Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Advertisements

Divadelní festival KYTKA Divadelní festival měl bohatý program. Hrály se pohádky pro menší i větší děti, shlédli jsme muzikál, zpívala se.
SVĚTOVÁ ASOCIACE NOVIN- ZLATÝ GLÓBUS ZLATÝ GLÓBUS Anglicky Golden Globe Award Filmová a televizní cena udělovaná každý rok v lednu Asociací zahraničních.
TŘÍDNÍ SCHŮZE Pohled zpět • 1. MÍSTO V CELOŠKOLNÍ SOUTĚŽI Kč • Matematika – Klokan, Pythagoriáda • Angličtina – The Harry Potter’s Day.
My od 1. do 6. třídy ,,DOKONALÁ PARTA“ na Svahové
Obálka Výroční zpráva 2012 Česká inovace o.p.s logo.
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
Výsledky únorového kola. Vítězem anglické projektové soutěže za měsíc únor se stala Anička Havlíčková z 2. třídy (Montessori). Vítězce gratulujeme. Ocenění.
To je ten den 1. To je ten den, to je ten den, /:který Pán nám dal:/, radujme se, veselme se, /:pějme píseň chval:/. To je ten den, který Pán nám dal,
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
Moje třída.
VY_32_INOVACE_Čj-Ml 6.,7.18 Anotace: Prezentace je zaměřena na druhy přísudku. Obsahuje základní pravidla pro tvoření přísudku slovesného a jmenného se.
Mezinárodní den zdraví V rámci mezinárodního Dne zdraví, který je každým rokem 7. 4., jsme připravili akci „ Soutěž o nejzdravější svačinu“
LETNÍ TÁBOR MALTÉZSKÉ POMOCI O.P.S., CENTRUM HRADEC KRÁLOVÉ RAFAEL 2007.
 V září jsou žáci rozděleni do oddělení, kterých je celkem 5. Prvňáčci a předškoláci se seznamují se školou, klubovnami, jídelnou a školním řádem.
SVOČ na Přírodovědecké fakultě OU Studentská vědecká a odborná činnost (SVOČ) je soutěž pro vysokoškolské studenty, kteří mají v jejím rámci.
Cena eTwinning Ve dnech 20. a 21. září 2005 se vyučující Ing. Tomanová a Mgr. Solničková s 6 zástupci tříd 4Z a 4Y, které se v loňském roce pracovali tříd.
Setkávání žáků s SPU Setkávání žáků s SPU Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
 Narodil se v Indianě  Pocházel z 9 sourozenců  Propagoval pop a taneční soul  Zemřel v Kalifornii.
Dne 9. prosince si učitelé I. a II. stupně i při vánočním shonu a přípravách na Vánoční jarmark udělali čas a zúčastnili se kurzu Alternativní formy.
Halloween Dne si žáci 8. ročníku připravili pod vedením paní ředitelky halloweenský program pro III. až V.třídu Základní školy, a taktéž pro.
Pražské stromy 2. ročník fotografické soutěže – vyhlašovatel soutěže: web prazskestromy.cz pro amatérské fotografy.
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
ZÁPIS DO I. TŘÍDY V ZŠ LEŠNÁ PROBĚHL 11. ÚNORA 2015 ZÁPIS DO I. TŘÍDY PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ZÚČASTNILO SE JEJ 20 PŘEDŠKOLÁKŮ. VŠICHNI SE SNAŽILI UKÁZAT,
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
Celoškolní projekt: Obchodní akademie, Lysá nad Labem, Komenského 1534.
Projektový den Lázně Teplice nad Bečvou Datum: Spolupracující třídy: VII. B a II. A Třídní učitelé: Mgr. Michal Rus, Mgr. Petra Králová.
Přeji nádherný den Vám všem….
Základní škola Dobrovského
G A L A K O N C E R T tělocvična ZŠ Novosedlice, VE PROSPĚCH DĚTÍ POSTIŽENÝCH VLNOU TSUNAMI V JV ASII.
Vzhůru do života. V září se všichni sejdeme a povídáme si, co bylo o prázdninách.Pak nás přivítají paní učitelky a sdělí nám, co pěkného nás čeká.
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Nejznámější písně: Pánu Bohu do oken, Cesta
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
ZŠ Václava Havla Poděbrady
…aneb přijďte se k nám podívat…. V Základní škole v Ludgeřovicích.
Elektronická učebnice - I
To je ten den 1. To je ten den, to je ten den, /:který Pán nám dal:/,
STÁŽ SLOVINSKO 2015 Stáže se zúčastnily: P. učitelky: Hana Kunzfeldová, Bc. Olga Širanová z MŠ Okružní 23, Bruntál Navštívené školy: MŠ Škofije Pedagogická.
Karel Jaromír Erben Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Holajová.
1. Spása světa dlouhá léta očekávaná dnešní noci lidstvu všemu byla poslána. Všichni spolu písničkami, radujte se, chvalte s námi, zblízka nebo z dáli,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV:VY_32_INOVACE_539_Rytmika-nádobí AUTOR: Mgr. Jarmila Šochová ROČNÍK, DATUM:
P Ě VECKÁ SOUT Ě Ž 31 ZPĚVÁKŮ SE VE STŘEDU 25. BŘEZNA 2015 ZÚČASTNILO SOUTĚŽE V SÓLOVÉM ZPĚVU. SOUTĚŽÍCÍ SI NEJPRVE SPOLEČNĚ ZAZPÍVALI, A POTÉ UŽ JEDNOTLIVĚ.
Elektronická učebnice - II
Elektronická učebnice - I
Základní škola Václava Havla. Historie Škola byla založena v září 1989 pod názvem základní škola Na ValechŠkola byla založena v září 1989 pod názvem základní.
Elektronická učebnice - I
16.května si připravily děti pro rodiče program. Nacvičily několik pohádek a také písniček.
III. E třída plná nadaných dětí. Recitační soutěž Všichni žáci jsou snaživými recitátory, ale jen jeden může být vítěz. Z naší třídy do ročníkového kola.
2. ro č ník gastronomické sout ěž e pro ž áky u č ebních obor ů vzd ě lání kategorie „E“ „ SRDCE NA TALÍ Ř I“
 Ekologie je věda zabývající se přírodou  Není to nic nudného  Ekologie je velmi důležitá, protože chrání živočichy a zajímavá místa na Zemi.  Mezi.
Co se dělo v I. E v zimním období?. Ne vždy jsme byli ve třídě sami. Při vyučování nás navštívili:
VIII. ročník výtvarnické soutěže „Bezpečnost s Empíkem“ pro žáky 4
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
Třídní schůzky T4
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
HUDEBNÍ VÝCHOVA HUDBA NA JEVIŠTI
Základní škola a Střední škola CREDO, o. p. s Číslo projektu: CZ. 1
TŘÍDA 1.C = třída plná sluníček
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
TŘÍDA 1.C = třída plná sluníček
Ohlédnutí za čtvrtou třídou
AUTOR: Lenka Šilhánková
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
DEN ZEMĚ 20. dubna 2018.
Transkript prezentace:

Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy. Soutěž byla rozdělena do dvou kategorií, na 1. a 2. stupeň. Třídy předvedly různé muzikálové a pohádkové písničky, scénky z filmů, taneční a herecká vystoupení, hru na hudební nástroje. Všichni se velmi snažili, ale odborná porota složená z učitelů a žáků vyhodnotila nejlepší z nejlepších. Na 1. stupni překvapili žáci II. třídy s hudebně tanečním vystoupením „Jedním tahem“ z pohádky Šíleně smutná princezna. Vítězství na 2. stupni si odnesla VII. třída v čele s paní učitelkou písní „Víno“ ze seriálu Vinaři. Vítězové i ostatní vystupující byli odměněni sladkostmi. Hezké pololetní prázdniny všem!