NABÍDKA NA AUTO SPLÁCENÉ ZE SPOLUPRÁCE ! Určeno do českých rodin – jako zajímavá nabídka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití služby O2 Car Control v praxi operativního leasingu
Advertisements

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_UCE_SA_1_10.
Celkově mají Češi půjčeno kolem 800 miliard korun, z toho přes 650 miliard u bank. S rostoucím počtem půjček však narůstá také množství lidí, kteří mají.
KOMPLEXNÍ POZEMKOVÁ ÚPRAVA v k.ú. URBANICE
Vypracovali: Martin Čmolík Pavel Šlégr
2. cvičení úrokování. spoření.
Síla iWoWWe Během 24 měsíců bude iWoWWe znát každý a bude ho mít skoro každý Proč? Nejlevnější, nejlepší, nejvíc možností komunikace (volání,
Ekonomická gramotnost
GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov
Kupovat na splátky, nebo na úvěr ? Pokud si chceme pořídit nějakou věc nebo službu a nemáme na ni dostatek hotovosti, můžeme ji koupit na splátky nebo.
Produkty finančního trhu
Akcie téma „Finanční produkty“
specialista na firemní květinový servis
Michaela Mrňová Jakub Novotný
O co se jedná? Státu trvá 3 – 6 měsíce než DPH vrátí Často vrácení předchází finanční kontroly atd. Exportérům a firmám nárokujícím si velké odpočty DPH.
Pom ě r, soustava dvou lineárních rovnic o dvou neznámých, jednoduchý p ř íklad s více ř ešeními, lineární rovnice se 2 neznámými a jednoduchou úvahou,
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
Škola: St ř ední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
(principy funkce a oblasti vyu ž ívání tabulkových procesor ů, struktura tabulky, vzorce a funkce obecn ě, adresace bun ě k - relativní a absolutní editace.
 Rybá ř  U č itelka  Policista  Zedník  Bankovní ú ř edník  ICT technik  Uklíze č ka  …
Ekonomická gramotnost Hypotéky a spotřebitelské úvěry.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 34Číslo.
Domácí rozpočet Poměr mezi příjmy a výdaji
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Sdílením k úspěchu aneb Sdílením k profesionalizaci = úspěch Stanislava Kabele, Asim El Amin.
VeTo REALITY Váš partner ve světě realit. Nebojte se spolupráce s RK Do obchodu vkládám svoji osobní reputaci Nabízím vstřícné a férové jednání Spokojenost.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Úvěrové služby bank říjen 2012VY_32_INOVACE_EKO_ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana.
Poslední cesta vede k nám! POH Ř EBNÍ SLUŽBA Poh ř ební služba Hálkova 42 Jihlava- Helenín
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:14. září 2012 Číslo.
1 PENZIJNÍ REFORMA. 2 DŮLEŽITÉ TERMÍNY – pouze do tohoto termínu může zákazník uzavřít smlouvu o penzijním připojištění za současných výhodných.
Finanční plán – rozpočet domácnosti II
INTERNATIONAL BANK BANKOVNICTVÍ- PORADENSTVÍ-INVESTICE.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Nabídka na malou franchisu na provozování činnosti SJEDNÁVÁNÍ SCHŮZEK PRO FINANČNÍ PORADCE a NABÍDEK PRONÁJMU LIDÍ JAKO OBCHODNÍHO ÚSEKU A KANCELÁŘÍ STAVEBNÍM.
2012 / 2013 Hospodaření Kateřina Hrdličková - Matýsek Fiscus.
1 PROGRAM PŘEDSTAVUJEME VÁM. 2 Je program, kde můžete získat auto s 0% akontací a příspěvek až 100% na splátky leasingu. Strategie programu Freedom spočívá.
Naše společenství vzniklo jako reakce na neuspokojivou situaci ve státě, jako je…… Nezaměstnanost Zdražování produktů, služeb a energií Konkurenční nevyváženost.
Nabídka na malou franchisu NA PRODEJ KLIENTŮ NA BYTY FINANČNÍM PORADCŮM (okresní obchodní zastoupení) Dana Kožíšková.
Dlouhodobé financování podniku Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
Franchising VY_62_INOVACE_ ledna 2014
V-studio Spotřebitelská gramotnost. Témata 1. Základy investování D ů vody, riziko a výnos, inflace, č asté chyby… 2. Spo ř ení a investi č ní produkty.
VY_62_INOVACE_ Název výukového materiálu: Je leasing výhodný způsob pořízení majetku? Autor: Mgr. Pavla Rosyvková Datum: Duben 2013 Předmět:
P ř íprava a pilotá ž vzd ě lávacích program ů (v č etn ě metodik) pro d ě ti a mláde ž zam ěř ených na rozvoj metod vzd ě lávání v oblasti rozvoje klí.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
DO PODAT P Ř IHLÁŠKU NA SŠ  2 p ř ihlášky na dv ě SŠ  2 p ř ihlášky na 1 SŠ - dva obory – vzor vypln ě né p ř.
Vydělávej peníze on-line prostřednictvím investice do reklamních bannerů!  KAŽDÝ PÁTEK VÝPLATY - VÝBĚR OD 20 EURO !  ZISKY + REFERÁL PROVIZE + ZHODNOCENÍ.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_IVOVACE_3102_LEASING Téma: Pojem F. G._ Finanční leasing Číslo projektu:
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_1102_STAVEBNÍ SP. Téma: Pojem F. G._ Stavební spořitelny Číslo.
FINANČNÍ GRAMOTNOST AKTIVA A PASIVA ZPRACOVALA: MGR. IVA NOVOTNÁ SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ČESKÁ KAMENICE, JAKUBSKÉ NÁM. 113, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_0201_OSOBNÍ R. Téma: FG_OSOBNÍ ROZPOČET Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Ing. Veronika Dostálková MBA MAJETEK A ZÁVAZKY Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_IVOVACE_2301_STAV FINANCÍ Téma: Pojem F. G._ ZJIŠTĚNÍ STAVU FINANCÍ.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_IVOVACE_2902_TYPY ÚVĚRŮ Téma: Pojem F. G._ Typy úvěrů Číslo projektu:
Finanční matematika 2. část
Daň z nabytí nemovitých věcí
Finanční gramotnost: Platební karty.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Vzdělávací oblast: MATEMATIKA A JEJÍ APLIKACE
PENĚŽNÍ ÚSTAVY -BANKY Občanská výchova, 9.roč. Mgr. Renata Šimková.
DUM - Digitální Učební Materiál
HYPOTÉKY ODHAD SNÍŽENÍ ZDARMA SAZEB
Akční nabídka snížení sazeb a odhad nemovitosti ZDARMA!
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
RODINNÝ ROZPOČET (PŮJČKA, HYPOTÉKA)
Podnikatelský plán Iva Jeřábková
Transkript prezentace:

NABÍDKA NA AUTO SPLÁCENÉ ZE SPOLUPRÁCE ! Určeno do českých rodin – jako zajímavá nabídka

Dobrý den, připravili jsme pro Vás zajímavou možnost, a to možné získání auta z autobazaru, za poměrně slušné peníze. Auto by bylo po určitou dobu napsané na Družstvo investorů. PRINCIP: Na akontaci auta dostanete peníze jako odměnu za zprostředkování klienta na koupi 4 bytů ( Kč). A na měsíční splátky budete mít 1) příjmy z obchodní sítě v Družstvu investorů 2) budete jen koukat, jak spolupracovník spolupracuje jako telefonista(ka) či obchodní referentka 3) za Vás budeme objednávat práce call-centra a získané klienty budeme převádět na provize 4) nebo si měsíční leasing budete jednoduše platit sami Výběr je jen na Vás!

ROZBOR PLATBY ZA Zelenou kartu Družstva investorů: a) Kč obchodní odměny z vlastního prodeje Zelené karty (pro operátorku 500,- Kč a pro referentku 1.000,- Kč) b) 900 Kč obchodní odměny do obchodní sítě (do MLM, 2x250 Kč + 4x125 Kč) c) Kč na personální práci se zájemcem o práci, na podání inzerce a odpovídání na odpovědi na inzerát, na pohovor, na zaškolení, a na čas věnovaný ům, a informováním o možné práci d) Kč softwarové nástroje (web), licence, pronájem databáze, péče (grafy produktivity) a práce operátorky zajišťující předvolání prvních kontaktů na budoucí investory nebo zájemce o byty VLASTNÍ POVINNOSTI FINNČNÍHO PORADCE: předat kartu klientu na byt od nás

Nabízíme možnost auta ! Na po ř ízení auta pot ř ebujete splnit tyto podmínky: - být č lenem družstva investor ů a souhlasit se zn ě ním stanov - zaplatit č lenský poplatek p ř es č lena družstva za 1,- K č - zaplatit č lenský ro č ní poplatek K č - zaplatit personální servis ve výši K č pro zajišt ě ní 1 osoby pro práci pod Vás do Vaší malé obchodní sít ě, která se musí budovat pro budoucí možné splácení m ě sí č ních splátek auta splátek auta. Zaplatit callcentrum ve výši K č, které navolá 20 p ř edb ě žných klient ů na byty; (p ř edb ě žné klienty na byty vy ř izují naši finan č ní poradci, ve spolupráci (se zakoupenou Zelenou kartou Družstva investor ů ), s tím, že jim (klient ů m na byty) zprost ř edkovávají p ů j č ky na byty K č nebo hypotéky. A vy za zprost ř edkování klienta na byty dostanete podíl na realitní odm ě n ě 7,500 K č za 1 klienta na byt a 2. klienta zajistí pracovník získaný do obchodní sít ě pod Vás. A z n ě j máte také K č když on zajistí dalšího klienta na byt. Spolupracovník na práci, d ě lá telefonistu jako na callcentru, a pak obchodního referenta a pak koordinátora s platem až K č /m ě s. - takže ze 20-ti p ř edb ě žných zájemc ů na byt je 1 skute č ný klient na byt. A zajišt ě ný spolupracovník na spolupráci zajistí také 1 klienta na byt (ale meziprovize K č jde jemu a dalších K č Vám).

