Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fotbal. Jmenuji se Petr Šmíd a pocházím z malebné vesnice Klobou č ky, ale te ď pobývám n ě jakou dobu v D ě tském Domove v Uherském Ostrohu. Navšt ě.
Advertisements

Kdo jsme… Jsme děti z Dětského domova Uherský Ostroh. Nejmladší je sedmi-letá Tereza. Potom šestnácti-letí hoši-Petr, Lukáš a Milan, které mu je 17. Nejstarší.
Namuunaa Ganbaatar 8. B
Státní statistická služba za oblast kultury
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Na téma: Jak ovlivňuje můj život současná technika.
Harry Potter a Tajemná Komnata
Projektový den Evropa ve škole, škola v Evrop ě ZŠ a MŠ T ě šetice, , p ř ísp ě vková organizace.
Podstatná jména obecná a vlastní (OPAKOVÁNÍ A PROCVIČOVÁNÍ)
Rozdělení hlásek DUM 14/1.
V roce neber život p ř íliš vážn ě ! Spustit F5 Automatický posun Zvuk.
R O S T I S L A V P O S P Í Š I L H U D E B N Í C I, P T Á Č N Í C I A K R A J I N Y l i s t o p a d G a l e r i e A v i a t i k.
Víš, co je štěstí ? Je to dům, auto a chata ? V í š, c o j e š t ě s t í ? J e t o d ů m, a u t o a c h a t a ?
Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_Rodina TÉMA: Příbuzenské.
Č ím se zabývám ve volném č ase Já se ráda ve volném č ase zabývám tím, ž e kreslím na malí ř ském stojanu, hraju na po č íta č i a ráda chodím na krou.
Jméno autora: Mgr. Věra Kocmanová Datum vytvoření:
Pády a koncovky: Cases & Endings Adjust the words between slash marks to fit their contexts, using the appropriate case endings. Vzor: Co budeš dělat o.
Automatická presentace se zvukem
Pohádka o vodníčkovi Vodníčkova rodina
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Vypracoval: Kryštof Ko ň ák. Hlavní informace Nejvyšší bod: vrch Tele č ek (399 m.n. m.) Nejni ž ší bod: hladina Vltavy (177 m. n. m.) Historická zem.
Song Presentation. RL10 nová slova Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Na pozvání Ani č ky a Stanislava jsme p ř ijali pozvání na kávu. Já jsem to trochu cht ě l, protože jsem se tam nedávno krátce zastavil a vid ě l tu nádhernou.
Moji nejlepší kamarádi
… to je někdy víc než láska…
ZŠ a MŠ Olšovec, p ř ísp. org. Autor : Helena Jordánová, Mgr. ZKOUŠÍM, BÁDÁM … Lidské t ě lo VY_32_INOVACE_7.
Ahoj jmenuji se Art a právě jsem se narodil.Jak by ses o mě uměl starat?? Tak to jsem já..!! POKRAČOVAT.
Princip, na jakém pracuje tento p ř ísun financí je jednoduchý. Každý den sa na této stránce objevují reklamy. Po jejich p ř e č tení se registrovaným.
Hlavním cílem DZ je možnost aktivního zapojení d ě tí a mládeže do zlepšování života ve m ě st ě Litom ěř ice a okolí. Dalšími p ř ínosy jsou: ZZázemí.
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
Hawa Bah. Kontaktovali jsme neziskovou organizaci Wontanara a vybrali si adoptivn í d í tě - 11letou holčičku Hawu Bah z Guinei. „ Udělej něco dobr é.
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
Moji kámoši Projekt:internetoví vzdělávací klub Téma:moji kamarádi
Chtěl/a bych být jako… Jsme kamarádi a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
1. Duše moje chválu stále zpívá o veliké lásce tvé, duše moje chválu stále zpívá a o veliké té lásce tvé. Já radost mám, že zpívat smím, že jsi, Jezu,
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
1. Buď stále se mnou Spasiteli můj! | Ač nejsem hoden, přec se nevzdaluj! | Tys moje světlo, všecka radost má, | bez tebe smutno mi a v duši tma. | Buď.
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Stafoušek minizpěvohra
Moje Rodina Sára Bolacká.
Moje osobní prezentace
MOJE RODINA Josef Novák.
Moje prezentace Aneta Trpišovská
Martin Jirásko Já a moje rodina Martin Jirásko
PREZENTACE Simona Boorová 4. A
Družinové noviny Měsíčník pro školáky, rodiče, učitele a vychovatele vydává 5.oddělení ŠD.
Persistence paměti.  11.kv ě tna ledna 1989  špan ě lský malí ř, který se proslavil svými surrealistickými(um ě lecký sm ě r, který usiluje.
DĚTSKÝ DOMOV, ZÁKLADNÍ ŠKOLA, STŘEDNÍ ŠKOLA, DUCHCOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2PRV2,3_10.
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Název školy: ZŠ a MŠ Zvole Autor: Mgr. Jaroslava Kreisingerová Název: VY_32_INOVACE_14 IV Vyvození pádů Téma: J azyk a jazyková komunikace – Český jazyk.
Co je to domov? DOMOV Domov je máma, táta a sourozenci … Domov je můj pokoj, hračky, knížky … Domov je náš dům, byt, obývák, kuchyň, ložnice,
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Bezpečnost elektrických zařízení.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Gabriela Hnátková NÁZEV: VY_52_INOVACE_03_PRV_3.
Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
Mgr. Romana Vítková ZŠ a MŠ Nedašov
Když vlastní rodina chybí
Tvar slova a slovo příbuzné
Kolářová, Marková, Pecha 8.B
Rozdelím si hravo hlásky,
František Halas.
Transkript prezentace:

Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti. Mým dalším bratrem je Tomáš. Není se mnou již v DD. Je ve výchovném za ř ízení ve Chval č ov ě. Mojí jedinou sestrou je Kristýna. Má 14let a navšt ě vuje ZŠ UNESCO Uherské Hradišt ě.. Mám své sourozence moc rád a jsem rád že je mám ♥ Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti. Mým dalším bratrem je Tomáš. Není se mnou již v DD. Je ve výchovném za ř ízení ve Chval č ov ě. Mojí jedinou sestrou je Kristýna. Má 14let a navšt ě vuje ZŠ UNESCO Uherské Hradišt ě.. Mám své sourozence moc rád a jsem rád že je mám ♥ Můj kamarád

Za své kamarády nepovažuji pouze živé bytosti, ale i t ř eba pohádkové postavy. Mojí oblíbenou animovanou pohádkovou postavou je Bleskmcgueen. Za své kamarády nepovažuji pouze živé bytosti, ale i t ř eba pohádkové postavy. Mojí oblíbenou animovanou pohádkovou postavou je Bleskmcgueen.

M ů j kamarád Mým dalším hodn ě dobrým kamarádem je Patrik Dvo ř á č ek, který se mnou bydlí u nás v D ě tském domov ě. Jsem vždycky moc rád, když si spolu m ů žeme hrát s hra č kami. mám. Patrik je vždy ochoten pomoci. Jsem rád že ho mám.

Můj kamarád Jiří Janský 11let DD Uherské Hradiště Jiří Janský 11let DD Uherské Hradiště