Novinky a změny na webu MV Konference ISSS 2004 Hradec Králové.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?
Advertisements

Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Výzkumný záměr Kontrolní den prosinec 2006 Vedoucí řešitel projektu: PhDr. Milada Švecová Projekt č.
Přehled fondů a sbírek archivů ČR na Internetu
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY
UKONČENÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY
Dotační programy odboru umění, literatury a knihoven kulturní aktivity v oblasti profesionálního umění program státní podpory stálých profesionálních divadel,
Informační technologie pro IZS a krizové řízení
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
Webové stránky obcí jako zdroj informací pro občany Mgr. Andrej Kyselica Oddělení statistiky výzkumu, vývoje a informační společnosti Český statistický.
Organizace Státní správy
Absolventská práce 2002 Aplikace XML rozhraní v prostředí krajského úřadu Autor : Marek Cop Vedoucí : Ing. Petr Pavlinec 2002.
2006 Bleskové zpravodajství pomocí RSS/RDF/Atom – roční bilance Ing. Petr Palisa, Triada, spol. s r. o.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Novinky na webovém serveru Ministerstva vnitra
Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu, Projekt Matra – Solón Solón Matra.
ISSS 2003 BusinessInfo.cz Portál státní správy pro malé a střední podnikatele Miloslav Marčan, Ministerstvo průmyslu a obchodu Michal Sontodinomo, CzechTrade.
Vybrané výsledky výzkumu: „Sledování trendů v oblasti veřejných informačních služeb“ Internetová a neinternetová populace versus veřejná správa Konference.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 ePUSA – elektronický portál územních samospráv Krajský úřad Plzeňského krajeMinisterstvo vnitra.
Lucie Dvořáková, Markéta Foglová, Tomáš Gargulák
VŠFS P.B.. prezentace VŠFS, Partneři Generální partner Hlavní partneři.
Působnost Ministerstva vnitra a jeho role systému povolování obchodu s vojenským materiálem Mgr. Milena Bačkovská Odbor bezpečnostní politiky.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Využívání služeb e-governmentu jednotlivci ISSS 2007, Hradec Králové Andrej.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
Implementace spisové služby v prostředí městských úřadů
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
ISSS 2008 VÝZKUM INFORMAČNÍCH ZDROJŮ Duben 2008 / Prezentace syndikovaného výzkumu pro vybrané Krajské úřady / Jan Tuček / STEM/MARK, a.s.
ISSS 2006 Hradec Králové Václav Koudele vedoucí projektu.
Koncepce internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR ISSS 2004.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
Současnost a budoucnost služeb ISKN ČÚZK pro oblast veřejné správy ISSS 2006 Hradec Králové, 3. a 4. dubna 2006 Roman Kamarýt, NESS Czech Ředitel divize.
SROP 2.2 Internetizace knihoven Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Šetření o využívání informačních technologií ve veřejné správě Konference ISSS 2006.
Povodně 2002 Internetový portál Plzeňského kraje a Geografický informační systém kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
ISSS 2003 ePUSA Elektronický portál územních samospráv – stav projektu Ostrava
Konference Internet ve státní správě a samosprávě Hradec Králové 2 – 3. dubna 2007.
Vytváření registru územní identifikace a adres v ČR Ministerstvo práce a sociálních věcí Odbor informatiky Mgr. Karel Lux vedoucí oddělení koncepce
SOLÓN elektronická publikace pro pracovníky veřejné správy a návštěvníky knihoven Vydavatel: Triada, spol. s r. o. Ing. Barbora.
Zjednodušení orientace na portálech veřejné správy Jaroslav Svoboda - Ministerstvo vnitra ČR Iva Zelenková - Ministerstvo informatiky ČR Konference ISSS,
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Informační a komunikační technologie KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Internet ve státní správě a samosprávě.
Vnitřní správa M. Horáková 1..
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Moderní zdroj statistických informací.
Březen – měsíc internetu podeváté aneb Na úřad přes internet Jaroslav Winter BMI sdružení ISSS, Hradec Králové
ISSS 2003 ePUSA – Elektronický portál územních samospráv – stav projektu ISSS 2003 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele.
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
Inovace výuky a její implementace v oborech Fakulty bezpečnostního inženýrstvíCZ.1.07/2.2.00/ Se zvyšováním technologické a technické úrovně průmyslu.
Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón Deník veřejné správy.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.
Krajský rok informatiky 2006 Václav Koudele vedoucí projektu.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Nová pravidla bezpečnosti na fotbalových stadionech Ivan Langer ministr vnitra Praha
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly 11 Porada Ministerstva vnitra se zástupci krajských úřadů, Kanceláře veřejného ochránce práv, Svazu.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
prof. Ing. Vojtech Dirner, CSc.
Informační zdroje české veřejné správy
PRIORITY A NOVÁ STRUKTURA MINISTERSTVA VNITRA
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, PÍSEMNÁ A ELEKTR. KOMUNIKACE, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské.
Ing. Rostislav Babarík Úloha a postavení Ministerstva informatiky ČR ve vztahu k územním samosprávám Ing. Rostislav.
již 50 let vzděláváme úředníky veřejné správy
Tisková konference vedoucího odboru služby dopravní policie Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.
Transkript prezentace:

Novinky a změny na webu MV Konference ISSS 2004 Hradec Králové

V roce přístupů denně V roce přístupů denně V lednu a únoru přístupů denně Návštěvnost webového serveru Ministerstva vnitra stoupla více jak dvojnásobně Poznámka: Do statistiky nejsou zahrnuty přístupy na zvukové soubory MP3 Rádia Vnitro a na PDF soubory Sbírky zákonů, které jsou umíštěny na jiných webhostingových serverech.