PRAVIDELNÉ M Ě SÍ Č NÍ SPLÁTKY (splátky úv ě ru auta) - ř eší se z podíl ů meziprovizí z pracovník ů v obchodní síti pod zájemcem o auto - ř eší se spoluprací jako telefonista(ka) - ř eší se spoluprací jako díl č í koordinátor(ka) - nebo si u callcentra objednáte práci volání klient ů na byty a výsledky p ř evedete na provizi, která Vám vydrží na 1-2 splátky a zbytek pen ě z zase dáte callcentru, aby volalo další klienty na byty. Stále dokola. Aby bylo na další m ě síc zase na splátku leasingu - nebo si m ě sí č ní splátky prost ě budete hradit

JAK SE P Ř IHLÁSIT: 1) základem jsou Stanovy družstva investor ů a registrace 2) základem je P ř ihláška do družstva investor ů (podání za 1,- K č p ř es jakéhokoli ř ádného č lena družstva) 3) základem je obchodní sí ť a pravidla na rozd ě lování pen ě z Družstva investor ů (nárok na meziprovize). 4) základem je registrace do obchodní sít ě družstva investor ů (a ro č ní eviden č ní poplatek K č ) 5) základem je objednávka služeb callcentra pro navolání klient ů na byty (za které budou realitní provize a kte ř í budou navštíveni a obslouženi spolupracujícími finan č ními poradci) 6) základem je objednávka personálních, školících služeb pro zajišt ě ní pracovníka nebo pracovnice na práci do obchodní sít ě pod zájemce o auto (neboli objednávka Zelené karty (zelené objednávky) na tvorbu webového Dispe č erského pultu pro novou spolupracovnici, p ř edání databází, zaškolení atd.)

CO NÁSLEDUJE: a) p ř evezme se Registrace, Objednávka a P ř ihláška do družstva investor ů b) vydá se Rozhodnutí o p ř ijetí za č lena družstva (p ř i platb ě K č na základní č lenský vklad podle stanov) a nebo rozhodnutí o p ř ijetí jako klienta na m ě sí č ní spo ř ení c) složí se peníze na callcentrum, na personální servis a na ro č ní č lenský provozní vklad d) callcentrum za č ne volat klienty na byty (a pak se kontakty postoupí finan č ním poradc ů m, kte ř í mají koupené Zelené karty a Modré karty) a personální servis podá inzeráty na nabídku pracovního místa a vystaví se Zelená karta družstva. A p ř ipraví se smlouva o spolupráci v obchodní síti e) z klient ů na byty se získají po K č provize K č (za 4 klienty na byty) f) provize se použijí jako akontace na koupi auta (na leasing nebo na úv ě r) /majitelem bude družstvo po celou dobu splácení úv ě ru/ g) získá se leasing nebo úv ě r a auto bude jako zajišt ě ní h) p ř ipraví se nájemní smlouva na používání auta a bude ve spojitosti se smlouvou o spolupráci s družstvem investor ů (jako v jiných firmách mají také služební auta) i) zaplatí se leasingová splátka na 1 m ě síc dop ř edu j) p ř evezmeme se auto k) a p ř íjmy z obchodní sít ě (p ř íjmy z práce lidí pod sebou) mohou vyd ě lávat jak na m ě sí č ní splátky, tak i na pohonné hmoty l) po cca 4 letech se auto prodá za z ů statkovou cenu. A m ů že být tak akontace na další auto. A obchodní sí ť, už vybudovaná, vyd ě lává na m ě sí č ní splátky a pohonné hmoty.

Informace k dalšímu postupu v Vám podá: spolupracovnice: spolupracovnice: Předseda Družstva investorů: Mgr. Roman Machura, Koordinátor, a Projekt manažer Tel: Kancelář: za DRUŽSTVO INVESTORŮ IČO: Adresa: Náměstí přátelství 1518/4, Praha 10 – Hostivař, FRANCHISANTI, statutární zástupci: Firma Mgr. Roman Machura, IČO: Firma Jana Kazdová, IČO: Firma Marie Frantová, IČO: Tel.: