Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Advertisements

JÓGA PLAVBA PO JADRANU S ANDREOU A KATKOU 12. –
Výměnný pobyt. Spolupráce • Od roku 2000 spolupracuje Obchodní akademie a Jazyková škola Pardubice se Státním centrem pro výchovu k povolání v Aschaffenburgu.
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Výukově poznávací zájezd do Španělska
EVA srdečně zve na jógu do Chorvatska
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
ONRIMO Travel Španělsko, Ibiza, San Antonio **** hotel Blau Parc –
Pro úspěšnost loňské rodinné dovolené se psy (nejen Saarloosy), si Vás dovoluji pozvat k zopakování této akce.  Termín : od soboty do  Místo.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:
Vážení milovníci historie motorismu !
Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný.
TŘÍDNÍ SCHŮZE PROGRAM SRPŠ – výroční zpráva Třída jako celek – chování, výsledky vzdělávání, spolupráce, aktivita Akce v dubnu Ředitelské.
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
Team Building Program, který jsme pro Vás připravili je složen z pohybových bloků, krátkých přednášek, relaxace a ochutnání zdravého, přesto chutného stravování.
VILLA REAL DE SANTO ANTONIO Portugalsko Cesta: - odjezd z LBC 14:00 (autobusem) -p ř íjezd do Prahy 15:10 - odjezd z Prahy v 17:15 vlakem,
Zájezd do Jindřichova Hradce
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
A a 5.A. 7:30 – odjezd od hlavního vchodu GVN J. Hradec 9:30 - příjezd na Lipno 10:00-11:00 – informační centrum (všichni) 11:00-12:00 –
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
Nizozemí Účastníci: Barbora Jurčíková, Jindřiška Štrymplová,
ŘÍM věčné město Náš poznávací výlet do Říma ÷ /18.
XXVI. SVĚTOVÝ DEN MLÁDEŽE Madrid 2011 „V Kristu zapusťte kořeny, na něm postavte základy, pevně se držte víry.“ ( srov. Kol 2,7)
Sen o Vaší dovolené se může stát skutečností, pokud navštívíte krásné přímořské letovisko Leptokaria, které je skutečnou symbiozou romantické, antické.
Cestovní kancelář SUPER-IN
Školení Maxov 9.9. – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
ZIMNÍ RADOVÁNKY S DINOSAURY – Hotel Bystré.
Mýma o č ima PAVEL DVOŘÁK student tercie Anglie 2006 / zájezd.
Střelské Hoštice – Lokalizace: na břehu řeky Otavy, Střelské Hoštice 100, okres Strakonice (silnice č. 22 ze Strakonic) Charakteristika.
Nevědělová Kateřina Valová Veronika tercie 2009/10.
Cestovní kancelář Travel Tour
S námi si konečně odpočinete…
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
PO ŠKOLE DO ŠKOLY Projekt OPVK č. CZ.1.07/1.1.32/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
TÁBOR ….
Zadání úkolu, závazný služební program akce
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
jsme jely do Tunisu na dovolenou. Poprvé jsme zažily let letadlem a byla to krása, letušky byly příjemné a stevard nám udělal foto pilotní kabiny.
Dovolená v Řecku Absolvoval Milan Haco Taková normální dovolená v Řecku, jako vždy… …krásný hotel… …krásný bazén…
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
4. třída Vojta Kos. S tátou nebo s mámou/ 2lidi Místo Seychely Na 10 dní / letecky, ubytování a polopenze Cíl dovolené Odpočinek, poznání Cenový limit:
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
Anglie a Paříž pro základní školy
Chorvatsko Chorvatsko ostrov Murter Poznávací a pobytový kurz pro žáky 8. – 9. ročníku.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
ŠKOLNÍ ZÁJEZD SLOVINSKO Termín:14. – I. Večer odjezd od školy II. Jezírka Zelenci, Planica, Kranjska Gora, jezero Bled III. Soutěska.
Po stopách UNESCO památek Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
Putování po jezerech Jižních Čech, Horního Rakouska a Východního Bavorska Jana Kostková CR3.
ŠVÝCARSKÁ MOZAIKA 28.5 – ZÁKLADNÍ INFORMACE Termín: – Cena: 9 300,- Kč Pedagogický dozor: R. Chalupová, K. Belzová V ceně.
CA Petrov, s. r. o. „ Kdo necestuje s námi, cestuje proti nám ! “
NORMANDIE, BRETAŇ – den Odjezd ve večerních hodinách z Teplic a dlouhá noc v autobuse.
Mýma očima PETR SCHWARZ student sekundy ANGLIČTINA V TURECKU 2016
Co musím udělat, pokud se chci zúčastnit?
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
ŠKOLNÍ VÝLET DO PORTSMOUTH
NAŠE PRÁZDNINY V LLORET DE MAR
ŠVÉDSKO –
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Norsko Cesta na sever Alžběta Pánková 4. A.
Transkript prezentace:

Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…

Základní informace Kdy: Kde: Španělsko Mallorca Cena: Kč (včetně all inclusive) Prostředí: Nádherný hotel s bazénem přímo u pískové pláže, pozvolný vstup do moře a blízko centra města s velkým množstvím obchůdků pro nákup všemožných suvenýrů Vybavení hotelu: Místnost na hry, taneční sál s vybavením na diskotéky, pingpongové stoly, bazén, sauna, zmrzlinový bar a jídelna na způsob švédských stolů

Proč si neudělat skvělou dovolenou, ještě před prázdninami se všemi svými přáteli v době, kdy byste měli mít normální výuku ? Místo toho si můžete užívat teplého moře, zářícího slunce, skvělých programu, který pro vás vaši lektoři připravili, a podívat se po krásných památkách, které vám slunečné Španělsko nabízí. Navíc za skvělou cenu, která jistě potěší vaše rodiče. Tak nad čím ještě přemýšlíš ? Neváhej a do odevzdej přihlášku svému třídnímu učiteli. Počet zájemců j omezen! Tak pojeďte s námi…

Zájezd je zaměřen především na to, aby žáci poznali památky a kulturu jiné země, ale také si, aby zároveň odpočinuli od učení, všech testů a každodenního stresu ve škole. Zájezd je, ale samozřejmě také brán, jako poznávací. Žáci se setkají se starobylými památkami této velice kulturně bohaté země, seznámí se tu s tradičními zvyky a národní kulturou. A pro alergiky může zároveň sloužit, i jako pobyt ozdravovací.

Program… 1.den- po příjezdu, budou mít žáci volný program, budou si moc pod dozorem vyučujícího zajít na pláž, nebo si projít město, či zůstat u hotelového bazénu. 2.den- je pro žáky připraven poznávací zájezd k nádherné katedrále La Seu 3.den-bude program zaměřen také na zvířecí říši a navštívíme Palma akvárium 4.den-navštívíme historické centrum v palma de mallorca 5.den-Navštívíme starobylou vesničku Valldemossa 6.den-Navštívíme překrásné jeskyně Arta 7.den- si žáci program vytvoří sami 8.den- strávíme převážně na pláži, balením věcí a poté se připravíme na zpáteční cestu do Čech

Rozpis dne 8:00 budíček, poté výborná snídaně 10:00 odjezd na prohlídku památek (eventuelně vlastní program žáka) 16:00-přibližný návrat z akce 16:00-18:00 volno 18:30-večeře 19:30-21:00- večerní program (možné i koupání) 22:00-večerka

Návrat do ČR… Návrat ve večerních hodinách, vše upřesníme v den odjezdu (každému zákonnému zástupci odešleme informační sms) Po příletu na letiště Ruzyně, pro nás přijede autobus, který nás odveze ke škole, kde už si své děti můžete vyzvednout. Přejeme všem příjemný pobyt a na všechny se moc těšíme !!!