Westernové ježdění Vendula Černochová, 1.B, 2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Extreme sport´s Když se řekne extrémní sport, většině se vybaví ty s přípojkou "ing" - například zorbing, kiteboarding, rafting či freediving. Anebo i.
Advertisements

Základní pohybový systém
PŘIROZENÁ KOMUNIKACE S KOŇMI
KOPANÁ.
Vítejte na prohlídce historii Staré arény! Lepšího průvodce by jste nesehnali,jsem totiž sám Karel Reisz!
Prázdninový provoz Ing. Martin Farář
Lidská motorika Čtyři konstrukty vytvářejí lidskou motoriku
Mistrovství světa v lyžování Liberec Jedna z největších sportovních akcí v historii České republiky, která proběhla od 18. února do 1. března 2009.
JK Padlý kvítek Rok 2013.
Mezinárodní soutěž mládeže CTIF je určena pro nejméně devítičlenné kolektivy mladých hasičů. Družstva mohou být složena z dětí obou pohlaví ve věku 12.
JEZDECKÝ KLUB občanské sdružení. JEZDECKÝ KLUB občanské sdružení RADKOVA LHOTA.
Prožitkový seminář 30. listopadu 2011 Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost reg. číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/
Western Moje hobby..
Řešení úloh v testech Scio z obecných studijních předpokladů zadaných ve školním roce 2011/2012 pro 6. ročník (26. – 34. úloha) IX. označení digitálního.
MUŽSKÉ BĚŽECKÉ DISCIPLÍNY
Podmínky účasti v soutěžích Hipologický klub VFU Terka Šteflíčková.
ROZDĚLENÍ LYŽOVÁNÍ.
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
Teorie jezdectví pro začátečníky Tereza Šteflíčková
SKOKY NA LYŽÍCH.
Hvězdy Michal RODINA. Barva hvězdy Hvězdy mohou mít různé barvy, nejčastěji v závislosti na povrchové teplotě. Stejně jako při zahřívání kovů se barva.
Mechanika pohybu koní.
LYŽOVÁNÍ disciplíny.
Češpivová Simona 8.A Koně. Historie Žádné zvíře na naší planetě není tak těsně spjato s člověkem, s jeho dějinami a jeho vývojem, jako kůň.
LYŽOVÁNÍ.
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Registrační číslo CZ.1.07/1.400/
Anglický plnokrevník. Historie Anglický plnokrevník vznikl v 17. a 18. století v Anglii, aby uspokojil vášeň šlechty a jejích králů pro koňské dostihy.
Styly pro jezdeckou turistiku Iveta Jelínková VOŠ.
CHOV KONÍ Význam a využití koní – společenský význam – armádní , správní ; - antika - středověk (rytířský kůň) - novověk – výcvik a rychlost - tažné.
KONĚ Do mých koníčků patří zejména koně. Ke koním chodím každý den od svých sedmi let. Ale je to velice závazný koníček, protože nejde koně jen tak vypnout.
Zimní sporty.
Nestacionární magnetické pole
Jezdecký sport – koně Koně jsou velmi ušlechtilá zvířata. Většina lidí je používá do parkurového a drezurního sportu a ti jiní,kteří mají koně pro radost.
Tato prezentace byla vytvořena
SNOWBOARDING.
Koně Pověstí o vzniku koní je mnoho, pro všechny staré národy byl kůň zvířetem mimořádně cenným, často označovaným jako dar bohů. Avšak člověk dvacátého.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
Ženský halový atletický pětiboj
ŽENSKÝ ATLETICKÝ SEDMIBOJ
HIPOTERAPIE A CANISTERAPIE
VÝCVIK JEZDCE.
Presentation by © Kristýnka
Finanční matematika 19. (finanční gramotnost) P ů j č k y a ú v ě r y.
Co jsou to vlastně skoky na lyžích? Skákání na lyžích je zimní sport, při kterém se lyžař snaží doskočit, co možná nejdále. Před skokem se rozjíždí z.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Taťána Havlíčková Název šablony VY_32_INOVACE OV Název DUMuOV H Stupeň a typ.
Stupně výcviku koně, drezurní ježdění. Základní výcvik 1. stupeň návyk na hmotnost jezdce – několik týdnů, pomalu vyváženost těla s dlouhým rámcem a nosem.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Margita Urbanová Název šablony VY_32_INOVACE OV Název DUMuOV H Stupeň a typ vzděláváníStřední.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
 Anotace: Materiál je určen pro žáky 9. ročníku. Slouží k naučení nového učiva. Prohloubení již probraného učiva polovodičů typu N a P a polovodičové.
Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“
PÁTKY SE ZVÍŘÁTKY JS U RYZÁČKA.
Závodní chůze: práce paží 1
Aktivizační hodina TV Stanislav Haňka.
Název školy: ZŠ a MŠ Unkovice, příspěvková organizace
Grafomotorika - Vrba ve větru
Autor: Mgr. Lenka Königová Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Autor: Mgr. Lenka Königová Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
VY_32_INOVACE_44_PRV_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_31_Fotbalový zápas
Jemná motorika, koordinace ruky a oka
ODBORNÝ VÝCVIK – výcvik jezdce na kavaletech
Počítačové sítě Natálie Žišková.
Parelli Natural Horsemanship
Autor: Mgr. Lenka Königová Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Hra na barevná auta III. Jaroslava Růžičková.
Autor: Mgr. Lenka Königová Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Autor: Mgr. Lenka Königová Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Vlastnosti střídavého proudu
Transkript prezentace:

Westernové ježdění Vendula Černochová, 1.B, 2009

Vzniklo v 19. Století v S Americe během dobytkářské éry Historie Vzniklo v 19. Století v S Americe během dobytkářské éry

Na prvním místě je postaveno partnerství člověka a koně. O westernovém ježdění Odvětví, v němž nejde jen o jezdecký styl, ale o odlišný způsob práce s koněm. Na prvním místě je postaveno partnerství člověka a koně.

Správně upevněné Pohodlné Výbava jezdce Správně upevněné Pohodlné

Musí dobře padnout-neodřený Podle typu koně (velikost, atd.) Výbava koně Musí dobře padnout-neodřený Podle typu koně (velikost, atd.)

Western pleasure skupina koní s jezdci vjede do arény všichni koně dohromady dle pokynů rozhodčího se pohybují po obvodu arény postupně v obou směrech na konci soutěže jeden po druhém couvá

Western horsemanship Dokonalost a neznatelnost pomůcek jezdce Vztah mezi jezdcem a koněm Jemná komunikace mezi partnery

Trail Překonávání překážek v aréně (můstky, kavalety, branky…) Náročná disciplína, jde o přesnost každého kroku Kůň musí být pod kontrolou po celou dobu jízdy

Reining Jedním slovem westernová drezůra, „královská disciplína“ Kůň musí být ochotný a mít v sobě jiskru Jednotlivé cviky musí být precizní a svižné

The End www.google.cz obrázky