Soutěž Obec zdravotně postiženým Konference ISSS 2003 Jaromír Jech předseda Komise pro zdravotně postižené občany Předsednictva Svazu měst a obcí ČR

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora meziobecní spolupráce
Advertisements

Role obce v systému sociálních služeb Hradec Králové 7. května 2010 Jaromír Jech.
Klub starostů a primátorů zvolených za ČSSD ustavující valná hromada
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Evropský rok dobrovolnictví • Evropský rok dobrovolných činností na podporu aktivního občanství (ERD) je tematickým rokem vyhlášeným pro všechny členské.
Soutěž Obec přátelská rodině Petr Šimerka ministr práce a sociálních věcí 14. května 2009.
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
Cesta k vyhlášení architektonické soutěže prosinec 2004: NK předložila MK ČR investiční záměr na novou budovu 20. prosince 2004: NK a Rada hl.m. Prahy.
Podpora meziobecní spolupráce Aktuální stav realizace projektu Jaromír Jech Ředitel supervizor projektu.
Role Evropského parlamentu při vytváření víceletého finančního rámce EU Oldřich Vlasák Poslanec Evropského parlamentu Předseda Svazu měst a obcí České.
Finanční možností svépomocných skupin
Průběh přijímacího řízení. Vyplňování a podávání přihlášek Přihlášky ke vzdělávání ve střední škole podává zákonný zástupce (rodič) žáka řediteli příslušné.
Dobré jméno České republiky jako zajímavé turistické destinace nemůžeme tvořit jinak než-li společně.
Prevence korupce z hlediska příjemce dotace Ing. Martin Puš starosta města Jičín.
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Projektový tým Svaz měst a obcí ČR Hradec Králové, 29. října 2013.
Pozice EP k budoucí kohezní politice Dominují národní zájmy nebo ideologie? Oldřich Vlasák Poslanec Evropského parlamentu Předseda Svazu měst a obcí České.
Programy v oblasti regionální politiky pro rok 2010 RNDr. Josef Postránecký.
Právní aspekty genderového rozpočtování v České republice JUDr. Kristýna Outlá Praha.
POSTAVENÍ ZÁKLADNÍ KNIHOVNY V OBCI KNIHOVNA ROKU Seminář regionální funkce knihoven ve Zlínském kraji Setkání starostů obcí a knihovníků okresu Zlín Eva.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Samostatné oddělení programu podpory venkova 20 let soutěže Vesnice roku a další regionální programy.
Pražské stromy 2. ročník fotografické soutěže – vyhlašovatel soutěže: web prazskestromy.cz pro amatérské fotografy.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
O řízení státu Prezident: Miloš Zeman
Další vývoj přiřazování kvalifikací k EQF v České republice Miroslav Kadlec, Praha,
Využívání výsledků programu Leonardo da Vinci v České republice 5. – KVALITA V PROJEKTECH MOBILITY LEONARDO DA VINCI metodika.
Příprava na programovací období Teze meziobecní spolupráce Jaromír Jech XV. Celostátní finanční konference Praha, 29. listopadu 2012.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Povodně a finanční pomoc Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Přijímací řízení ke vzdělávání na středních školách pro školní rok 2015/2016 (9. ročník)
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Program podpory regionů Společenská odpovědnost v ČSOB a Poštovní spořitelně.
Společná budoucnost Evropy a jejich měst Městská dimenze jako jedna z priorit kohezní politiky Oldřich Vlasák Poslanec Evropského parlamentu Předseda Svazu.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR MONITOROVACÍ VÝBOR Praha 21. ledna 2015 Milada Hroňková.
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Hradec Králové, NKQ, 18. února 2014.
Současné problémy ve financování obcí Úvodní slovo Ing. Oldřich Vlasák.
Země živitelka 2009 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Jaký byl Březen měsíc internetu 2005? 20. dubna 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Národní knihovna ČR Tel: ,
Nové volební období a očekávaní obcí a měst Nové volební období a očekávaní obcí a měst XIII. celostátní finanční konference – 2. – 3. prosince 2010 Ing.
© 2010 IBM Corporation Chytré řešení pro úspory při poskytování veřejných služeb Ivo Kramoliš – ředitel IBM Global Business Services Česká republika 03/12/2010.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Rekordní počet přihlášených obcí v Královéhradeckém kraji - 50 Hodnotitelská komise10 členů Termín návštěv obcí – Čas na jednu obec90.
Internet – výhoda pro znevýhodněné 29. února 2008 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ REGIONÁLNÍ KOLA SOUTĚŽE O NEJLEPŠÍ STUDENTSKÝ INOVATIVNÍ PODNIKATELSKÝ.
Březen – měsíc internetu podeváté aneb Na úřad přes internet Jaroslav Winter BMI sdružení ISSS, Hradec Králové
Praktické zkušenosti s koncesním projektem Jaromír Jech zastupitel města Říčany XIII. celostátní finanční konference Praha, 2. – 3. prosince 2010.
Informace o výběrovém řízení FRVŠ 2009 Prof. Dr. Ing. Zdeněk Kůs Listopad 2008.
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2010 pod záštitou MUDr. Přemysla Sobotky předsedy Senátu Parlamentu České republiky a senátora za Liberecko.
Technologické inovační centrum s.r.o., Vavrečkova 5262, Zlín (budova 23)
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
Jak a kam volíme u nás?. Ve volbách vybírají své politické ……………………………….., kteří reprezentují jejich ……………………………….. (Dufek,
Národní síť Zdravých měst ČR Zdravotní plán města.
AKTUÁLNÍ INFORMACE INTERNÍ GRANTOVÉ AGENTURY MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ („IGA MZ“) 2. ročník národní konference Biomedicínský výzkum s podporou evropských.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Evropské fondy a budoucnost obcí a měst Městská a územní dimenze politiky soudržnosti Oldřich Vlasák Místopředseda Evropského parlamentu Místopředseda.
SLAVKOV Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Členská schůze MAS Opavsko.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Zdravé město V S E T Í N Fórum, 26. března Jak vidí lidé místní situaci? Nejdůležitější zlepšení = "10P" ? ZDRAVÍ KVALITA ŽIVOTA UDRŽITELNÝ ROZVOJ..
Cena hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost.
Zásady a pravidla Národního rozvojového programu mobility pro všechny
Zhodnocení uplynulého ročníku soutěže
Multimediální prezentace vzdělávacích oblastí ŠVP
Interní postupy MAS Brdy
SOUTĚŽ VESNICE ROKU v Královéhradeckém kraji v roce Setkání orp
Změny v soutěži Vesnice roku
Role SVAZU při podpoře městské mobility
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
Jaromír Jech Svaz měst a obcí ČR
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Transkript prezentace:

Soutěž Obec zdravotně postiženým Konference ISSS 2003 Jaromír Jech předseda Komise pro zdravotně postižené občany Předsednictva Svazu měst a obcí ČR

Evropský rok osob se zdravotním postižením Hlavní cíl: zlepšení postavení osob se zdravotním postižením zvýšení povědomí veřejnosti o jejich právech

Svaz měst a obcí ČR pořádá soutěž Obec zdravotně postiženým Cíl soutěže : vyrovnání příležitostí a zlepšení postavení osob se zdravotním postižením Hlavní hodnotící kritériu v krátkém čase zlepšení podmínek osob se zdravotním postižením v jejich bydlišti Internet významný pomocník osob se zdravotním postižením Vyhlašovatelé soutěže Svaz měst a obcí ČR Národní koordinační výbor pro EROZP příslušné výbory Parlamentu ČR Kancelář prezidenta ČR Ministerstvo zdravotnictví

Účastníci soutěže obce, města a městské části Průběh soutěže v krajském a celostátním kole Ocenění soutěžících každá soutěžící obec - čestný diplom oceněné obce - čestná uznání vítězové budou pozváni Kanceláří prezidenta republiky na Pražský hrad Finanční příspěvek přihlášené obce a města nehradí žádný příspěvek

Termíny soutěže zveřejnění proběhlo v INSu a na webu Svazu odeslání přihlášek s dokumentací do hodnocení krajských kol do hodnocení celostátního kola do vyhlášení vítězů

Děkuji za pozornost Jaromír Jech ředitel kanceláře Svazu měst a obcí ČR