Program Leonardo da Vinci- projekt mobility Název projektu: „Klíčové komponenty v EU“ datum stáže: 10.9.-30.9.2010 místo stáže: SRN Hynek Salák HT2.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Německo září – 4. října.
Advertisements

Projekt |Leonardo da Vinci č
Program Leonardo da Vinci- projekt mobility
CHARAKTERISTIKA ·     je seznam nabízených pokrmů a příloh;   ·     svým vzhledem a obsahem reprezentuje provozovnu;       je reklamním a propagačním prostředkem.
autor Mgr. Alena Marková
SLOŽITÁ OBSLUHA – VYŠŠÍ FORMA Ochucování a míchání
Výrobní střediska v závodech společného stravování
Bc. Anna Hana Kučeráková zpracováno: ročník (obor)
Soukromá třinecká obchodní akademie a hotelová škola, s. r. o. uvádí:
Geografická charakteristika Střední Evropy I.
Představení komory, akce, projekty
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY KOVOVÝ INVENTÁŘ, ROZDĚLENÍ
VY_32_INOVACE_10_GAS_586_Mel
Moje budoucnost.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Rozvoj a zkvalitňování odborného vzdělávání na středních školách a vyšších odborných školách Moravskoslezského kraje s důrazem na odbornou praxi Tento.
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Sídlo školy: Bratislavská 2166, Varnsdorf Vznik školy: sloučením.
Stáž žáků Stavebních oborů ve Švédsku
Název školy Střední odborná škola Luhačovice
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:III/2.
Registrační číslo projektu
„Gourmet Team Challenge“ a "Cukrář České republiky 2012" DOPROVODNÝ PROGRAM VELETRHU TOP GASTRO 2012 a GASTRO TOUR 2012 ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ.
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY INVENTÁŘ NA PODÁVÁNÍ POKRMŮ
Já jsem kuchař a příjmu kuchaře a číšníki přijďte hned.
Nizozemí Eliška Pokorná.
Sousední státy ČR Slovensko Polsko Rakousko Německo.
Střední Evropa.
Na cestě k úplným kvalifikacím 29. – Lednice Střední škola potravinářská a služeb, Brno, Charbulova 106 RNDr. Jana Marková.
SLOVENSKO.
charakteristika kovového inventáře
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.02 SOU Obořiště
autor Mgr. Alena Marková
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_HLAVE_NEMCINA1_19
STRAVOVACÍ ZVYKLOSTI CIZINCŮ
Německo Aneta Bohdálková.
Program celoživotního učení Veletrh komunitárních programů, Krajský úřad Ústeckého kraje, Ústí nad Labem, Zdeněk Nebřenský (DZS)
...dává ti šanci stát se úspěšným!. Prezentace ve výstavnictví 2 TYPY PREZENTACÍ „KOMENTOVANÁ“ „VIZUÁLNÍ“
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:7. ročník Klíčová slova:Evropa, západní Evropa,
Studené předkrmy Střední odborná škola Otrokovice
...dává ti šanci stát se úspěšným!. O škole Založena 1991 (2) Soukromá škola  Nezisková organizace, obecně prospěšná společnost ISO 9001 : 2009 Středisko.
Restaurace Jídlo.
Greifswald Meklenbursko – Přední Pomořansko Ročník
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
BULHARSKO.
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY KOVOVÝ INVENTÁŘ, PŘÍBORY
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_378 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_396 Ročník: 1.
Zdravý životní styl Vytvořila: Michaela Ryšánková.
Paradox Bar a restaurant je jedinečná restaurace s extravagantním designem ve stylu 70‘s. Naleznete zde zábavu v podobě bowlingu, kterou si můžete zpříjemnit.
Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
STÁŽ PEDAGOGICKÉHO PRACOVNÍKA STÁŽ PEDAGOGICKÉHO PRACOVNÍKA.
Technika obsluhy – Servis vína Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Andrea Mišurcová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
ŠPANĚLSKO. něco o Španělsku ● Rozloha: km² ● Hlavní město: Madrid ● Počet obyvatel: mil ● Úřední jazyk: španělština, katalánština ●
Technika obsluhy – Příprava a obsluha rautu Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 –
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Centrum Veronica Hostětín Potravinová soběstačnost
Příklad dobré praxe – Erasmus+
Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Švýcarsko.
AUTOR: Hana Dvořáčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_31_SOUSEDNÍ STÁTY ČR
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Euroškola Česká Lípa střední odborná škola s.r.o.
Hotelnictví M/01 HOTELNICTVÍ.
Gastronomické zvyklosti různých národů
Transkript prezentace:

Program Leonardo da Vinci- projekt mobility Název projektu: „Klíčové komponenty v EU“ datum stáže: místo stáže: SRN Hynek Salák HT2

Angermünde Stát: Brandenburg, SRN Výška: 50 m nad mořem. Rozloha: 326,44 km ² Počet obyvatel: Starosta: Wolfgang Krakow Rok založení: 1233 Asi 80km od Berlína

Umístění města Angermünde v Německu

Německá kuchyně Liší se regionální kuchyní Mnoho druhů pečiva. Mají rádi těstoviny a brambory. Spousta masných výrobků (salámy, tlačenky,..) a sýrů. Velmi oblíbené jsou klobásy a párky, také dorty a zákusky. Mají však zvláštní kombinace. Nejzajímavější je řízek s omáčkou nebo špageti s párkem. Mají rádi dobré pivo a víno, kávy i čaje.

Škola ABW Soukromá škola pro sport, design a obchod. Práce v průmyslových, technických, obchodních, informačních technologiích, stravování, ekonomice Od roku 1991 Škola má dobré vztahy se školami v České republice- v Třebíči a v Teplicích. Žáci byli ubytováni v internátu této školy.

Praxe Kuchař-Číšník, Hotelnictví: gastronomická zařízení Cestovní ruch: škola se zaměřením na tento obor Cukrářka: pekárna Aranžérka: firma Certa Já jsem pracoval v kuchyni, kde se vařilo a jídlo se rozváželo do různých škol.

Kulturní program Město Berlín, Schwedt, Prenzlau Polské město Štětín Město Stralsund s mořským akváriem Baltské moře (ostrov Usedom)

Seminář o německých vínech Dozvěděli jsme se něco o výrobě a zpracování, viděli film. A některá vína jsme i ochutnali. Bílá: Clasic (klasické) Halbtrocken (polosuché) Süß (sladké) Červená: Dornfelder Halbtrocken (polosuché) Lieblich(sladké) Více nám chutnala vína bílá, dívkám vína sladká.

Seminář o mořských plodech O přípravě mořských plodů jsme viděli film, něco si o nich řekli. Nejzajímavější však byla samotná příprava plodů. Humr Langusty (langustový salát) Krevety (krevetový koktejl) Mušle (vorčestr a tabasco) Tento kurz pro nás připravil Lutz Schneider s kolegou.

Seminář o sýrech Viděli jsme film o výrobě a použití sýrů. Ve skupinách jsme připravovali: Sýrovo-fenyklová polévka Gordon blue se sýrem a brambory zapečenými se sýrem Sýrové předkrmy a dezerty

Ostatní fotografie

Děkuji za pozornost