Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TJ SOKOL LIPENCE 2013 v obrazech
Advertisements

SPORT – Spišská Nová Ves
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Zdravím ze školy v přírodě Nový Dvůr - Poustky
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
mužstvo žáků TJ SOKOL CÍTOV 1930 Výroční zpráva
Neberte nám naši hru.
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
KOMUNIKACE A KOOPERACE VE FOTBALE
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
ZMĚNY V SOUTĚŽÍCH PŘÍPRAVEK. Motto:,,Neberme dětem radost ze hry, oni nám to vrátí“ Proč změny v soutěžích přípravek?  zapojení všech hráčů do hry 
ETIKA V LEDNÍM HOKEJI Požadavky trenérů ČSLH. CÍLE Rozvoj a růst mladých hráčů Zvýšení účasti, nábor nov Rozvoj dovedností Bezpečné a pozitivní prostředí.
Nepropásni svou šanci a staň se SPARŤANEM!. Pokračuj i Ty ve stoleté a Zlaté tradici…
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
Mezinárodní Fotbalový turnaj o pohár náměstka hejtmanky Ústeckého Kraje Arna Fišery Ročník 2003 Pořádající klub FK Ústí nad Labem.
Klub Pathfinder, oddíl Penguins – prezentace činnosti
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
Rodičovská schůze GKL. Mgr. Pavel Máj Vzdělání SPGŠ, specializace předškolní a mimoškolní pedagogika a TV FTVS – UK, specializace golf Člen PGAC od 2012.
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Staň se rozhodčím softballu. Pojď se stát rozhodčím softballu Chceš se věnovat softballu jinak než jen jako hráč? Chceš být součástí důležitých zápasů?
Tj Sokol Cítov – přípravka 2013
SCHŮZKA RODIČŮ U11 a ml. sezóna 2014/2015 SOKOL NUSLE
 Historie pálkovacích her v Jihlavě začíná v roce 1988, kdy vznikl první registrovaný softballový tým Ekonom Jihlava. Zapojil se do oficiální soutěže.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Vesnice Strupčice.
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
KDO CO je PR OČ KDO CO je PR OČ. Roman Šebrle Změlík Robert.
1 Fakultní ZŠ Olomouc, Tererovo nám. 1 VÝHODY PRO ŽÁKY SPORTOVNÍCH TŘÍD.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Fotbalová přípravka SOKOL JESTŘABÍ LHOTA. Úvod Fotbalová přípravka má již v klubu Sokol Jestřabí Lhota dlouholetou tradici a je neméně důležitou kategorií.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Prezentace pro borce Trenéři: Kulatka, Kain FK Brandýs-Boleslav roč FK Brandýs-Boleslav roč Březen 2010.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Sady 5. května Plzeň
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA CHOTÝŠANY „KAŽDÝ JE JEDINEČNÝ“
SK Řetězárna Sportovní Česká Ves Datová schránka: nekgykn.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Výroční schůze FK Nová Ves- Brloh. Program 1) Zahájení a přivítání hostů, partnerů, členů, hráčů a příznivců 2) Prezentace společnosti Partners.
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
Dalibor Wijas Jiří Vodička Filip Navrátil
kurzy tenisu pro děti z mateřských a základních škol
FC Slovan Rosice, z.s..
NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ
Otakar Mestek, Michal Blažej
Projekt „Létající trenéři“
Nábor mladých fotbalistů
JFK Velké Přílepy pořádá NÁBOR FOTBALISTŮ do kategorie STARŠÍCH ŽÁKU r
Sportovní klub Strupčice
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Tel:
BSE České Budějovice o. s.
SK Benátky nad Jizerou z.s.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Požadavky trenérů ČSLH
Minipřípravka SK Zeleneč – ročník 2012 a mladší
VTM 2019/2020 Bedřich Ščerban.
Transkript prezentace:

Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou www.tjdub.estranky.cz Přípravka - ročníky 2004-10

PŘEMÝŠLÍTE DO JAKÉHO KROUŽKU DÁT SVÉ DÍTĚ ? PŘIJĎTE MEZI NÁS ! PROČ PRÁVĚ MEZI FOTBALISTY DO DUBU? máme trenéry s licencí (v současnosti se 30 dětem ročníků 2004-2010 věnují 4 trenéři) máme kvalitní vybavení a zázemí (2 travnatá hřiště,halu) - děti učíme fotbalovým dovednostem zábavnou formou (hrajeme si, žádný dril) ctíme zásady Fair Play a ve stejném duchu vedeme děti nelpíme na vítězstvích a nestresujeme děti větami „Musíme vyhrát“ apod. zásadně dětem nevyčítáme nepovedené akce, naopak se je snažíme pozitivně motivovat hrajeme proti nejkvalitnějším soupeřům v okrese, kraji, ČR všechny děti bez ohledu na výkonnost postupně hrají mistrovské zápasy (okresní soutěž přípravek) účastníme se halových turnajů ( Sigma Olomouc, Šternberk, Přerov apod.) úzce spolupracujeme s FK Dukla Praha (1krát ročně halový turnaj v Praze; vysoce kvalitních letních kempů se účastní i naši hráči) pro utužení kolektivu a rozvoj samostatnosti organizujeme pro děti letní i zimní soustředění aby se trenéři mohli naplno věnovat dětem, vytvořili jsme funkci manažera, který má na starosti pokladnu, komunikaci s rodiči i okolím, asistuje trenérům apod. máme vlastní veřejně přístupné webové stránky www.tjdub.estranky.cz chceme vychovat ligového fotbalistu 

Naše největší úspěchy 3. místo v okresní soutěži mladších benjamínků (ročník 2005 a ml.) v sezoně 2013-14 (34 týmů) 1. místo na špičkově obsazeném turnaji ročníku 2007 v Praze (Dukla Praha, Sparta apod.) 2. místo na prestižním halovém turnaji o pohár předsedy OFS (ročník 2005) 7x 1. místo a spousta dalších medailových umístění na přípravných turnajích v ČR i na Slovensku (to vše během sezony 2013-14) Kromě exaktních výsledků nám ale především dělají radost ty obtížně vyčíslitelné: Spokojené děti těšící se na další trénink, zápas, příp. jiné společné akce Pozitivní zpětná vazba od rodičů i okolí Minimální počet dětí (rodičů) kteří „to vzdali“ Vybudovali jsme si pověst klubu, kde práce s nejmenšími dětmi je na velmi vysoké úrovni a ví se o nás daleko za hranicemi okresu Olomouc Před zápasy čím dál častěji slýcháváme: „Hrajeme s Dubem? Ach jo, to zase prohrajem“  Za 2 roky činnosti se velice často setkáváme se zájmem Sigmy Olomouc o naše talenty www.tjdub.estranky.cz

Tak jsme začínali… www.tjdub.estranky.cz 1.trénink Úplně první zápas 27.6.2012

Zápas se Sigmou,Slavonínem Zápas Sigma Olomo

Turnaj Dukla Praha www.tjdub.estranky.cz

CHCEŠ HRÁT S NÁMI? (tréninky út+pá od 16,45h.) Přijď se podívat na náš trénink na fotbalové hřiště v Dubu nad Moravou 10.10 od17.00, nebo jiné úterý a pátek v říjnu a dozvíš se víc.