RozšÍŘEnÍ IIS NZZ Konference projektu NZZ_

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Advertisements

KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE
Výzkumný záměr Kontrolní den prosinec 2006 Vedoucí řešitel projektu: PhDr. Milada Švecová Projekt č.
Příprava Strategie vzdělávací politiky ČR do roku 2020 Petr Černikovský Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR Zahajovací konference k přípravě.
Matika krokem  Proč? - motivy vzniku
IKT PHP PHP Tvorba formuláře - 10 Mgr. Josef Nožička
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních školách CZ.1.07/1.1.07/
VY_32_INOVACE_4.3.IVT1.15/Oc Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jaroslav Ochodek CZ.1.07/1.5.00/ Tvorba webových.
Základy informatiky Ing. Roman Danel, Ph.D.
Elektronické prezentace Jiří Fejfar Brno Prezentace obsahuje Úvodní snímek Obsah - může být na druhém snímku Snímky Shrnutí - na závěr (pokud je nutno.
NÁZEV PRÁCE (musí být stručný, výstižný, měl by obsahovat jednoznačné výrazy a slovní spojení) Název školy Jméno autora, třída, místo a rok zpracování.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Prostředí pro tvorbu strukturovaných učebních textů Ing. Jiří Přibil Fakulta managementu VŠE Rozvojový grant Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy.
Výchovné problémy ZŠ Prezentace projektu č. CZ.1.07/1.3.03/
Návěští NÁVĚŠTÍ (AVÍZO) - písemnost, kterou dodavatel oznamuje odběrateli, že zboží je připraveno k přepravě (používá se při dodávkách většího množství.
2005 Šablona eVŠKP - titulní list ÚVOD  Definice doporučené šablony  Soubor s přednastavenými styly, strukturou, designem  NEREÁLNÉ problémy.
Moderní vzdělávací systémy vyšších a vysokých škol neuniverzitního typu Ing. Daniel CHOC CCA Group a.s.
Úvod. školní: příprava na předmět Databázové systémy praktický: webové aplikace databázové systémy základy vývoje webových aplikací od návrhu databáze.
HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI LETECKÉHO METEOROLOGICKÉHO PERSONÁLU Odbor letecké meteorologie,ČHMÚ, Praha 2013 HODNOCENÍ AMP V ROCE 2013.
SIPVZ – úvodní modul P Pokročilá práce s textem metodické poznámky (4 h)
NOVÁ ZÁVĚREČNÁ ZKOUŠKA PRO VŠECHNY ŽÁKY UČEBNÍCH OBORŮ Závěrečná konference,
POČÍTAČOVÁ GRAFIKA VY_32_INOVACE_F3-03 AUTOR: Mgr. Vladimír Bartoš
© Radek Maca MSK Radek Maca odbor 55 - SIPVZ ČR MŠMT SIPVZ pro nový školský zákon.
Nová závěrečná zkouška ve spolupráci škol a firem POSPOLU Olga Kofroňová, NÚV
JEDNOTNÉ ZKOUŠKY PRO ŽÁKY SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI Romana Jezberová – metodička tvorby JZZZ Konference IPn NZZ_2.
Milan Chylík, Praha, 17. února 2015
Macromedia Dreamweaver Software pro editaci kódu Bohuslav Čech3MA381.
E-LEARNINGOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ TVŮRCŮ A UŽIVATELŮ JEDNOTNÉHO ZADÁNÍ.
PHP Souhrnné cvičení Mgr. Josef Nožička IKT PHP
Tomáš Veselý, Lukáš Ratkovský, Luboš Rauer.
Organizační struktura
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Příprava výzkumného projektu II. Bakalářský seminář Jan Vávra Miloslav Lapka 23. listopadu 2011.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_166_IT 9 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Národní úložiště šedé literatury (NÚŠL) informace o projektu SKIP Klub vysokoškolských knihoven AMU, Iva Horová.
Anotace Žák se seznámí s textovými editory Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže vysvětlit pojem textový editor a ví jeho funkci Speciální.
Elektronická prezentace Alžběta Srnová Brno Prezentace obsahuje Úvodní snímek Obsah - může být na druhém snímku Snímky Shrnutí– na závěr (pokud je nutno.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK235.
Tvorba dokumentů.
ACCESS SESTAVY Ing. Jana Horáková IKT MS Office
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
14. června 2004Michal Ševčenko Architektura softwarového systému DYNAST Michal Ševčenko VIC ČVUT.
Za akademický rok 2011/2012 prof. RNDr. Hana Kolářová, CSc. proděkanka LF UP.
Za akademický rok 2012/2013 prof. RNDr. Hana Kolářová, CSc. proděkanka LF UP.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: MS Word Číslo DUM: III/2/VT/2/2/30 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: MS Excel Číslo DUM: III/2/VT/2/2/31 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro multimédia Číslo DUM: III/2/VT/2/2/33 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové prohlížeče Číslo DUM: III/2/VT/2/2/26 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Maturita ► Společná část  2 zkoušky ► Profilová část  3 zkoušky.
Nová závěrečná zkouška 2 Individuální projekt národní.
Nová závěrečná zkouška 2 Individuální projekt národní Kulatý stůl, MŠMT,
Nová závěrečná zkouška oboru Pekař Konference Hotel Step, Praha
Lektor: Ing. Ludmila Brestičová Vítejte na dnešní přednášce.
Klíčová aktivita 3 Profesní portfolio Ing. Aleš Jurečka Praha,
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_034.ICT.34 Tvorba webových stránek – PHP technologie.
NZZ – Nová závěrečná zkouška IPN Dana Kočková, NÚOV MŠMT,
Vypracoval / Roman Málek
Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR)
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
Společné setkání „minitýmů“
Tvorba webových stránek - tabulka
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro multimédia
za akademický rok 2015/2016 Hana Kolářová proděkanka LF UP
Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d.
METODOLOGIE PROJEKTOVÁNÍ
Organizační struktura
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních, středních školách CZ.1.07/1.1.07/ CZ.1.07/1.1.07/
Samostatná odborná práce H/02 Včelař
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Informatika pro ekonomy I LS 2009/2010
Transkript prezentace:

RozšÍŘEnÍ IIS NZZ Konference projektu NZZ_2 17.2.2015 RNDr. Libor Berný libor.berny@nuv.cz

Rozšíření IIS NZZ se týkalo tří částí: Software pro zpracování závěrečné zkoušky formou online (elektronické) písemné zkoušky a generování témat na žáka Software pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami Software pro e-learningové vzdělávání jednotlivých aktérů přípravy JZZZ

Software pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami Doplněn portál pro školy o možnost úprav JZZZ – zvětšení dokumentu, změna orientace stránky, nahrazení barvy stupni šedi, převod témat do otevřeného formátu html na požádání – více kolegyně Jezberová Software pro e-learningové vzdělávání jednotlivých aktérů přípravy JZZZ- vytvoření knihovny dokumentu, tvorby kurzů a lekcí a vyhodnocení práce frekventantů – více kolega Valeš

Software pro zpracování závěrečné zkoušky formou online (elektronické) písemné zkoušky a generování témat na žáka Cílem je rozšířit stávající systém o podporu skládání písemné zkoušky elektronicky (na počítači) při zachování možnosti skládat písemnou zkoušku i nadále klasickým způsobem prostřednictvím předem vytisknutých zadání.

Současný model písemné zkoušky je postaven na tématech, která jsou již dále nedělitelná, přičemž v jednotném zadání může být použito každé téma pouze jako celek. Cílem nového modelu je strukturovat písemnou zkoušku tak, aby bylo možné vytvářet banky úloh, ze kterých je následně možné sestavit libovolné množství témat. Základním stavebním prvkem je úkol. Každý úkol se skládá především z otázky, správné odpovědi a počtu bodů, které žák v případě správné odpovědi za úkol získá.

V tématech písemné zkoušky se objevují následující typy úkolů: volná odpověď, pouze strukturovaná do několika řádků odpověď žáka ve formě nakreslení schématu odpověď žáka jako dokreslení předem připraveného obrázku odpověď žáka ve formě kombinace kreslení obrázku a doplnění textového popisu odpověď žáka ve formě doplnění odkazů k již vytvořenému obrázku odpověď žáka ve formě vyplnění předem připravené tabulky odpověď žáka ve formě doplnění slov do textu

V současné době se dokončuje design realizace písemné zkoušky na počítačích ve školách, tato část se musí ve školách ověřit . Je připraveno 25 škol, kde se bude pilotovat, podle plánu to mělo být již v únoru, ale dodání aplikace má skluz, a tak předpokládáme pilotáže v březnu podle dohody se školami. Děkuji za pozornost