JARO JE KDYŽ KVETOU KYTIČKY A ZPÍVAJÍ JARNÍ PÍSNIČKY,SLUNÍČKO ZAČÍNÁ HŘÁT,POSPĚŠ SI JARO A POJĎ MEZI NÁS,AŤ VIDÍM ÚSMĚV NA TVOJI TVÁŘI,JE TU 1.MÁJ JARO,TO.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace

Advertisements

Barvy podzimu Podzim Sluníčko se rozloučilo s kytičkami, s travičkou, na cestu jim zamávalo paprskovou ručičkou. Jděte všichni honem spát, musím podzim.
Pro někoho něco znamenáš
VY_32_INOVACE_ 07_ Rozmanitost přírody Počasí (SADA ČÍSLO 2)

Vzduch se tetelí při poledním zvonu, s klekáním nás vítá soumrak, znovu a znovu…
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
CELINE DION SO THIS IS CHRISTMAS TAK JSOU TADY VÁNOCE,,A CO JSI UDĚLAL,,DALŠÍ ROK JE PRYČ,,A NOVÝ PRÁVĚ ZAČÍNÁ,,TAK JSOU TADY VÁNOCE,,DOUFÁM ŽE SE BAVÍŠ,,MŮJ.
VY_32_INOVACE_ 03_ Lidé a čas Roční období (SADA ČÍSLO 2)
Milé děti, díváte se dobře kolem sebe?
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Vajíčko Kdo ho rozbil? Ten má rád. Kdo ho dostal, ten je rád. Za vajíčko malované z velké lásky darované. Vajíčka pletu pletu pomlázku bez nití a provázku.
„Chci Ti ze srdíčka přát…. a pár svých slov darovat“.
Jaro Zdenka Suchánková.
Otče náš nebeský Ref: Otče náš nebeský posvěť se jméno Tvé. Přijď Tvoje království, buď vůle Tvá. 1. Všude, kde lid Tvůj se probouzí, tam, kde roste Tvůj.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
1. Otče náš nebeský, posvěť se jméno tvé. Přijď tvoje království, buď vůle tvá. Tam, kde lid tvůj se probouzí, tam, kde roste tvůj chrám, v srdcích všech.
P r o milovanou Autor Hanis.
BYLINY A KEŘE LESA 14..
Ledová kráska.
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
Vyznání.
DO RUKOU TVÝCH. Do rukou Tvých, když vložím svou tvář, náhle je pryč smutek i všechen strach. Když jsi tu se mnou. Vše oč jsem stál bledne jak sníh, s.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby Jméno: Adéla Švehlová Jméno: Adéla Švehlová Téma: Příroda a já Téma: Příroda.
LIDÉ A ČAS KALENDÁŘNÍ ROK.
Prosím zapněte si zvuk a klikněte na ikonku
Svátky velikonoc prožijte vesele, ať jaro hřeje Vás na duši i na těle.
překlad: Jiřina Markovová
Hvězdný pozdrav sněžných vloček , mnoho dárků pod stromeček, hodně štěstí, kupu lásky   a příští rok žádné vrásky.
Velikonoční Romance.
JARO V březnu je první jarní den. My s tátou dáváme mámě kytičku sněženek, obyčejně nějakou najdu na zahradě. Vystrčila zelený klíček z hlíny a já ji.
KARIN   Kalendář mi dneska praví,    že se tvůj svátek slaví,    proto spěchám napsat přání,    hodně dárků k pomilování.    Hlavně štěstí, lásku a to.
Píseň 1: Svítá 15 – Betlémská hvězda
Vysvětlení některých pojmů
V Y Z N Á N Í L Á S K Y V E R Š Í K Y.
Roční období Název školy:
Ať stromeček krásně voní, ať tisíce zvonečků na Štědrý den zvoní, ať pocit štěstí a lásky hřeje, dárků plné závěje, ať Vám láska navěje.
Upozorňujeme, že se šíří nový virus... CNN. JEDINÝ ČLOVĚK HO DOKÁŽE ODEVZDAT MILIÓNŮM, PROTOŽE SE PŘENÁŠÍ OHROMNĚ RYCHLE Z JEDNÉ OSOBY NA DRUHOU.
Scházíš mi lásko .... Scházíš mi lásko ...
Veselé velikonoční svátky
1. I hvězdy a slunce | a celičká zem | ctí dobrého Tvůrce | svým chvalozpěvem. | Že vzbuzuje bázeň | svou velebností? | Sám vnuká i bázeň | svou laskavostí.
Od Boha radost 1. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku mám, v srdíčku mám, v srdíčku mám. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku.
Jaro už je v kalendáři, smutně ale se nám tváří Jaro už nám klepe na vrátka, ptáček v keři zpívá, prorostla mi kvítím zahrádka, jaro se usmívá.
Karel Řežábek 1988Rosa, Celým srdcem 43 Otče náš nebeský, posvěť se jméno Tvé, přijď Tvoje království, buď vůle Tvá.
1. Svou lásku, pramen vody čisté | Kristus mne právě zjevuje | a jeho odpuštění jisté | teď z kříže ke mně směřuje. | Já na Krista tak pamatuji, | když.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova1045 AUTOR: Mgr. Bc. Alena Machulková NÁZEV: VY_32_INOVACE_8/11_Jaro TEMA: Jaro ČÍSLO PROJEKTU: CZ.07/1.4.00/
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov Autor: Renáta Pasovská Název: VY_32_INOVACE_VYUŽITÍ AKTUÁLNÍHO DĚNÍ V PŘEDMĚTU_13. SV.MARTIN Téma: SV. MARTIN Číslo.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Křížovka 2. Nejchytřejší savec 4. Co potřebujeme ze vzduchu 1. Pravé.
Povídání o přírodě Vysvětlení některých pojmů. Povídání o přírodě Jaro  Jaro je hezké roční období, kdy se příroda probouzí.  Stromy začínají rašit.
Březen 2017 Vyvolávání jara.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
P r o milovanou Autor Hanis.
Krásné vánoční svátky.
Vysvětlení některých pojmů
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Pro někoho něco znamenáš
Veselé velikonoční svátky
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
ROČNÍ OBDOBÍ - TEST Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Než jde ježek spát SVČ Domeček
Veselé velikonoční svátky
Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví
Vidíš to kolem? Jaro je tu….
Č. DUMu: VY_32_INOVACE_01_jaro
Pozdrav z Ořešína.
Krásné a Veselé velikonoce.
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk,
Téma: Jaro v CHKO České středohoří Tobiášův vrch
Transkript prezentace:

JARO JE KDYŽ KVETOU KYTIČKY A ZPÍVAJÍ JARNÍ PÍSNIČKY,SLUNÍČKO ZAČÍNÁ HŘÁT,POSPĚŠ SI JARO A POJĎ MEZI NÁS,AŤ VIDÍM ÚSMĚV NA TVOJI TVÁŘI,JE TU 1.MÁJ JARO,TO CO NÁM TOLIK SCHÁZÍ

AŽ UVIDÍŠ PRVNÍ LUČNÍ KVÍTÍ,NA TVÝCH RTECH OBJEVÍ SE SMÍCH,AŽ UVIDÍŠ TO PRVNÍ JARNÍ KVÍTÍ,VŠECHEN SMUTEK KOLEM BUDE RÁZEM PRYČ,JARO JE ZELENÉ,JE PLNÉ KVĚTŮ A MY VŠICHNI VÍME ,ŽE JARO UŽ JE TU.KRÁSNÝ 1.MÁJ

VŠECHNO SE PROBOUZÍ,VŠUDE JE RADOST,ZIMA NÁS NETRÁPÍ,JE TU ZAS JARO A MLADOST,SLUNCE PROSVÍTÁ,DĚTI ZDOBÍ ÚSMĚV MALÝ A 1.MÁJ VÍTÁ ZASE KRÁSNÉ MLÁDÍ

KDYŽ VEČER USÍNÁM,POLIBKY TI POSÍLÁM,BUDU TI ŠEPTAT SLADKÁ SLOVA,CO ZAHŘEJE TVÉ SRDÍČKO A TVÁŘ TVOJE BUDE HŘÁT, JAK TO 1.MÁJOVÉ SLUNÍČKO