Anomálie lidského těla – voskové figuríny

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hra riskuj pro opakování znalostí.
Advertisements

VY_32_INOVACE_Př.4.01-domácí zvířata-prezentace
Karel Hynek Mácha Básník, prozaik, dramatik
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Edward Jenner se narodil v Anglii roku Jako malý chlapec se Edward zajímal o přírodní vědy. Na břehu řeky Severn trávil dlouhé hodiny hledáním zkamenělin.
Sadili jsme stromy Nejdříve to byl strom „POHÁDKOVNÍK“, který měl i své kmotry: PaedDr. Zdeňka Szpaka, člena Zastupitelstva Zlínského kraje Mgr. Milenu.
Kdo to byl William Shakespeare
Autor: Pokorná Martina
Daniel Gabriel Fahrenheit
Michael Jackson Heal The World Originál obal alba 1982 to Thriller.
Divadlo konce 19.století.
Ztráta dvojčete v těhotenství, při porodu a krátce po narození
Autor výukového materiálu: Petra Majerčáková Datum vytvoření výukového materiálu: říjen 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII Vzdělávací.
Člověk zručný (Homo habilis) Starší doba kamenná
VY_32_INOVACE_Př-ž 6.,7.19 Anotace: Vzdělávací oblast: Savci – hlodavci, zajíci, šelmy Autor: Ing. Jiří Jungmann Jazyk: přírodopis Očekávaný výstup: Rozlišuje.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
Dokonalý Teletubbie, ne? Tohle vypadá jako mužská tvář. Jsou tu jasně vidět oči, nos, ústa a vousy…
Antoine Henri Becquerel
POŠVATKY (Plecoptera)
...JEHO ŽIVOT? Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/ )
Portréty literárních osobností světové literatury.
ČLOVĚK odlišnosti od ostatních savců.
Downův a Edwardsův syndrom
EDUARD BASS 9. ročník.
Centrum pro katechezi Olomouc, = vnímání symbolů, atmosféry Božího domu, liturgického dění. Ukotvený zrak pomáhá soustředěnosti.
V životě nemůže být každý hrdinou, ale každý může zůstat člověkem... ale každý může zůstat člověkem...
ANTONÍN DVOŘÁK.
Člověk Člověk je společně s živými organizmy součástí živé přírody.
VY_32_INOVACE_Př.5.06_Krtek obecný-prezentace
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Lidské tělo Prvouka 3.ročník VY_32_ZAZNAM_Prv.I.3.D.03 – Lidské tělo
William Shakespeare 1564 *
Karel Toman Anarchistický buřič.
Jaký je naše tělo Kontrola
VY_52_INOVACE_PRV.3.35 _Lidské tělo_pracovní list
William Shakespeare.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Hlava - oči Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
THOMAS MANN Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Pythagoras př. n. l.
Stoicismus Vypracoval: Palásek Petr. filozofický směr založen Zenonem z Kitia - 3. st. př. n. l. nejdůležitější směr helénské filozofie z kořenů učení.
MLÁDÍ Narodil se 14. července 1939 v Plzni. V mládí se toužil stát malířem a po ukončení školní docházky se v Praze neúspěšně pokoušel o studium výtvarného.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost Autor: Mgr. Romana Martináková CO MÁME SPOLEČNÉHO???
VLK OBECNÝ Tereza Mičkova 8.A. OBSAH Zařazení Jak vypadá ? (obecné informace) Rozdíly mezi psem a vlkem Zajímavostí Obrázky Zdroje.
Ernest Heminhway Jana Cihelková, Kateřina Klausová.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ (1928 – 2014), s. 85. Magický realismus směr v latinskoamerické próze od 50. let 20. stol. Propojují se prvky nadpřirozena, popisy.
ZŠ Brno, Řehořova 3 Osobnosti českých a světových dějin 6.-9.
Anomálie lidského těla – voskové figuríny
Lidské tělo.
Znaky života člověka Průběh lidského života
Angelina Jolie.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
Seznamte se s Julii Günthel zvanou Zlata, nejohebnější ženou světa…
Panda Červená Eva Brachtlova Třída: 5.B. Škola:Hluchák.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Blokové vyučování 8. třídy
Buhismus David Lučný :D (budha).
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Ichtyosauři RYBOJEŠTĚŘI.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Petra Hejlová Číslo
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Před 100 lety 12. prosince 1915 se narodil nezapomenutelný zpěvák.
Anomálie lidského těla – voskové figuríny
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Přeji krásný den... Pro Tebe.
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:
Sada 1 Člověk a příroda MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Transkript prezentace:

Anomálie lidského těla – voskové figuríny

GIOVANNI A GIOCOMO TOCCSI Siamská dvojčata ze Sardinie GIOVANNI A GIOCOMO TOCCSI Siamská dvojčata ze Sardinie. Žili v letech 1877-1930. Vystupovali s berlínským divadlem Panoptikum. Kariéru zakončili v roce 1912. Oženili se a usadili v Benátkách.

GRACE MAGDANEL Vyhrála soutěž o nejošklivější ženu světa GRACE MAGDANEL Vyhrála soutěž o nejošklivější ženu světa. Vydělávala si v cirkusech. Byla několikrát vdaná. Porodila syna, který byl později jejím manažerem až do její smrti v roce 1912.

LAZAR A JOHN BARISTA KOLLEDEROVI Siamská dvojčata se narodila v Londýně r.1617. John, který vyrůstal z hrudi kompletně vyvinutého bratra po celý život nic nejedl ani nepil a byl označován jako cizopasník, i když Lazar se k němu choval velmi vlídně.

EDWARD NORDAKE Měl dva samostatné obličeje, nacházející se na obou stranách hlavy. Když jedna tvář plakala, mohla se druhá smát.

BILL DAX Třetí oko neumožnilo Billu lépe poznávat svět BILL DAX Třetí oko neumožnilo Billu lépe poznávat svět. Kvůli deformaci obličeje se stranil lidí. Svůj život ukončil sebevraždou ve věku 46 let.

ČTYŘOKÝ Tento člověk žil na přelomu 19. a 20. století v Anglii ČTYŘOKÝ Tento člověk žil na přelomu 19.a 20.století v Anglii. Měl dokonalý zrak a mohl se dívat každým okem jiným směrem.

ČLOVĚK NOSOROŽEC Tohoto člověka příroda obdařila tak, že mu z nosu vyrostl roh, podobný zvířecímu.

JEDNOOKÝ Tento člověk dosud žije v USA a za každou cenu uniká popularitě. Odmítá veškeré nabídky na veřejné produkce.

FJODOR PETROV Narodil se na Kavkaze FJODOR PETROV Narodil se na Kavkaze. Byl celý porostlý srstí a byl označován jako vlčí člověk. Práce v cirkusech, kterou vykonával od 12let mu dala možnost cestování a osvojení cizích jazyků. Později si založil knihovnu a zabýval se filozofií.

PASCAL PINONA Žil v Mexiku v prvních desetiletích tohoto století PASCAL PINONA Žil v Mexiku v prvních desetiletích tohoto století. Druhá hlava byla s první spojena prostřednictvím společného mozku. Nebyla samostatně funkční, jen mrkala a hýbala ústy. Když první hlava přijímala potravu, na tváři druhé hlavy se objevil spokojený výraz.

OSUD SI NEVYBÍRÁ!

Upravil:kujaros