X36SSP Dokumentace a prezentace Ing. Martin Molhanec, CSc. ČVUT – FEL, K13113.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zkušenosti s e-learningovými kurzy na FES Univerzity Pardubice
Advertisements

ARBES FEIS [BI] ARBES Technologies, s.r.o.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_02.
TECHNICKÁ DOKUMENTACE
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Představení doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
UML – několik kritických poznámek
Ročníková práce Školní rok 2012/2013
EXposer Prezentace projektu k předmětu X36PMT. eXposer2 Obsah prezentace  Úvod  Forenzní analýza počítačů  Cíl projektu  Zvolená implementace  Role.
ČVUT Praha, Fakulta elektrotechnická Diplomová práce Informační systém házenkářského turnaje Petr Plodík.
X13PMT 4. seminář Ing. Martin Molhanec, CSc. Garant předmětu ČVUT – FEL, K13113.
X13PMT 2. seminář Ing. Martin Molhanec, CSc. Garant předmětu ČVUT – FEL, K13113.
Název projektu: Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Subjekt.
Ing. Jiří Šilhán.  představuje komplex aplikačního a základního software, technických prostředků, podnikových procesů a personálních zdrojů určených.
Případová studie – práce ve skupinách Ing. Jan Škurek, PhDr. Michaela Kubištová Seminář PPP projekty v praxi, Uherské Hradiště 2009.
KURZY PRO VYSOKOŠKOLSKÉ PEDAGOGY doc. Ing. Pavel Krpálek, CSc
X13PMT 3. seminář Ing. Martin Molhanec, CSc. Garant předmětu ČVUT – FEL, K13113.
Rozšíření jednouživatelské verze IS na víceuživatelskou Prezentace Diplomové práce Autor : Libor Tomášek Spoluautoři : Pobucký M., Drábek L. Vedoucí :
Workshop SFDP - Telč 2008 Fotogrammetrická dokumentace historických objektů - společná výuka pracovišť dvou fakult ČVUT Ing. Jindřich Hodač, Ph.D. Telč,
Zkušenosti s elektronickou podporou výuky
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
OBJEKTOVÉ METODOLOGIE – JEJICH UŽITÍ A VÝKLAD Ing. Martin Molhanec, CSc.
Tvorba webových sídel jako inženýrský úkol Ing. Martin Molhanec, CSc České vysoké učení technické.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Reinženýring cesta ke zvyšování výkonnosti státní správy s využitím procesního řízení Ing. Martin Čulík Notes CS a.s. Konference ISSS 2003 Hradec Králové.
2. přednáška Databáze, využití MS Excel
X13PMT 1. seminář Ing. Martin Molhanec, CSc. Garant předmětu ČVUT – FEL, K13113.
Program zahájení - Petr Pavlinec, KÚ role systémového integrátora - Martin Vimr, PH organizace projektu - Vladimír Kvarda, PH obsazení projektového týmu.
CZ / /0007 Pražské centrum transferu znalostí při ČVUT ČVUT v Praze, Fakulta elektrotechnická Partner: Česká společnost pro kybernetiku a.
CZ / /0045 Centrum podpory talentů České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Agentura VEREMA, RLC, SofCon, WAGO, BAEL.
Název organizace Podnikatelský plán (bližší specifikace aktivity) Vaše logo.
3. Celofakultní pedagogická konference1 Zapojení předních odborníků z praxe na Ekonomicko- správní fakultě Masarykovy univerzity.
Osnova kurzu – modulu A3 PŘÍPRAVA PROJEKTU
Vzdálené počítačové sítě a programování v prostředí Windows – kombinované studium Osnovy předmětu a koncepce výuky Ing. Zdeněk Votruba LVALVA.
PLÁN DLOUHODOBÉ OCHRANY DIGITÁLNÍCH DOKUMENTŮ V PRAXI Mgr. Andrea Fojtu, Mgr. Eliška Pavlásková ÚVT UK, ÚISK UK
Zahájení projektu Datum: Prezentuje: Tomáš Šalamon.
Název ročníkové práce Vaše Jméno Vedoucí práce: doc. PhDr. Ing. Mgr. Jméno Příjmení, PhD., CSc.
Školení bezpečnosti práce (BOZP)
SWI0411 Aktuální stav u Všechny týmy by měly mít vypracováno zadání. u Všichni by měli být zařazeni do řešení nějakého projektu. u To vše by se mělo zobrazit.
Analýza nabídky bakalářských studijních programů ICV v rámci pedagogického vzdělávání Ing. Lenka Danielová, Ph.D., Mgr. Dita Janderková, Ph.D., Doc. PhDr.
ŘÍZENÍ INOVACÍ A ZMĚN Katedra managementu Ing. Miloš Krejčí
Metodika prezentace předobhajoby a vlastní obhajoby diplomové práce
Softwarové inženýrství semestrální projekt
Katedra managementu ŘÍZENÍ INOVACÍ A ZMĚN Ing. Patricia Jakešová
Bakalářský obor STM-ECTS Manažerská informatika. Vidíte své budoucí uplatnění spíše v managementu a řízení, než v čistě inženýrské/technické pozici? Chcete.
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
POČÍTÁME S JINDROU PETÁKOVOU 8
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. SCICOM – BASIC RNDr. Anna Matoušková, Ph. D.
České vysoké učení technické v Praze Fakulta stavební Katedra mapování a kartografie Návrh koncepce prostorového informačního systému památkového objektu.
Inspirativní studijní prostředíMediaSite na VŠESnímek 1 Případová studie MediaSite na Vysoké škole ekonomické v Praze doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
Diplomový projekt pro studijní obor Finance – I.část.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Podnikatelský plán Vzor a struktura.
ICT – TEORIE A PRAXE – ŠKOLY A FIRMY Miloš Maryška, Katedra informačních technologií, VŠE Praha
2OP863 Manažerská informatika 4ÚvodSnímek 1 2OP863 Manažerská informatika 4 Úvod doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
© Ing. Pavel Hrzina 2005 X13PES CVIČENÍ 10 Pravidla pro tvorbu dokumentace 1. část.
Technické znalectví a pojišťovnictví
Business Inteligence – úvod
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d.
Autor: Bc. Michaela Kolářová Vedoucí: doc. Ing. Rudolf Kampf, Ph.D.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vztah řízení výkonu a pracovního hodnocení zaměstnanců ve vybraném.
POKROKOVÉ PROCESY VYUŽITÍ ENERGIÍ
Demoverze QI Informace pro partnery DCC
METODOLOGIE PROJEKTOVÁNÍ
Sylaby přednášek Geotechnické stavby
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY PROFIL STUDENTA
Geografické informační systémy
Sylaby přednášek Úprava vlastností hornin a zemin
Transkript prezentace:

