Projektový den Lázně Teplice nad Bečvou Datum: 27. 4. 2012 Spolupracující třídy: VII. B a II. A Třídní učitelé: Mgr. Michal Rus, Mgr. Petra Králová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 2. Přírodovědný pobyt 4. skupina.
Advertisements

Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Průběh běžného školního roku na naší skvělé škole.
 Mapování probíhalo od ledna do března 2013  Bylo zaměřeno na naplňování kritéria Pravidla ve třídách.
 Vybraný scénář : Observe and create a resource  Třídy: 2.A a 3.B  Věk žáků: let  Vyučovací předmět: španělský jazyk (úroveň A1 – A1+)  Téma/
• Ve školním roce 2010/2011 chodí do přípravných tříd 18 dětí, 9 dívek a 9 chlapců. Žáci byli rozděleni do přípravné třídy A: 5 dívek a 4 chlapci a do.
Nejprve si Přečtěte pozorně text
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
PŘÍPRAVNÁ TŘÍDA ZÁKLADNÍ ŠKOLA JIRÁSKOVA, VYSOKÉ MÝTO
My od 1. do 6. třídy ,,DOKONALÁ PARTA“ na Svahové
Sportovní hra Michal Mašek 5.A Co to je?  Míč na fotbal Míč  Míč na rugby Míč  Míč na baseball Míč.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
VY_32_INOVACE_Čj-Ml 6.,7.18 Anotace: Prezentace je zaměřena na druhy přísudku. Obsahuje základní pravidla pro tvoření přísudku slovesného a jmenného se.
HROŠIÁDA Každoročně ji pořádá na podzim a na jaře ZŠ Hrochův Týnec.
Autoevaluace ZŠ Krčín Mgr. Monika Nováková. Úvod Autoevaluace vychází z vyhlášky č. 15/2005 Sb., kterou se stanoví náležitosti dlouhodobých záměrů, výročních.
Mezinárodní den zdraví V rámci mezinárodního Dne zdraví, který je každým rokem 7. 4., jsme připravili akci „ Soutěž o nejzdravější svačinu“
PES PŘÍTEL ČLOVĚKA…….A ČLOVĚK PŘÍTEL PSA LEDEN 2012 – KVĚTEN 2012.
Rekreační středisko Pařez –
NAŠE ŠKOLA A TŘÍDA SOU JINDŘICHŮV HRADEC Naše škola se nachází v Jindřichově Hradci v ulici Miřiovského…….
Setkávání žáků s SPU Setkávání žáků s SPU Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Útržky ze života naší třídy Školní výlet Klobouky Bazén.
zahajovací třídní schůzka 14. června 2013
Halloween Dne si žáci 8. ročníku připravili pod vedením paní ředitelky halloweenský program pro III. až V.třídu Základní školy, a taktéž pro.
Den bez aut Jak to začalo… Dne jsme si v ZŠ Masarykova připomněli, že ne vždy se do zaměstnání, školy či kamkoliv jinam musí.
DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ NA ŠKOLE. ANO, NE?
„Den Země v Národní rezervaci Rejvíz“ – „Dětský den 2009“
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Celoškolní projekt: Obchodní akademie, Lysá nad Labem, Komenského 1534.
Základní škola Dobrovského
Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy.
 Dne se uskutečnil výlet třídy 6.A. Jeli jsme do botanické zahrady a do IQ parku v Liberci.
Vysočany Odpolední část leteckých modelářů ve Vysočanech. Tak jak bylo napsáno, tak se létání protáhlo až do nočních hodin. Vzhledem k mému zdravotnímu.
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
Hodina Prvouky- Rok, roční období
Všechny naše lumpárny První minuty Tak, už se vzdalujeme od rodičů! SKVĚLÝ!!! Tak, už se vzdalujeme od rodičů! SKVĚLÝ!!!
Čertí škola - Mikuláš. Čertí škola Na 5.prosince 2011 jsme si měli do školy přinést čertí masky. Paní učitelka pro nás připravila na tento den zajímavé.
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Celoškolní projektový den- život stromů
Připravil: Sebastian Schupke předseda StRGK 2011/2012.
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
PROJEKT přechod od myšlenky k činu, který se uskutečňuje na žákovu zodpovědnost a má zcela konkrétní výstup =
EXKURZE DO SPŠ TÁBOR TECHNIKA OČIMA DĚTÍ. V pátek šli žáci 9. třídy ZŠ Bernarda Bolzana na Exkurzi do Střední Průmyslové školy v Táboře.
ODBORNÁ EXKURZE Tiskárna FINIDR, Český Těšín
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk 7.5. Čarodějnické zkoušky.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Začínáme besedou na téma Co s odpadem a zkoušíme recyklaci papíru Touto besedou nás provázel pan učitel Jan Kopřiva. Naučili jsme se tu i papír vyrobit.
Mgr. Kateřina Lojdová - nejčastější organizační forma výuky - učitel souběžně a přímo vyučuje větší skupinu žáků (třídu, skupinu,
9 let na základní škole:.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ RS MÁJ PLASY U PLZNĚ
3.3 SLOVNÍ ÚLOHY - lineární rovnice Mgr. Petra Toboříková.
MAPOVÁNÍ ŠKOLY ŠKOLA PRO DEMOKRACII. PRÁCE S KRITÉRIEMI ♦ s materiálem škola pro demokracii jsme pracovali v měsících únor a březen ♦ do práce byli především.
ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA CHOTÝŠANY „KAŽDÝ JE JEDINEČNÝ“
ŠKOLNÍ OLYMPIÁDA Základní škola Pardubičky
Gymnázium a obchodní akademie Mariánské Lázně Mgr. Klára Tesařová.
Název školy: MŠ a ZŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova 1045 Autor: Jana Brákorová Název : VY_32_INOVACE_14/17_Vztahy ve škole Téma:Vztahy ve škole Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
Třídní schůzky T4
ŠKOLNÍ PROJEKT Evropou za 5 hodin
ROK SVĚTLA
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
ČERTÍ ŠKOLA.
Andělský den
LIDSKÝ ORGANISMUS OBĚHOVÁ SOUSTAVA.
Učíme se jinak.
V červnu jsme se už všichni těšili na prázdniny
Daniela Chmelíková, Martina Bryxová, Tomáš Zedník, Veronika Haková
Transkript prezentace:

Projektový den Lázně Teplice nad Bečvou Datum: Spolupracující třídy: VII. B a II. A Třídní učitelé: Mgr. Michal Rus, Mgr. Petra Králová

V rámci celoškolního projektového dne si žáci sedmé a druhé třídy připravili vzájemně různé úkoly, které byly zaměřeny na Lázně v Teplicích nad Bečvou.

Všichni plnili úkoly s velkým nasazením. Nakonec se jim podařilo získat všechny indicie. Žáci druhých tříd plnili úkoly matematické, přírodovědné a sportovní, vyplňovali různé křížovky, poznávačky a vyzkoušeli si i základy golfu. Za splnění úkolů dostali indicie o Lázních Teplice nad Bečvou.

Závěrečné úkoly si naopak nachystali žáci druhé třídy pro své starší spolužáky.

Projektový den se opravdu vydařil. Sluníčko nás hřálo a všem se podařilo všechny úkoly zdárně zvládnout. Budeme se těšit na příští rok a další školní projekty.