníků ze 170-ti zemí  Mezinárodně: 40,000  Německo: 80,000  Podíl odborných návštěvníků: 97%  Podíl lidí s rozhodovací pravomocí: 91%

10 IFAT 2008 – Ohlédnutí

11 IFAT ENTSORGA 2010 – Inovace a adaptované technologie  Voda  Odpadní voda  Odpadky  Surovinové hospodářství  Čistota vzduchu  Údržba silnic

12 IFAT ENTSORGA 2010 – Cílové skupiny návštěvníků  Komunální služby, zpracování odpadu  Další veřejné a privátní podniky z environmentálního sektoru  Průmyslové podniky  Služby  Obchod  Ministerstva, úřady a veřejná správa  Svazy, instituce, univerzity, vysoké školy

13 IFAT ENTSORGA 2010 – Rámcový doprovodný program  15. mezinárodní sympozium pro vodu, odpad, energie  Konference a workshopy  Prezentace regionů a tematické speciály  Prezentace vystavovatelů na fórech přímo v halách

14 Zástupci z politiky na veletrhu IFAT IFAT 2008:  Ministr pro životní prostředí Sigmar Gabriel  Bavorský ministr Dr. Bernhard  Ministři 6-ti zemí: Španělska, Albánie, Bosny a Hercegoviny, Chorvatska, Jemenu, Černé hory IFAT ENTSORGA 2010 účast potvrdili:  Spolkový ministr životního prostředí Dr. Röttgen  Bavorský ministr Dr. Söder

15

16 Proč se zúčastnit veletrhu IFAT ENTSORGA?  IFAT ENTSORGA je mezinárodním místem setkání pro klíčové hráče odvětví a odborníky s rozhodovací pravomocí  Všechny důležité obchodní kontakty lze navázat během několika málo veletržních dní  IFAT ENTSORGA předvede kompletní paletu nabídky oboru a širokou nabídku poskytovatelů služeb

17 Mnichov – jedinečné prostředí  Mnichov – jedno z nejznámějších měst  Obrovský výběr hotelů a restaurací  Prvotřídní muzea a galerie  Jedinečné okolí

18 Mnichov – lehce dosažitelný

19 Transfer veletrhu do zahraničí: IFAT CHINA + EPTEE + CWS 2010  května 2010  Shanghai New International Expo Centre  Paralelně s World Expo 2010 v Šanghaji

20 Váš kontakt v Česku EXPO-Consult & Service, spol. s.r.o. Ing. Jaroslav Vondruška Příkop Brno Telefon: Fax: Internet:

21 IFAT ENTSORGA 2010 – Na viděnou v Mnichově Těšíme se na Vaši návštěvu! září 2010 Nové výstaviště Mnichov