X36SSP Dokumentace a prezentace Ing. Martin Molhanec, CSc. ČVUT – FEL, K13113

X36SSP Výstupy předmětu X36SSP jsou rozděleny na 2 etapy: I. Etapa Popisuje cíl, požadavky a návrh II. Etapa Popisuje řešení, výsledky a odbavení

X36SSP Výstupy předmětu X36SSP mají dvě formy: rqdoc-x36ssp.doc rqdoc-x36ssp.doc Dokumentace projektu Je úplná, je přístupná na webu, přepokládá, že je pouze čtena, čili všechny informace musí být v ní obsažené! Prezentace projektu Je určena pro předvedení a zaujetí posluchače. Musí být zestručněna a předpokládá mluvený doprovod při předvedení.

Dokumentace a prezentace Dokumentace Dokumentuje vaši práci, pro vás, pro zákazníka, umožňuje vaši práci ohodnotit, opakovaně využít, atp. Je technicky přesná! Formát: MS Office 2003,.PDF Prezentace Představuje stručně vaši práci vašim kolegům a učitelům. Účelem je získat zájem a důvěru. Formát:.ppt nebo.pdf

Obsah dokumentace I. Etapa Business Cíl projektu Stav „as is“ – čili současný Stav „to be“ – jak to bude Úvaha co to přinese! IT Architektura Stav „as is“ Stav „to be“ Analýza rizik Harmonogram

Obsah dokumentace II. Etapa Odbavení Jak dopadlo řešení Jak řešení zavedu u zákazníka, ve firmě,... Plán testů u zákazníka Jakou dokumentaci budu poskytovat Harmonogram odbavení IT Support Jak budu řešit Helpdesk Jaké jsem získal zkušenost

Prezentace Budou obsahovat informace z jim příslušné části dokumentace Forma bude přizpůsobena na prezentaci pomocí slajdů Dbejte na grafickou stránku Budou doprovázeny ústní prezentací! Budou samostatně ohodnoceny!

Závěr Využijte všechny své znalosti z předmětů SI1, SI2, SI3 a dalších. Kde je to možné použijte formální techniky. Využijte pochopitelně i informace z přednášek předmětu X36SSP! Předpokládá se samostatná iniciativní práce studentů! Když něco potřebuji co ještě neznám, tak si to musím nastudovat! STEJNĚ JAKO V PRAXI!