Studijní obory  23-41-M/001 Strojírenství se zaměřením:  počítačová podpora konstruování  management jakosti  denní forma vzdělávání pro žáky 9. tříd.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ v Plzeňském kraji Plánování lidských zdrojů Svaz průmyslu a dopravy ČR, Západočeská univerzita v Plzni, Česko-německá obchodní.
Advertisements

Zpracoval : Ing. Petr Fojtík Datum:
Další vzdělávání na VOŠ a SPŠ, Jičín, Pod Koželuhy 100
Moderní studijní obory SPŠ
Průmyslová střední škola Letohrad
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Zapojení školy do projektu T.I.M.E
příspěvková organizace Středoškolská 3, Ostrava-Zábřeh
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 14. leden 2012 SPŠ Perspektivní studijní obory: denní čtyřleté maturitní obory pro absolventy ZŠ, určené pro dívky i pro chlapce.
Olomouc, RCO, 16. června 2008 ZÁVĚREČNÉ SETKÁNÍ A VYHODNOCENÍ VÝUKY PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ NA VYBRANÝCH STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH Projektové řízení na SPŠS Olomouc.
Začlenění a úloha UNIV 2 ve struktuře regionální odborné školy technického zaměření Ing. Vladimír KEBERT, CSc Ředitel SOŠ a SOU Hořovice.
Vědecká rada Fakulty bezpečnostního inženýrství 8. prosince 2010
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Střední průmyslová škola, Karviná
Centrum celoživotního vzdělávání
Střední odborná škola průmyslová
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Prezentace školy.
PROJEKT: Co nám přinesl tento projekt? 1) Exkurze a)do firem - interaktivní přenos informací do výuky (ZKL Hanušovice, a.s.; Ondřejovická strojírna,
Nabídka studijních a učebních oborů Školní rok 2012/2013.
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Sídlo školy: Bratislavská 2166, Varnsdorf Vznik školy: sloučením.
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
Vzdělávání pro budoucnost Délka trvání – 20 měsíců Místo realizace – Olomoucký kraj projekt realizovaný v Olomouckém kraji – vpb.cepac.cz.
PaedDr. Vladimíra Štrynclová Ing. Petr Klíma Martina Cílková
Střední škola stavební Jihlava Sociální partnerství zpracoval : PhDr. Pavel Toman únor 2011.
CZECH SALES ACADEMY Trutnov - střední odborná škola s.r.o. Polská 357, Trutnov Národní konference „e-skills – ICT ve vzdělávání – evropské inspirace“
ČSN EN ISO 9001: VÍTÁME VÁS !!! Prosím vstupte!
Střední průmyslová škola Hranice. Budova SPŠ na Studentské 1384.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Proměna škol v Centra celoživotního učení KRAJSKÁ KONFERENCE UNIV 2 KRAJE – LIBERECKÝ KRAJ 11. listopadu 2011.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY - Pevný bod ve světě podnikání KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA LIBEREC Od počátečního vzdělávání k dalšímu vzdělávání
Dělnická 15, Děčín VI Tel.: Střední škola lodní dopravy a technických řemesel, Děčín VI příspěvková organizace Dělnická.
Technické kreslení.
KONTROLA A MĚŘENÍ Měření součástí ve 3D
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Informativní schůzky pro rodiče vycházejících žáků říjen 2008 INFORMACE: SCIO testování žáků podpora řemesel v odborném školství nový způsob přijímacího.
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Úvod Proč studovat informatiku?
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
CZ.1.07/1.1.04/ „Digitální projektování ve strojírenství“ Střední průmyslová škola strojnická, Olomouc „Tento projekt je spolufinancován Evropským.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Programátor CNC strojů
Poděbradská 93, Pardubice Tel: Vypracoval: Lukáš Nekola V rámci předmětu: Technologie.
Okresní hospodářská komora v Chomutově Podnikatelské fórum Rok 2015 – renesance technického vzdělávání 14. –
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
ZŠ DĚČÍN 1 Kariérové poradenství na základní škole.
HLAVNÍ CÍL PROJEKTU Zlepšit podmínky pro výuku strojírenských oborů.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Polytechnické vzdělávání se zaměřením na tvorbu ŠAP/PA 22. března 2017
Implementační projekt KAP
Prezentace školy SOU Lázně Bělohrad.
Studijní program Ošetřovatelství
10. ročník Veletrhu odborného vzdělávání
Krajský metodický kabinet ELEKTROTECHNIKY
Setkání kariérových poradců Louny –
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
Krajský metodický kabinet NÁBYTKÁŘSTVÍ A DŘEVAŘSTVÍ
Podpora technického nadání na Základní škole Ostrava, Matiční 5, přísp
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
Spolupráce se školami.
Setkání kariérových poradců Chomutov –
Setkání kariérových poradců
Vítejte na třetí místní konferenci
Informace o projektu IKAP
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
Téma Polytechnické vzdělávání a Infrastruktura
Transkript prezentace:

Studijní obory  M/001 Strojírenství se zaměřením:  počítačová podpora konstruování  management jakosti  denní forma vzdělávání pro žáky 9. tříd ZŠ

Studijní obory  M/001 Strojírenství  zkrácené studium  dálková forma vzdělávání  pro uchazeče, kteří již získali střední vzdělání s maturitní zkouškou v jiném oboru vzdělávání

Studijní obory  L/506 Provozní technika  nástavbové studium  dálková forma vzdělávání  pro uchazeče s výučním listem ve strojírenském oboru

Nové pojetí praktické maturitní zkoušky  Student ve třetím ročníku během své praxe v provozu dostane zadáno téma, které zpracuje ve spolupráci s firmou a školou.  Toto téma bude obhajovat před maturitní komisí. Spojení praxe s teorií

Aktivity školy  zavedení EdgeCAM  fakultní škola Pedagogické fakulty UP  místní centrum uznávání a celoživotního učení Olomouckého kraje –  spolupráce s VŠB Ostrava – katedra řízení jakosti  výuka dvou cizích jazyků  zapojení studentů do samostatných prací SOČ a STRETECH organizované ČVUT  spolupráce s Okresní hospodářskou komorou Olomouc  spolupráce se Svazem sléváren ČR  účast na veletrhu FOND-EX 2008  navázání širší spolupráce se strojírenskými firmami  sekce na podporu odborného vzdělání a řemesel  odborné soutěže  certifikáty  kurzy pro veřejnost

Autodesk Academia Ve využívání studentské verze programu Autodesk Inventor jsme byli vyhlášeni mezi středními a vysokými školami v ČR na 7. místě !

Soutěže Regionální soutěž v CAD programech pod záštitou Olomouckého kraje, náměstka hejtmana Ing. Pavla Sekaniny - konstruování ve strojírenství, SPŠS Olomouc,

Soutěže Regionální soutěž v CAD programech, SPŠS Olomouc určeno pro střední školy strojírenského zaměření v Olomouckém kraji Výsledky AutoCAD 2D 1. Smrček Martin (VOŠ a SPŠ Šumperk) 2. Sčupák Jakub (SPŠ Ostrava – Vítkovice) 3. Kratochvíl Tomáš (SPŠS Olomouc) Výsledky Autodesk Inventor 3D 1. Bora Tomáš (SPŠ Ostrava – Vítkovice) 2. Němčák Jakub (SPŠS Olomouc) 3. Cagaš Radek (SPŠ Přerov)

Soutěž v „Počítačovém modelování“ Dne na SOŠP a SOUS v Hranicích 2 kategorie - 2D a 3D. podporována firmou 3E PRAHA ENGINEERING Umístění našich studentů: 2D (34 soutěžících) 5. – 12. místo – Copek T., Obšel A. 3. místo – celkově mezi školami 3D (46 soutěžících) 1. místo – Kratochvíl T. 13. – 23. místo – Dostál J. 1. místo – celkově mezi školami

Projekty ESF v projektovém období  Digitální projektování ve strojírenství (Operační program – Vzdělávání pro konkurenceschopnost). ESF CZ.1.07/1.1.04/  Technická angličtina pro SOŠ se zaměřením na ELE a STR (spolupráce se SPŠE Olomouc) ESF CZ.1.07/1.1.04/  Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel ESF CZ.1.07/1.1.04/

Aktivity pro žáky ZŠ Den otevřených dveří 6. prosince 2008 od 9:00 do 13:00 hod. 24. ledna 2009 od 9:00 do 13:00 hod. 5. února 2009 Výukový den 18. února března 2009 Regionální soutěž 13. Března 2009 Prezentace firem pro výchovné poradce ZŠ

Podpora projektu Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel SPŠS Olomouc Výukové dny Dny otevřených dveří Odborné soutěže v CAD, CAM programech, „Den strojařů“ Kroužek pro žáky ZŠ – práce v dílnách a na PC Přípravný kurz pro žáky 8. a 9. tříd Letní týdenní pobyty na SPŠS Olomouc – práce na PC, v dílnách, sportovní aktivity Aktivní komunikace s řediteli ZŠ a výchovnými poradci Rozšířená výuka dílen pro žáky ZŠ na SŠ Připravené polotovary pro inovovanou výuku dílen na ZŠ

Kontaktní údaje Ing. Martina Zahnášová, ředitelka školy tř. 17 listopadu 49, Olomouc Tel.: Fax:

SPŠS Olomouc Děkuji za Vaši pozornost !