10.04.2015 1 Vraťme český fotbal tam, kam patří! Radost ze hry, týmového ducha, hry fair play!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

Základní pravidla při finančním investování, rentabilita, riziko, likvidita Zdeněk Jelínek.
Kudy vlastně putují peníze
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Představení společnosti
Prezentace pro klienty Svět se hroutí! Ustojím to?
Celkově mají Češi půjčeno kolem 800 miliard korun, z toho přes 650 miliard u bank. S rostoucím počtem půjček však narůstá také množství lidí, kteří mají.
Využití ICT technologií pro posílení ekonomické a finanční gramotnosti
Ekonomická gramotnost
VY_62_INOVACE_A FINANČNÍ PRODUKTY – SOUHRNNÉ OPAKOVÁNÍ VY_62_INOVACE_A AUTOR: Mgr. Radka Koldinská VYTVOŘENO: září 2011 STRUČNÁ ANOTACE: opakování.
Advokátní kancelář Černotová & Halšková
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky (veškeré základní poplatky jdou na vrub RK).  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování.
Firma a jejich cíle.
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města a jím zřízených příspěvkových organizací Bc. Miloslav Šalé jednatel společnosti RESPECT BRNO, s. r. o.
ZÁKLADY BYDLENÍ.
© Oldřich Staněk. 35 let OVB Společnost OVB vznikla roku 1970 a poskytuje klientům obsažné, individuální a objektivní majetkové a finanční poradenství.
O co se jedná? Státu trvá 3 – 6 měsíce než DPH vrátí Často vrácení předchází finanční kontroly atd. Exportérům a firmám nárokujícím si velké odpočty DPH.
O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální.
Dopad daňových reforem na trh bydlení ing. Tomáš Prouza, MBA, ředitel péče o klienty a ombudsman Stavební fórum, Praha, 22. května 2007.
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
Prezentace společnosti INSIA 1. 2Prezentace společnosti Insia Prodejce Závislost na finančních institucích *Jeden, případně několik produktů bez vzájemné.
VÝPOČTY POJISTNÝCH ČÁSTEK V INFLAČNÍ PROSTŘEDÍ
Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy.
Stipendijní informační portál - Business Strategie.
Digitalizace: Jsme na straně diváků Jan Lamser, člen představenstva a vrchní ředitel ČSOB odpovědný za Poštovní spořitelnu a přímé bankovnictví 17. května.
Implementace systému flexibilních benefitů
Moderní žena myslí na budoucnost II. Jan Diviš. Bude v ČR důchodová reforma? Demografické okénko Rok 2003 Poválečné ročníky na prahu důchod Dobrá zpráva,
VY_62_INOVACE_1_2_03 Pokud není uvedeno jinak, autorem obrázk ů a text ů je Ing. Renata Hethová“. Finanční nezávislost.
DEFINICE CÍLŮ A PRIORIT KALKULACE ZDROJŮ INVESTOVÁNÍ SPOŘENÍ INFLACE-KUPNÍ SÍLA PENĚZ TYPICKÉ CÍLE FINANČNÍHO PLÁNOVÁNÍ RIZIKA Finanční plánování – cesta.
Vychytávky s hypotékou
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Jak vypadá profesionální poradenské řešení Petr SYROVÝ €FA.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
 banka byla založena v lednu roku 1990  tehdy se jednalo o státní peněžní ústav, který byl 5. března 1992 transformován na akciovou společnost  v červenci.
Šablona č.: III/2 – VI/2 – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji finanční gramotnosti Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Předmět: Občanská.
INTERNATIONAL BANK BANKOVNICTVÍ- PORADENSTVÍ-INVESTICE.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_16.
Současné praktické aspekty pojistných produktů Pojišťovnictví, pojistné produkty, jistota, investování, finanční gramotnost, penzijní reforma, motivace,
Nabídka na malou franchisu na provozování činnosti SJEDNÁVÁNÍ SCHŮZEK PRO FINANČNÍ PORADCE a NABÍDEK PRONÁJMU LIDÍ JAKO OBCHODNÍHO ÚSEKU A KANCELÁŘÍ STAVEBNÍM.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky, ale pouze 5 % z obratu  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování příspěvek na.
Prezentace společnosti Fincentrum
Jaký je naše tělo Kontrola
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
11 Osobní finance a investování. 2 Osobní finanční plánování Smyslem osobního finančního plánování je ujasnit si: budoucí osobní a rodinné.
Tento program je vytvořen nezávislými spolupracovníky projektu OpenEconomy za účelem maximalizace příjmů jednotlivých uživatelů, kteří se rozhodli k účasti.
Finanční gramotnost: Půjčky a úvěry. PROČ CHTÍT VĚDĚT VÍC … 03 Půjčky a úvěry 2 „Odměna za to, že se člověk vyzná je obrovská. A tresty za neznalost finanční.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Marcela Zahrádková NÁZEV:VY_62_INOVACE_01B_03_Majetek a závazky domácnosti TEMA:Finanční.
Název: Finanční trh a některé jeho produkty Autor: Ing. Luboš Janovský Název SŠ:VOŠ, SPŠ automobilní a technická Tem. oblast:Finanční produkty Ročník:3.
1. Lekce Základní hospodaření s financemi Ujasnění základních finančních pojmů Rodinný rozpočet a tvorba finančního plánu Zajištění příjmů, proč a kdy?
Ing. Veronika Dostálková MBA ZADLUŽOVÁNÍ Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
INVESTICE DO VZDĚLÁNÍ – INVESTICE DO BUDOUCNOSTI PaedDr. LUDVÍK ZIMČÍK, ředitel ZŠ A MŠ BŘEZOVÁ (ŠKOLA NA KONCI SVĚTA)
Financování firmy Zajištění finančních prostředků.
Finanční gramotnost: Kdo nám může poradit. NA PORADCI ZÁLEŽÍ … 10 Kdo nám může poradit Člověk s kufříkem se ptá jiného čekajícího na tramvaj: „Promiňte,
Druhy bank. Obchodní banky (komerční) Hypoteční banky Úvěrová a spořitelní družstva (kampeličky) Banky se speciálními funkcemi.
Finanční gramotnost: Půjčky a úvěry.
PENZIJNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ
RAIFFEISENBANK RUDOLF RABIŇÁK
PENZIJNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Komunikační a prezentační dovednosti / C2b
Finanční gramotnost HYPOTEČNÍ ÚVĚR. Finanční gramotnost HYPOTEČNÍ ÚVĚR.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Mgr. Veronika Vaňousová Datum vytvoření: Vyučovací předmět:
Plánované rodičovství
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Finanční gramotnost Tematický.
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
HYPOTÉKY ODHAD SNÍŽENÍ ZDARMA SAZEB
Souhrnné informace Kontaktní údaje: Jindřišská 889/17, Praha 1
Jaromír Jech Svaz měst a obcí ČR
Transkript prezentace:

Vraťme český fotbal tam, kam patří! Radost ze hry, týmového ducha, hry fair play!

Zajistěte si budoucnost s českým fotbalem! Nabízíme vám řešení pro vás, vaše děti i sport: PENÍZE!

Kdo jsme? Jsme makléřská společnost, která působí na českém trhu již 15 let. Jsme makléřská společnost, která působí na českém trhu již 15 let. V letošním roce se naše působnost rozšířila i na Slovensko. Zabýváme se finančním a marketingovým poradenstvím. Zabýváme se finančním a marketingovým poradenstvím. Jsme nezávislí na našich smluvních partnerech. Jsme nezávislí na našich smluvních partnerech. V současné době máme pro naše klienty k dispozici: V současné době máme pro naše klienty k dispozici: více než 60 kanceláří na celém území České republiky, v nichž pracuje bezmála poradců. Centrální kancelář je na adrese Rumunská 1, Praha 2. Naše filosofie je založena na celoživotním partnerství s klientem. Naše filosofie je založena na celoživotním partnerství s klientem. Stálou analýzou finančního trhu zaručujeme pro své klienty nabídku výběrových produktů silných a stabilních finančních koncernů působících na našem trhu. Stálou analýzou finančního trhu zaručujeme pro své klienty nabídku výběrových produktů silných a stabilních finančních koncernů působících na našem trhu. Naší prioritou je zajištění finanční budoucnosti našich klientů. Naší prioritou je zajištění finanční budoucnosti našich klientů.