Průzkum struktury uživatelů WWW MV ČR agenturou Network Media Service většina nepatří mezi internetové nováčky cíleně se zajímají o aktuality a novinky na oblíbených stránkách častěji komunikují s úřady pomocí pošty třetina návštěvníků si prohlíží stránky Ministerstva vnitra z domova přibývají večerní a víkendoví návštěvníci webové stránky sledují návštěvníci ze všech měst a obcí nejčastěji si stránky prohlížejí Pražané a Moravané dvě třetiny návštěvníků tvoří muži a jednu třetinu ženy většina patří k produktivní vysokoškolsky a středoškolsky vzdělané populaci mezi návštěvníky nechybějí děti do 15 let, staří lidé nad 66 let a nezaměstnaní

Univerzitní policejní škola Vzdělává odborníky zejména pro bezpečnostní sbory Uskutečňuje akreditované studijní programy: bakalářský studijní program „Bezpečnostně právní studia“ studijní obor „Bezpečnostně právní studia“ bakalářský studijní program „Veřejná správa“ studijní obor „Krizový management ve státní správě a územní samosprávě“ magisterský studijní program „Bezpečnostně právní studia“ studijní obor „Policejní management a kriminalistika“ doktorský studijní program „Bezpečnostně právní studia“ studijní obor „Policejní management a kriminalistika“ Policejní akademie Uplatnění absolventů  resort Ministerstva vnitra  bezpečnostní experti u bezpečnostních sborů  obecní policie  Vojenská policie  Justiční stráž  specialisté v institucích státní správy  řídící pracovníci v oblastech průmyslu, peněžnictví a jiných hospodářských oblastech  specialisté při zajišťování bezpečnosti  výzkumnými a vědeckými pracovníky v bezpečnostních oborech Informace o Policejní akademie ČR na portálu Ministerstva vnitra jsou využívány zejména uchazeči o studium, studenty, pedagogy. Např. v době přijímacího řízení, kdy na www stránkách jsou zveřejněny zkouškové testy a po přijímací zkoušce i výsledky, se jedná o desítky tisíc návštěvníků.

Sbírka zákonů ČR a Sbírka mezinárodních smluv ČR  nejžádanější stránka  doplňujeme podle data rozeslání částek  v archivu jsou ročníky 1992 až 1961  s velkou návštěvností je spojena intenzivní komunikace  rubrika odpovědi na časté otázky dává návody pro práci s PDF soubory Spolu s občany vítáme to, že k servisu zákonů se v rámci státní správy připojil Portál veřejné správy,který nabízí Sbírku zákonů od ASPI Publishing s.r.o. s vyhledáváním podle pojmu v názvu zákona, čísla zákona, částky Sbírky zákonů a fulltextově.

Počty dotazů od do duben květen červen červenec srpen září říjen listopad prosinec rok leden únor rok Celkem

Rubriky  aktuálně dnes a včera  Praha  sjízdnost  nadměrné náklady  hraniční přechody  uzavírky Rádio Vnitro  Autoklub Bohemia Assitance  Dopravní a informační agentura  Ústřední automotoklub Pořizovatelé a vkladatelé textových dopravních informací  centrum dopravních informací Policejního prezídia,  dopravní řídící ústředna pražského dopravního inspektorátu,  ředitelství služby dopravní policie Policejního prezídia,  krajská a okresní policejní operační střediska,  odbory nebo oddělení služby dopravní policie na krajských policejních správách,  dálniční policejní oddělení,  dopravní inspektoráty,  obvodní oddělení a  referáty cizinecké a pohraniční policie

Ministerstvo vnitra a Ministerstvo informatiky spolupracují na Portálu veřejné správy

Pomáháme občanům při obtížných situacích

Připravujeme nové stránky Veřejné správy

Soutěžní témata leden až červen 2004 Duševní vlastnictví Naše minulost v archivech

Nové obsahové členění a grafika INFO - informace ministerstva vnitra, policie a hasičského záchranného sboru o tom, co se stalo, co se děje nebo co se připravuje KONTAKTY - informace potřebné ke komunikaci občana s úřadem RADY A SLUŽBY - servis návodů a doporučení pro naše občany a cizince PREZENTACE - úkolů, struktury, činnosti a výsledků resortních útvarů ministerstva vnitra, policie a hasičského záchranného sboru ARCHIV - zachovává vše, co už není aktuální, ale stále žádané Odpovědi na otázky KDO, CO, KDY, KDE a JAK

Děkujeme za pozornost