VODA.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Život je jako cesta vlakem…
Advertisements

Naučil jsem se....
Rozhovor s Bohem.
Požehnaný věk, aneb stáří, má své velké výhody!!!
PRAVDY O MUŽÍCH Varování pro muže:
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
Practice with the Conditional Change the following sentences to the conditional, according to the model. Vzor: Nemám peníze a nemohu si koupit auto. Kdybych.
O lásce a milování Až se mě jednou zeptáš, jestli mám raději Tebe nebo svůj život, já Ti odpovím, že svůj život. A Ty odejdeš …. aniž bys věděla, že můj.
11. Jakub lstí dostává prvorozenecké požehnání
Zdraví a krása Chlapci i děvčata 8. ročníků o tom něco vědí. V rodinné výchově na toto téma tvořili koláž a komentovali svoje dílo.
... aneb význam prachu v domácnosti. Dámy!!! Pamatujte.... vrstva prachu na nábytku chrání dřevo, které je pod ní. 'Dům se stává domovem až když můžete.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Ze života !?!.
Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím.
K ráčíte a nevíte kam? O bcházíte věci místo abyste je překročili? U vidíte že se vše změní ! D éle už čekat nemusíte ! E voluce pokračuje ! L ežíte a.
Někdy je dobré se zastavit a zamyslet se nad životem Všem mým přátelům.
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
CHCETE VĚDĚT VÍC Klikejte Dále!. JAK VYPADÁTE KDYŽ JSTE OŽRALÝ??!!
Člověk se nědy zeptá proč...???
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Cyberbullying Neboli kyberšikana.
DARUJ SVOJE VAJIČKO… Co to je????
Prvních 17 let mého života jsem žila na vesnici. Začala jsem se nudit... Teď chci poznat život ve městě! Jmenuji se Zuzka (jméno je přeložené z německého.
O B L I Č E J O B L I Č E J HLAVA TRUP DOLNÍ KONČETINA PAŽE NOHA HORNÍ KONČETINA KRK.
CHUDOBA.
Jeníček a Mařenka Třídění Odpadu. Žili, byli Jeníček a Mařenka v jednom činžovním domě, kdesi za sedmero horami a sedmero řekami.
Voda Adéla Kalužová.
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:19. září 2012 Číslo.
Vytvoříte si nějakou nádhernou tabulku. (lepší než mojí nebudete mít, tak se nikdy moc nesnažte) Celou si ji označíte... Next A kliknete na obrázek grafu.
Proč miluji důchod.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Kdo jsem Zdenka Suchánková Jsem pátá zleva.
Světem letí skvělá zpráva- z naší tefnut bude máma!!!
Věk mezi 60 a 90 lety má velké výhody !!! NEVĚŘÍTE ???
Moje prezentace Aneta Trpišovská
Jediná věc,která se v životě dá změnit je budoucnost.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
Karolinka-město ve kterém žiji
Můj domov Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Konverzace: Popište někoho!. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
… proč mi moji přátelé stále posílají vtipy, prezentace, zajímavosti, ale bez připsání nějakého slova ??? Tak tady je odpověď. … proč mi moji přátelé.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU Simona Kapitánová Můj piktogram.
Čím chci být ,až vyrostu.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Rozhovor s NÍM.
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Hydrosféra záliv podmořský svět jezero
Čím chci být až vyrostu…
A je to pravda Pravda o mužích. A je to pravda Pravda o mužích.
ŠERM By:Anna Zemanová.
Practice with the Conditional
Rozhovor s Bohem.
Rozhovor s NÍM.
Otázky pro průběžnou práci
Rozhovor s NÍM.
Rozhovor s NÍM.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Také trochu snění v odpočinku
Transkript prezentace:

VODA

Voda v minulosti Dříve byla voda velmi čistá. Nikdo se do ní neodvážil nic hodit, protože věděli, že bez vody by nemohli žít.

Voda nyní Nyní je voda v České Republice znečištěná. Lidé do ní vyhazujou všechny věci a je jim jedno, že kvůli toho tady máme špinavou vodu a třeba už brzy nebude pitná. A já bych to chtěla změnit.

Voda v ostatních státech Voda v české Republice ještě není to nejhorší. Třeba v Africe jsou řeky ještě horší.

Proč jsou v Africe nemocní? Lidé v Africe jsou nemocní hlavně proto, že pijí znečištěnou vodu. Chcete aby byli lidé čím dál tím víc nemocní kvůli znečištěné vodě? Já bych chtěla mít zase čistou vodu. 

Slavné osobnosti pomáhají! Už možná víte, že některé slavné osobnosti chtějí, aby se tyto děti uzdravili. Kupují jim léky za svoje peníze a dávají peníze z různých videoklipů. Do těchto osobností patří např. One Direction a Angelina Jolie.

Pomožte vodu změnit! Chtěla bych, aby ta čistá voda, která byla předtím, byla i teď. Kdybychom se my Češi vykoupali v Afrických vodách nejspíš by jsme umřeli. Přinejmenším by jsme dostali jenom nějakou jejich nemoc. Oni si vodu nosí, ale můžou se i koupat.

Zasaženost světadílů Myslím si, že nejvíc zasaženým světadílem je Afrika. Poté asi Amerika a Asie a potom až ty ostatní.

Voda v mořích Voda v mořích je tak akorát. Je trochu znečištěná, ale převažuje čistota.

Voda v oceánech Voda v oceánech mi přijde čistá. Možná to není pravda, já jsem ale byla u jednoho oceánu a ten byl velmi čistý.

Příčina znečištění Voda je nejspíš znečištěná proto, protože lidé do ní házejí odpadky a je jim jedno co se s řekou stane. 

Adoptování pro pomoc Doufám, že všichni jednou budou řeku chránit a bude to už brzy. Slavné osobnosti taky pomáhají i my pomáháme. Adoptovali jsme holčičku a každý měsíc ji posíláme peníze na léky, oblečení atd. Právě jí třeba umřeli rodiče a kdo ví třeba právě proto, že pili znečištěnou vodu.

Doufám, že vás moje prezentace zaujala!! 