ŠKOLNÍ KNIHOVNA  ZŠ Tečovice na Zlínsku má nejlepší školní knihovnu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zkušenosti s prací s dětmi v obecní knihovně
Advertisements

VY_32_INOVACE_03_ Příprava na čtení (SADA ČÍSLO 1)
Novinky z fondu Sukovy studijní knihovny literatury pro mládež
Třída RÁKOSNÍČCI ZŠ a MŠ Újezd, p.o.
Služby čtenářům a uživatelům Dětští čtenáři
 Lomnice n. Lužnicí je město s 1800 obyvateli  Knihovna sousedí s budovou školy ( cca250 žáků)  Máme také mateřskou školu ( cca 70 dětiček)  Aktivní.
Beseda s paní spisovatelkou
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
SKIP a Koncepce rozvoje knihoven ČR na léta 2011 – Opava Vít Richter Národní knihovna ČR.
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
 pomocná ruka vašeho sboru! Společně dokážeme více!
Naše knihovna se nachází v objektu Obecního úřadu Roubanina.
Tělesná výchova. Obsah Tělocvična Fitko Sportovní kurz Lyžařský kurz Sportovní den Gymnastické závody Ostatní soutěže.
Základní škola Lázně Bohdaneč se představuje. ZŠ Lázně Bohdaneč Budova druhého stupně na Masarykově náměstí Budova prvního stupně Na Lužci.
Knihovna Český Těšín K nihovnu navštěvujeme každý měsíc. Líbí se mi tam. Vybíráme si knížky na dané téma nebo máme volný výběr. Také tam mají leták, kde.
Zpracovala: Alice SVOBODOVÁ (vychovatelka)
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
KLADNO LITOMĚŘICE PRAHA ŠKOLA, KTEROU MÁM RÁD.
Naše ZŠ Ludgeřovice slaví 50. narozeniny :D
VY_III/2_INOVACE_86_Zdeněk Svěrák
PRÁCE S GIMPEM. Úvod PRVNÍ HODINU NÁS NÁŠ PAN UČITEL MGR. ALEŠ SEKAL SEZNAMOVAL SE SOUTĚŽÍ. ROZDAL NÁM PAPÍRY A MĚLI JSME NAKRESLIT NÁŠ NÁVRH NA TÉMA.
Popis projektu Termín realizace projektu: březen 2010 Cílová skupina: Žáci 4. a 5. tříd Použitý titul: Dahl, Roald: Matylda. Vyd. 1. Praha : Knižní klub,
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
Základní škola Dobrovského
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu
Do knihovny po Internetu, na Internet do knihovny 28. února 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
Moji kámoši Projekt:internetoví vzdělávací klub Téma:moji kamarádi
3. Třída ZŠ a MŠ Sivice.
BUDOUCÍ DEVÍTKA. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků je sedm a dívek dnes už také sedm. Tvoříme vyrovnaný počet. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků.
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Naše školní knihovna. Jsme Základní škola, Liberec, U Soudu 369/8 V naší škole jsou běžné třídy a speciální třídy pro děti s SPU Všechny děti mají k dispozici.
Týden knihoven až 7. října Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR.
Návrh Projektu „Čteme prarodičům“
2. ZŠ Dobříš se představuje e- Twinningu. Vítejte uprostřed brdských lesů u nás na Dobříši!
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
Veřejné knihovny - místa mezigeneračního setkávání PhDr. Ivana Štrossová Krajská knihovna Vysočiny Jihlava, 31.března 2011.
Tvorba knížky s tradičními hrami zapojených zemí v AJ a mateřském jazyce + každá hra bude mít karikaturu (na škole bude vyhlášena soutěž Výměna zkušeností.
ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA CHOTÝŠANY „KAŽDÝ JE JEDINEČNÝ“
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Popis projektu Termín realizace projektu: březen 2011 Cílová skupina: Žáci 4. a 5. tříd Použitý titul: Lindgren, Astrid: Pipi Dlouhá punčocha. 8. rozšíř.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Slaminková Jana NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_Výchova ke zdraví TEMA: Denní režim ČÍSLO.
LIGA ŠKOL Hala Dukla.
PROJEKTY FINANČNĚ PODPOŘENÉ SKIP VELKÁ MORAVA
Škola v přírodě Černá hora
Pasování na čtenáře v krajské knihovně
Základní škola Valašské Klobouky
Sukova studijní knihovna literatury pro mládež
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Valentýna Szybakowská
Čtenářsky podnětné prostředí
ZŠ Staré Město.
Základní škola a Mateřská škola
Naše 7 Třída.
Školní rok 2015/ ZŠ Elišky Krásnohorské 10 Plzeň
Podpora dětského čtenářství
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Sukova studijní knihovna literatury pro mládež
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Mnichovice Tour 2018 benefiční cyklistický závod v rámci projektu
ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, Praha 4 - Modřany
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
ČTEME S BEKSOU – 3. třída V pátek jsme navštívili Krajskou knihovnu v Pardubicích na Perštýnském náměstí. V knihovně nás přivítala vedoucí dětského.
Transkript prezentace:

ŠKOLNÍ KNIHOVNA  ZŠ Tečovice na Zlínsku má nejlepší školní knihovnu

ÚŽASNÁ KNIHOVNA  Nejoblíbenější akce školní knihovny: Odemykání knihovny v novém školním roce, Velké společné čtení, Odpolední čajírny, Polštářkové rande s knihou, Čertoviny, Vánoční řetěz, Noc s Andersenem, Valentýnská pusinka, Oslava vysvědčení, Čtení sluší každému, Martinovo poselství, Hra na knihovníka, Dámský klub, Otazníky v podkroví, Anketa SUK, Záložka do knihy spojuje školy. Odpoledne v čarodějné chýši.  Přijeďte se podívat, rádi vás uvítáme!!!

O NAŠÍ KNIHOVNĚ  Do školní knihovny se těšíme každý čtvrtek.  Naše knihovna je malá, ale útulná v podkroví školy.  Každý rok se koná soutěž Super holka, Super kluk.  Čteme si tu, povídáme si a někdy tady máme holčičí dýchánek.  Máme nové počítače, na kterých vyhledáváme a třídíme informace a dál s nimi pracujeme  S knížkami jsme kamarádi a udržujeme s nimi přátelství na celý život

NAŠE OBLÍBENÉ MÍSTO  V naší knihovně máme asi 800 knížek  Je to pro nás velmi oblíbené místo, protože máme super paní knihovnici, která pro nás připravuje atraktivní a zajímavý program, aby nás do knihovny nalákala  Rádi si čteme pod lampičkou, pijeme čajíčky, povídáme si, soutěžíme a odpočíváme  Máme rádi i tvořivé dílničky a černé hodinky  Za školní knihovnu Pája, Natka, Verča a Evča – žákyně 5. třídy