SVĚT TECHNIKY A JÁ. Mobilní telefon: Zastává mnoho funkcí ( fotoaparát, navigaci, počítač, voláni a sms, rádio a mnoho dalších). Je přenosný lehký tenký.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Advertisements

SATELITNÍ KOMUNIKACE Martina ŠKVAŘILOVÁ, 4.Z.
Připojení k internetu.
IPhone 5 Sysel Patrik 5.A. • Jeden z produktů společnosti Apple • Kombinuje funkce mobilního telefonu s kapesním počítačem • Je ovládán pomocí dotykového.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
ISC Communication Czech a.s.
Můj mobilní telefon Nokia 6303 classic.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Zpracováno v rámci OP VK - EU peníze školám Jednička ve vzdělávání.
PC – další počítače notebook mobilní telefon kapesní počítač superpočítač.
 Na design Nokie N97 slýchávám dosti protichůdné reakce. Mnoha lidem se líbí, některým trochu neuspořádané umístění prvků na přední straně nesedí. Já.
Notebook. Notebook je označení pro přenosný počítač Jsou v něm zabudované komponenty, srovnatelné se stolním PC.
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
Komunikace v malé neziskové organizaci AIESEC ČZU Praha Ondřej Fišer, Markéta Klucová.
ROZDĚLENÍ POČÍTAČŮ Podle výkonu. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Autor: Ondřej Šimčík. OBSAH  Televizory Televizory  Počítače Počítače  Mobilní Telefony Mobilní Telefony.
Knihovny v mobilech Jan Pokorný
* Mobilní telefon (hovorově mobil) je elektronické zařízení, které umožňuje uskutečňovat telefonní hovory jako normální telefon, jehož uživatel však není.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
OSTATNÍ DRUHY DOPRAVY.
 Vyvíjen společností Samsung  Snaha konkurovat OS Android  Programováno v C++  Open source  Platforma používající jádro Linuxu / RTOS  Nad jádrem.
Operační systém Adam Greguš, 4.A.
Magdaléna Špačková, 8.C Michaela Gistrová, 8.C Václav Rokyta, 8.C.
OBYVATELSTVO ČR 9. třída Mgr. Jakub Karásek
ZAŘÍZENÍ K PŘÍJMU INFORMACÍ
„Výuka na gymnáziu podporovaná ICT“.
Autor výukového materiálu:
Informatika I 7. a 8. hodina 4. týden. Operační systémy I Operační systém (dále také OS) je základní programové vybavení počítače (SW), které je zavedeno.
Vytvořila Eliška Horáková
Mobilní trh v číslech Internet Advertising Conference 2011 Pracovní skupina pro mobilní reklamu.
ROZDĚLENÍ POČÍTAČŮ Podle výkonu I. část. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Telekomunikace 14TC Semestrální práce:
Internet.
Svět techniky a já Marie Luptáková.
1 iptelefonie denis kosař. 2 obsah Co je ip-telefonie Jak to funguje Protokoly Kodeky Jak to použít Skype Zdroje.
Úvod do nových médií a komunikace Ing. Jiří Kysela Katedra informačních technologií - Fakulta elektrotechniky.
PŘÍJEM INFORMACÍ 1 Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
ZAŘÍZENÍ K PŘÍJMU INFORMACÍ
Operační systém Android
Telefonování přes Internet
Petr Kolařík. Technika a co umíMobilyPočítače a notebookyDopravní prostředky.
Opakování hardware a software.
Chytrý telefon. * V českém překladu „chytrý telefon“ je mobilní telefon, který využívá pokročilý operační systém a aplikační rozhraní, které umožní instalaci.
Tablety (mobilní zařízení)
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
ROZDĚLENÍ POČÍTAČŮ Podle výkonu. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Střední škola teleinformatiky Ostrava
Šajnarová Sára, 5. A PROJEKT ARA. ZÁKLADNÍ INFORMACE Projekt spadá pod společnost Google Cíl: vytvořit vlastní modulární smartphone Začátek práce: 1.
Moderní trendy využívání mobilních (dotykových) zařízení nejen ve výuce RNDr. Jan Krejčí, Ph.D.
S MARTPHONE Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Smartphone – chytrý telefon Co se všechno naučíme??? Typy a.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA:III/2 TÉMATICKÁ OBLAST:Informační a komunikační technologie.
Rozdělení počítačů (2). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Tablet Co se všechno naučíme??? Počítače s integrovanou dotykovou.
T ABLET Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
internet věcí Vzájemné propojení věcí přes Internet nebo Bluetooth Internet of Things (IoT)
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky ELIII TELEKOMUNIKACE.
Inf Sítě mobilních telefonů a GPS. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
VoIP – internetová telefonie Technická řešení © Mgr. Petr Loskot
VoIP – internetová telefonie Úvodní seznámení © Mgr. Petr Loskot
Apple.  Apple je společnost která vyrábí chytrou elektroniku např: mobilní telefony(I- Phone), hodinky(apple watches), tablet(i Pad), MP3(I Pod).
Vzdělávací oblast dle RVP:Základy výpočetní techniky Okruh dle RVP:Hardware Tematická oblast: Název vzdělávacího materiálu:Typy počítačů Kód vzdělávacího.
Kam kráčí telekomunikační sítě 2015 Jasná Michal Jura.
Operační systémy Zpracovala Anna Macháčková.
Mobilní telefony a tablety
SOFTWARE Operační systémy.
DRUHY POČÍTAČŮ Simona Korbová / 1.L.
Operační systémy.
Augmentovaná realita Michal Černý.
Transkript prezentace:

SVĚT TECHNIKY A JÁ

Mobilní telefon: Zastává mnoho funkcí ( fotoaparát, navigaci, počítač, voláni a sms, rádio a mnoho dalších). Je přenosný lehký tenký a výkoný. Aplikace mobilních telefonů nám můžou dělat : mapu, osobního trenéra, společníka, překladač a tak podobně.

 ANDROID  IOS  WINDOWS PHONE  BLACKBERY OS

 Podle údajů Eurostatu užívalo v roce 2003 mobilní telefon téměř 80 ze 100 obyvatel Evropské unie (EU25), Česká republika patří mezi země s nejvyšším počtem účastníků mobilní sítě.  Statistika používání v ČR (2008) Na 100 lidí připadá 130 mobilních čísel

 1= JIHOKOREJSKÝ SAMSUNG  2 =AMERICKÝ APPLE  3= JIHOKOREJSKÝ LG  4= ČÍNSKÝ HUAWEI  5= ČÍNSKÝ ZTE

 Satelitní telefony – umožňují komunikaci i z odlehlých míst, kde není pokrytí buňkovými sítěmi; protože komunikují s telekomunikační družicí (satelitem) je podmínkou použití volný výhled na oblohu  Bezšňůrové telefony – umožňují volný pohyb po bytě, domě nebo pozemku; komunikují se základnovou stanicí nebo přímo mezi sebou; základnová stanice je vlastněna účastníkem a je připojenou na běžnou pevnou telefonní linku, případně do mobilní sítě

 1= T-MOBILE  2= O2  3= VODAFON  4= BLESK MOBIL  5= MOBIL CZ

 Děkuji za pozornost a doufám že se vám moje prezentace líbila.

  4.9Bt.C4.9B 4.9Bt.C4.9B   poprve-prekonaly-klasicke-telefony poprve-prekonaly-klasicke-telefony-4758  score-89/ score-89/  android-phone-at-mwc/ android-phone-at-mwc/  ctenari-mobilizujeme-cz-7-dil-vyrobce/ ctenari-mobilizujeme-cz-7-dil-vyrobce/  wallpaper.html wallpaper.html

 ma-mat-qhd-displej-8-jadrovy-procesor-aj-3-gb-ram/ ma-mat-qhd-displej-8-jadrovy-procesor-aj-3-gb-ram/  android-and-firefox-phones-this-mwc/ android-and-firefox-phones-this-mwc/  mafry-propaguji-ho-chechtaci-pytliky-od-scholz-friends/ mafry-propaguji-ho-chechtaci-pytliky-od-scholz-friends/