HrušCup 2008 – pravidla petanque 1. Pétanque se hraje s ocelovými koulemi a s dřevěnou kuličkou zvanou ”košonek.” Hází se z kruhu o průměru cca 50 cm.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pravidla fotbalu-OFSAJD
Advertisements

UPPAAL příklady Jiří Vyskočil 2010.
Pravidla fotbalu.
Beach rugby
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2013
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2013
AZ kvíz Lomené výrazy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Šárka Macháňová. Dostupné z Metodického portálu
Soutěž v Bowlingu – Podniková liga 2013
Pravidla ledního hokeje Změny 2010 ukládání trestů, návraty hráčů z TL.
ÚMYSLNÁ HRA RUKOU Pravidlo 12
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
Kombinace K(k,n) = K k (n) k-členné kombinace z n prvků.
PLÁŽOVÝ VOLEJBAL.
Přehazovaná je míčová hra, která nahrazuje klasický volejbal a současně je k němu vhodnou průpravou. PRAVIDLA HRY ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 1.CÍL HRY: - účelem.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Doškolení UEFA profilicence a UEFA A-licence – Olomouc/Praha Jakub Dovalil.
HrušCup 2008 – pravidla kroket 1. Hrací plocha 1. Hrací plocha Terén kam je možno umístit branky a kolíky - trávník, hřiště, antuka, les. Hráč při hře.
STREETBALL.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Digitalizace výuky Příjemce
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,
Je kolektivní halový sport…
Ultimate Frisbee „létat je tak snadné“.
Florbal.
Fotbal pro 2 Nová hra na trhu 2013 Přenosná zábava Pro všechny věkové kategorie Vynikající reklama.
Metodický postup Držení náčiní, chůze a běh s náčiním
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2013
RINGO PRAVIDLA HRY ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 1.Cíl hry:
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
HrušCup 2008 – pravidla kubb. Hrací pole je obdélníkového tvaru o rozměrech 5 x 8m. Na kratších stranách hřiště jsou umístěny špalky (vojáci, kubbs),
RINGO 1.
SOFTBALL 1.
Pivní víceboj verze pro pány.
STOLNÍ TENIS.
HrušCup 2008 – pravidla obecná Hraje se vždy ve dvojici. Pokud jeden z dvojice není připraven ke hře, může zastoupit (se souhlasem soupeře) jiný hráč/
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev  spolupráce, komunikace, týmová hra Třinácté MaSo,
CURLING.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Osmé MaSo, 49 družstev z 28.
Lunick Destin Ondongo 1ITb
Pivní víceboj verze pro pány.
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
SQUASH „uzavřený sport“
VOLEJBAL 1.
PYRAMIDA Celá čísla.
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí. Písemné dělení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Radomír.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 Brennball.
Korfbal Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Korfbal - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Sportovní hry Téma: Drobné hry na rozehřátí Jméno autora: Mgr. Renata Kynzlová Vytvořeno dne: 27.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 INDIACA.
Indiaca Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Indiaca - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Ukázka Výklad pravidel Bodování
Vypracoval: Jirka Veselý
Speedminton Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova
Aktivizační hodina TV Stanislav Haňka.
Ročník:  1. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Ročník:  2. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Turnaj o pohár Hejtmana kraje Vysočina
Basketbalová pravidla
O putovní pohár J. Verfla
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
Vítejte u demíčka, které by Vás mělo seznámit se systémem zkráceného Double KO Původně měla být tato prezentace ve Flashi, ale to bylo nad moje síly :-(
jedna z nejstarších her
VTM 2005 – U12 pořadatel: Královéhradecký kraj
VTM 2005 – U13 pořadatel: Královéhradecký kraj
Ročník:  3. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Odbíjená – základní pravidla
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
Tabulky a hrací systém turnaje - pomůcka pro systém „každý s každým“
Číselné soustavy a kódy
Transkript prezentace:

HrušCup 2008 – pravidla petanque 1. Pétanque se hraje s ocelovými koulemi a s dřevěnou kuličkou zvanou ”košonek.” Hází se z kruhu o průměru cca 50 cm. 2. Proti sobě hrají : Dvojice - každý má 2 koule

HrušCup 2008 – pravidla petanque 3. Cílem hry je: umístit své koule blíže ke košonku než soupeřovi. 4. Začátek hry: Hráč jednoho týmu vyhodí košonek (6-10m). Tento tým pak také vhodí první kouli.

HrušCup 2008 – pravidla petanque 5. Poté přichází člen soupeřova týmu… … a snaží se zahrát svou kouli lépe, tj. blíže ke košonku než protivník. 6. Buď přibližuje: … tedy snaží se umístit kouli blíže ke košonku, než je soupeřova koule.

HrušCup 2008 – pravidla petanque 7. Nebo vyráží: … tzn. odstřelí soupeřovu kouli dále. 8. Pokud hráč uspěje: tj. že jeho koule je nyní nejblíže košonku, pak nastupuje znovu soupeř.

HrušCup 2008 – pravidla petanque 9. Pokud ale neuspěje: musí jeho tým dále pokračovat ve hře, dokud se mu to nepodaří. Takto se oba týmy ve hře střídají až do konce 10. Pokud už jeden tým koule nemá: potom i druhý tým své koule dohází a nastává konec jedné hry.

HrušCup 2008 – pravidla petanque 11. Na konci každé hry se sečtou body: Jeden tým získává tolik bodů, kolik jeho koulí je na konci hry blíže ke košonku, než nejbližší koule soupeře. 12. Konec zápasu: Ten tým, který první dosáhne celkem 13-ti bodů vítězí v celém zápase.

HrušCup 2008 – pravidla petanque Hra končí vždy vítězstvím jednoho týmu 13:počtu získaných bodů druhého týmu (stačí vyhrát o jeden bod)!!! Hra končí vždy vítězstvím jednoho týmu 13:počtu získaných bodů druhého týmu (stačí vyhrát o jeden bod)!!! Vítěz zapisuje do tabulky název družstva i výsledek (o konečném pořadí v turnaji může rozhodovat skóre)!!! Vítěz zapisuje do tabulky název družstva i výsledek (o konečném pořadí v turnaji může rozhodovat skóre)!!! Jestliže jste prohráli poprvé v dané hře, je potřeba se neprodleně zapsat na první volnou pozici v opravném pavouku a vyhledat soupeře dle seznamu družstev!!! Jestliže jste prohráli poprvé v dané hře, je potřeba se neprodleně zapsat na první volnou pozici v opravném pavouku a vyhledat soupeře dle seznamu družstev!!! Poražený tým se stará o vrácení materiálu na původní místo!!! Poražený tým se stará o vrácení materiálu na původní místo!!!