Co nás všechny čeká v průběhu několika málo let? Začít si spořit na:  placení školného  na bydlení  na solidní zdravotní péči  na penzi  a současně si užívat dovolených, cestování...

V našem projektu máme řešení, jak tuto potřebu spojit s podporou fotbalu... SPOŘÍCÍ SPOŘÍCÍÚČET

Spořící účet – jeho přednosti:  vysoká variabilita s ohledem na měnící se priority v životě  možnost ovlivnit umístění svých finančních prostředků  využití zkušeností profesionálů, kteří o peníze klientů pečují  možnost měnit výši investovaných finančních prostředků podle potřeby a možností  možnost využít účet pro zajištění financování bydlení – tzv. kombinovaná hypotéka

Náš projekt podporují... „Myslet na budoucnost není zatím v našem státě běžné. Ukazuje se však, že je to nutné a to je třeba si co nejdříve uvědomit. Spojit myšlenku zajištění budoucnosti svých dětí a zároveň tím podpořit náš fotbal, se mi zalíbilo, proto projekt podporuji“ „ „Fotbal je můj život. Vychovávám další generace mladých fotbalistů. To vyžaduje finance, které v klubech stále více scházejí. Každému, kdo je ochoten přinést do českého fotbalu peníze, fandím, proto tento projekt podporuji“. Radim Nečas Karol Dobiaš

Spořící účet prostřednictvím FL Consult 1 hráč: spoří 1 000,-Kč /měsíčně/ klub 4 000,-Kč /část našich provizí/

Spořící účet prostřednictvím FL Consult 50 hráčů: každý spoří 1 000,-Kč /měsíčně/ klub = 4 000,-Kč x 50 = ,-Kč /část našich provizí/

Náš projekt podporují... „Cesta na vrchol je dlouhá a vyžaduje nejen talent, ale také hodně úsilí, času, píle a v neposlední řadě i peněž, které tolik chybí v našem fotbalu. Podporuji každého, kdo chce peníze do fotbalu přinést, tedy i tento projekt...“ „ „Fotbal je součástí mého života, který si bez něj nedokážu představit. Patří mu moje srdce. Přál bych všem malým hráčům, aby si ho zamilovali tak, jako já. Podporuji snahu o zlepšení finanční situace v klubech, aby malí fotbalisté měli dobré podmínky pro svůj sportovní růst...“ Jan Berger Jiří Novotný

Další možnosti využití z našeho portfolia  Zaměstnanecké benefity  Fotovoltaické elektrárny  Hypotéční úvěry s odkladem splátky jistin  a další…

Náš projekt podporují... „Tomuto projektu dávám fotbalovou zelenou, protože spojení možností, jak zabezpečit budoucnost našich dětí – malých fotbalistů a zároveň přinést našemu fotbalu tolik potřebné peníze, je škoda nevyužít. V tomto případě není co řešit...“ „ „Kdo zažil radost z toho, jak mu pod rukama vyrůstají nové fotbalové talenty, vždy podpoří každou snahu o přísun peněz do českého fotbalu. Jsem pro!“ Radoslav Látal Stanislav Levý

A chcete víc??? Oslovte své známé. Každý obchod uzavřený na vaše doporučení přinese další peníze do vašeho týmu!!! Vašim dětem!!!

Váš klub se stává naším skutečným a DLOUHODOBÝM obchodním partnerem!

Náš projekt podporují... „ „Fotbal je moje vášeň. Proto mě těší, že podobné projekty vznikají. Podporuji to, co mám rád, fotbal. Pavel Chaloupka

Těší nás, že jste shlédli naši prezentaci a věříme, že s vaší pomocí podpoříme český fotbal! podpoříme český fotbal! Váš klub - vaše děti!!! FL Consult s.r.o. FL Consult s.r.o ,