Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Paradox Bar a restaurant je jedinečná restaurace s extravagantním designem ve stylu 70‘s. Naleznete zde zábavu v podobě bowlingu, kterou si můžete zpříjemnit.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Paradox Bar a restaurant je jedinečná restaurace s extravagantním designem ve stylu 70‘s. Naleznete zde zábavu v podobě bowlingu, kterou si můžete zpříjemnit."— Transkript prezentace:

1

2 Paradox Bar a restaurant je jedinečná restaurace s extravagantním designem ve stylu 70‘s. Naleznete zde zábavu v podobě bowlingu, kterou si můžete zpříjemnit jukeboxem. Atmosféru podtrhne příjemná obsluha a osobní přístup.

3 Paradox Raut Teplé pokrmy Tzatziky Hovězí guláš nebo Ohnivé maso
Caprese salát Pečené uzené koleno Těstovinový salát Mini řízečky kuřecí i vepřové Obložené chlebíčky více druhů Masový nářez Nakládané matjesy nebo zavináče Pikantní kuřecí křidélka Tatarák Uzené lososové kousky Mini dezerty Steaky kuřecí i vepřové Teplé moučníky Přílohy Pečené brambory, rozpečený chléb, bagety, topinky Studené pokrmy Šunková a salámové mísy Cena rautu 20 lidí ,- Sýrové mísy 30 lidí ,- Zeleninová mísa 50 lidí ,- Studený zabíjačkový nářez Šopský salát Ceny jsou orientační dle výběru a množství sortimentu jídel.

4 Exclusive raut Humr Sladkosti Losos
Mini zákusky, teplé moučníky, čajové cukroví, čokoládová fontána s ovocem na špízu Filátka pstruha Kaviárové tousty Maki suši, Kalifornské suši, Nigiri suši Včetně rautu Plněné tacos 3 litry Finské vodky Sýrové rolády 2 litry Tulamore Sušené italské šunky 2 litry Metaxa Kozí sýr 4 litry MartinI Kachní prsa Ovčí sýry Cena Exklusive RAUTU je 1.000,-/osoba (minimální počet osob 25) Tygří krevety Grilovaná zelenina Přílohy Zapékané francouzké pečivo, pečené toskánské brambory, zapečené brambůrky se smetanou a parmazánem, tři druhy teplých omáček.

5 Hromadné menu Hromadné menu I. Polévka: hovězí s játrovými knedlíčky Předkrm: šunková rolka Hlavní chod: svíčková na smetaně s brusinkami a karlovarským knedlíkem Dezert dle přání Hromadné menu II. Polévka: kuřecí vývar s nudlemi Hlavní chod: kuřecí řízek brambory s máslem Hromadné menu III. Hlavní chod: kuřecí plátek s broskví a hranolky Dezert dle přání

6 Firemní akce Paradox restaurant a bar Vám nabízí kompletní servis pro nevšední událost Vaší firmy! Sestavíme Vám kalkulaci dle Vašich kritérií na výhodné menu či raut. Nedílnou součástí je zvýhodněná nabídka na alkoholické či nealkoholické nápoje, které u nás mají jak standardní vzhled, tak i nádech kreativity. Můžete si vybrat z našich inspirací, nebo Vám připravíme akci na klíč. Naší předností je osobní přístup! Inspirace: 80‘s show Coctail show Hawaiská show Komik show Magie show Artistická show Pravý moravský vinný košt Moulin rouge Umělecká show Středověká show Mafiánská show

7 Soukromé oslavy Paradox Restaurant a Bar dá vaší soukromé oslavě domácí pohodovou atmosféru. Budeme naslouchat Vašim potřebám a sestavíme jedinečný gastronomický zážitek. Příjemná obsluha vyhoví vstřícně vašemu přání. U nás slaví nejen dospělí, ale i děti, kterým umíme udělat krásný doprovodný program s klauny, balónky a hrami. Zprostředkujeme Vám i Vašim dětem zábavu po celou dobu oslavy a naše oslavy si rozhodně budete pamatovat! Co u nás můžete slavit: narozeniny svatba výročí dětské večírky promoce školní akce

8 Kontakt adresa: Dlouhá třída 1523/13C Havířov rezervace a bowling:
rezervace a bowling: firemní a soukromé oslavy: www stránky:


Stáhnout ppt "Paradox Bar a restaurant je jedinečná restaurace s extravagantním designem ve stylu 70‘s. Naleznete zde zábavu v podobě bowlingu, kterou si můžete zpříjemnit."

Podobné prezentace


Reklamy Google