© Creditreform-Group 2008 1 Pracovní snídaně: Škola řízení pohledávek Hotel Jalta, Praha 1, 08.12.2011.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
Advertisements

Regionální kancelář pro Ústecký kraj
PRŮZKUM NA TÉMA: „Dopady finanční krize“ eficia .
Trendy finančních produktů ČLFA
1 Tisková konference ČLFA, 7. února 2013 Financování spotřebitelů v roce 2012 poskytnuté členy ČLFA 1.Ekonomické a právní prostředí 2.Komentář k výsledkům.
CRM a konkurenceschopnost vybraných firem Jan Němeček Univerzita Hradec Králové.
Spolehlivý finanční partner exportu
František Cvengroš Situace a výhled ekonomiky ČR (podklad pro kulatý stůl k přípravě Národního programu reforem 2013) Ministerstvo financí ČESKÉ REPUBLIKY.
ERP v praxi cestovního ruchu Radim Jančura, generální ředitel, Student Agency Petr Hampl, obchodní ředitel, Asseco Solutions SiS 2010, , Brno.
1 Představení APPS 2 KDO JSME APPS je nezávislou a dobrovolnou zájmovou organizací. Bezprostředním cílem je vytváření podmínek pro úspěšný.
ŘÍZENÍ FINANČNÍCH RIZIK
Advokátní kancelář Černotová & Halšková
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
European Commission Enterprise and Industry Evropské rámcové programy – podpora inovací a rozvoje MSP Ing. Václav Suchý, CSc. Technologické centrum AV.
CzechInvest Koncepce podpory investic
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města a jím zřízených příspěvkových organizací Bc. Miloslav Šalé jednatel společnosti RESPECT BRNO, s. r. o.
Česká spořitelna – banka pro franchising!
Audit IT procesů ve FNOL
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/ Mgr. Ilona Štorová AIVD ČR, o. s.
Aktuální vývoj v pojišťovnictví a jeho regulaci
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
Technologický profil ČR Databáze kontaktů pro spolupráci v inovačním podnikání Projekt je podporován MŠMT v rámci programu KONTAKT (projekt ME 950).
OECD a finanční vzdělávání Stálá mise České republiky při OECD v Paříži Prof. Ing. Karel Dyba, CSc., velvyslanec Třetí mezinárodní konference k finanční.
Podnikatelské prostředí: Mikroprostředí
AMSP ČR, Škola řízení pohledávek
Ing. Jiří Šilhán.  představuje komplex aplikačního a základního software, technických prostředků, podnikových procesů a personálních zdrojů určených.
1 ČLFA se představuje ČLFA  založena 1991 (ALS ČSFR, ALS ČR, ČLFA)  48 členů  cíle prosazovat prostředí vhodné pro finanční produkty (právní, ekonomické)
EXPORTNÍ GARANČNÍ A POJIŠŤOVACÍ SPOLEČNOST, a. s. TISKOVÁ KONFERENCE EGAP 31. ledna 2005.
Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana Venclíková. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší.
Člen skupiny HVB Group Nováček flotily HVB HVB Factoring s.r.o.
Odborná skupina Řízení portfolia projektů Pavel Pivoňka
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
1 Etika podnikání Společenská odpovědnost organizací Ing. Jaroslav Prachař – výkonný ředitel, Korektní podnikání, o.s CEBRE – Kam směřuje Společenská.
Zlepšete vlastní cash flow! Ptejte se ty správné otázky! IČ: , Příkop 843/4, Brno, ,
INSPIRING CONFIDENCE Creditinfo Czech Republic Insolvence a jak jim předcházet 12. května 2011.
MANAGEMENT CONSULTANCY MANAŽERSKÉ PORADENSTVÍ PROCES PŘÍPRAVY EVROPSKÉ NORMY.
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
Představení klubu manažerů
PROINCOR – Inovační audit Liberec – PROINCOR - Inovační audit 2 INOVACE Změna je jedinou jistotou dnešního světa Předpoklad udržení zákazníka.
Obrana proti dopadům hospodářské krize – vývoj platební morálky a kredibility podnikatelských subjektů v roce 2012 Martin Růžička Praha, 11. října 2011.
První registrace nových osobních automobilů v zemích EU + EFTA za období 1990 až 2014 (z ) První registrace nových osobních automobilů Kontakt,
Partner úspěšných ve světě dotací. Dotacím opravdu rozumíme  Naše firma byla založena v roce 2011 profesionály s bohatou zkušeností v oblasti dotací.
Agenturní zaměstnávání v číslech ve světě a v České republice
Tento studijní materil byl vytvořen jako výstup z projektu č. CZ.1.07/2.2.00/ Proces slučování bankovních a nebankovních úvěrových registrů v České.
Konference „Inovace a technologie v rozvoji regionů“ Inovace a marketingový výzkum Duben 2004 / Příspěvek v diskusi / RNDr. Tomáš Raiter / obchodní ředitel,
Inovace malém a středním podniku Karel Havlíček
Sun Tour s.r.o. Prezentace cestovní kanceláře. Historie a současnost firmy Firma Sun Tour s.r.o. byla založena r.1992, člen Asociace cestovních kanceláří,
Život na dluh…aneb zadluženost českých domácností
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
V ČR roste počet dlužníků
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
Cenové strategie. Cenové cíle Cíle orientované na zákazníka Cíle orientované na finanční potřeby firmy Cíle orientované na okamžité požadavky trhu.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Bankovní úvěrové analýzy Banky, úvěrové produkty Průběžný test
VEOLIA Voda Česká Republika, a.s.
Petráčková Jozová Cézová
Ing. František Řezáč, Ph.D. Masarykova univerzita Marketingové řízení pojišťoven.
Struktura podnikatelského plánu
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Název: Finanční trh a některé jeho produkty Autor: Ing. Luboš Janovský Název SŠ:VOŠ, SPŠ automobilní a technická Tem. oblast:Finanční produkty Ročník:3.
Podstata podniku a podnikání. Znaky podnikání Zisk Riziko Kapitál Zhodnocování Zákazníci.
1 Tisková konference ČLFA, 11. února 2016 Komentář k výsledkům za r Spotřebitelské úvěry (údaje za členské společnosti ČLFA)  objem nově poskytnutých.
1 Tisková konference ČLFA, 13. února 2014 Financování spotřebitelů v roce 2013 poskytnuté členy ČLFA 1.Ekonomické a právní prostředí 2.Komentář k výsledkům.
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
Katedra řízení podniku
Lidé, procesy, partnerství
Ekonomika malých a středních podniků
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
Lidé, procesy, partnerství
Transkript prezentace:

© Creditreform-Group Pracovní snídaně: Škola řízení pohledávek Hotel Jalta, Praha 1,

© Creditreform Group Škola řízení pohledávek 1.Jak získat solventní zákazníky?  odkud čerpat kontakty  jak využít interní a externí informace  na co si dát pozor u nových zákazníků 2. Péče o zákazníky a controlling I  životní cyklus zákazníka  monitoring zákazníků podle jejich důležitosti 3. Péče o zákazníky a controlling II  právní minimum pro práci s pohledávkami  ztráty způsobené nedobytnými pohledávkami 4. Typologie dlužníků  komunikativní a nekomunikativní dlužníci  doporučení vhodné strategie 5.Mimosoudní inkaso pohledávek  Rozdíly mezi interní a externí správou  Nároky na interní správu pohledávek  Proč využívat inkasní agentury 6. Pohledávky v zahraničí  Platební morálka v Evropě  Doporučený postup při vymáhání pohledávek v zahraničí 7.Soudní řešení pohledávek  Průběh soudního řízení  Platební rozkaz, kolik co stojí  Exekuce 8. Závěrečný test

© Creditreform Group Finanční stabilita firem Český paradox: více rizikové prostředí - opomíjený risk management

© Creditreform Group

5 Creditreform – spolehlivý partner pro podnikatele s vizí Creditreform Česká republika »Na českém trhu již od roku 1991 »350 klientů / zákazníků »32 zaměstnanců »1,2 mil. € roční obrat Vývoj obratu [mil. €] Creditreform international »176 kanceláří a poboček Creditreform » zákazníků / „členů“ »4.500 zaměstnanců »533 mil. € roční obrat Creditreform – ekonomické údaje za rok Řádný člen Asociace inkasních agentur České republiky Člen FEBIS Federation of Business Information Service

© Creditreform Group Creditreform – více než jen informace a inkaso Produkty a služby Hospodářské informace »Kreditní informace (national/international) »Bilanční informace, finanční údaje »Zkrácené bonitní informace »Průzkumy a analýzy ekonomické situace Správa pohledávek »Mimosoudní inkaso a vymáhání »B2B inkaso (firma-firma) »B2C inkaso (spotřebitelské) »Index bonity s predikcí úpadku firmy »Scoring, finanční analýzy »Dodávky dat do systému zákazníka »Analýza zákaznického portfolia Risk management » Prověřené adresy » Čištění databází Marketingové služby » Soudní inkaso pohledávek » Zahraniční inkaso Výčet produktů a služeb nabízených společností Creditreform » Marketingové produkty na CD, DVD » Selekce adres na míru, zprostřed- kování zahraničních kontaktů

© Creditreform-Group Creditreform s.r.o. Pelléova 55/17 CZ Praha 6 Tel.: +420/ – 812 Fax:+420/ Kontakt: Ing. Cyril Mores jednatel Creditreform s.r.o., tel: