BYLO UŽ NĚKDY NĚCO TAKOVÉHO?  1993 Velehrad  1999 Svatá Hora u Příbrami  2002 Žďár nad Sázavou  2007 Tábor – Klokoty.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
2. Abrahám uslyšel, jak k němu mluví Hospodin
Advertisements

Střední zdravotnická škola, Brno, Jaselská 7/9
Nabídka pro partnery Procházka českým animovaným filmem Písek, 22. –
Rozvojový program Excelence středních škol 2012
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Výročí příchodu Cyrila a Metoděje na Moravu.
 Adventní probuzení v první polovině 19. století v USA  Již v roce 1844 existují skupiny křesťanů z různých církví, které spojovala hluboká.
Užší finále IV. kategorie.
TOUR MORAVA, 0. ročník SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.
Práce s mládeží v Církvi československé husitské.
Průlet liturgickým rokem
Rekonstrukce Domku sv. Rodiny „Průběžná zpráva“. O ČEM BUDEME MLUVIT  Rekonstrukce Domku – proč?  Průběh projektu rekonstrukce – horní místnost  Klubovna.
Soutěž Obec přátelská rodině Petr Šimerka ministr práce a sociálních věcí 14. května 2009.
Vážení milovníci historie motorismu !
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
OBLAST 3: KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ VÝMĚNA MLADÝCH EVROPANŮ Mgr. Pavel Černuška, Ph.D. Cyrilometodějská teologická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
V čase církve Vyrobilo centrum pro katechezi v Olomouci 2013.
Otče náš Centrum pro katechezi, 2014.
PŘÍBĚH PATRICIE Z HAITI. Tak tohle je Patricia… HAITI se nachází v západní části velkého ostrova na západní polokouli Oblast, kde bydlí Patricia.
Projekt: Integrace na druhou - šk.r. 2010/2011 Plánované projektové aktivity PPP FM v nejbližším období: a)Aktivita č.1 - Společné dílny: pedagog - šk.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Jaký smysl má takové setkání? - upevnit vztah s Bohem - nalézt inspiraci pro další dynamiku tohoto vztahu - týdenní program je zaměřen na rozvoj osobnosti.
Celostátní setkání mládeže Žďár nad Sázavou.
Přijď Duchu svatý.
TV NOVA Noc filmových nadějí. Cíle projektu  Primární Podpora studentské filmové tvorby Podpora networkingu prestižních vybraných škol  Sekundární Získání.
Věra Boháčová, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
21. října A.D. 2006P. Mgr. Martin Šmíd1 Formace trvalých jáhnů Diecéze ostravsko opavská Zpracováno podle dokumentu: ZÁKLADNÍ NORMY PRO FORMACI STÁLÝCH.
XXVI. SVĚTOVÝ DEN MLÁDEŽE Madrid 2011 „V Kristu zapusťte kořeny, na něm postavte základy, pevně se držte víry.“ ( srov. Kol 2,7)
Salesiáni spolupracovníci ASC
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Pastorace mládeže v katolické církvi
Připrava na přijetí svátosti BIŘMOVÁNÍ
BEZPEČNÉ PROSTŘEDÍ PRO SDÍLENÍ EVANGELIA Jak upéct EXIT Klub?
MINISTRANTi …Já jsem malý ministrant s vélikánskou sukní, kostelnice směje se, pokaždé, když du kolem ní...
SOCIÁLNÍ SLUŽBY PRO SENIORY V ČESKÉ REPUBLICE Ing. Jiří Horecký, MBA prezident Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR.
„Máme tady jenom pět chlebů a dvě ryby." Ježíš řekl: „Přineste mi je sem." Společná modlitba Lidé, kterým jsi pomohl, ti možná nebudou vděční. Nevadí pomáhej.
Krajské sdružení Okresní sdružení.  29. března - shromáždění představitelů OSH (pořádá okres Vsetín)  26. dubna 21. hasičská pouť na Sv. Hostýn  5.
Centrum pro rodinu a sociální péči o.s. 1.
EVROPSKá UNIE.
RÁDIO PROGLAS Kristýna Tůmová.
Ave Maria.
Služebníci modlitby Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
BRATRSTVO PRAVOSLAVNÉ MLÁDEŽE – ČESKO, SLOVENSKO.
KDO CO je PR OČ KDO CO je PR OČ. Roman Šebrle Změlík Robert.
Průlet liturgickým rokem
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, Centrum pro katechezi Olomouc, 2015Foto: morgueFile  starokřesťanský hymnus,  oslava Boha Otce a Syna.
ZA POKLADY BROUMOVSKA ročník hudebního festivalu v kostelích Broumovska Agentura pro rozvoj Broumovska o.s.
Židovské Velikonoce neboli Pesach
Národní Eucharistický kongres
Žalmy Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci 2013.
Od Boha radost 1. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku mám, v srdíčku mám, v srdíčku mám. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku.
Týden plný zážitků, her, srandy, kamarádů, modliteb, mší… Zakončeme prázdniny společně! Od 12 do 18 let
DOTYK 2006 – 20XX …DOTKNI SE NEBE, DOTKNI SE SEBE…
Centrum pro katechezi v Olomouci 2014 Foto:morguefile.com.
NA PRÁZDNINY PŘIPRAVUJEME 2009 A PRÁVĚ TEBE ZVEME NA.
Příprava k přijetí svátosti biřmování
MA-G 21 Konference pro podnikatelský sektor Náměšť nad Oslavou 15. října 2012 Petr Holý.
Co je EUROGYM 2016? celoevropská sportovně – společenská akce s téměř dvacetiletou tradicí, desátý ročník proběhne od 18. do 24. července 2016 v Českých.
ZA POKLADY BROUMOVSKA ročník hudebního festivalu v kostelích Broumovska 11. února 2011 Agentura pro rozvoj Broumovska o.s.
Prezentace Exkurze do Benediktbeiernu Salesiáni. Zakladatel Jan Bosco.
V ERONIKA H LUBINKOVÁ Velehrad je všeobecně známý jako poutní místo, které nese odkaz Cyrila a Metoděje. Ze sdělovacích prostředků se dovídáme o.
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
ActIv8 – Světové dny mládeže na Velehradě
Za celý tým vedoucích a instruktorů
POŘADATEL 2018 PODMÍNKY SPOLUPRÁCE.
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Masarova 11, Brno - Líšeň. Masarova 11, Brno - Líšeň.
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

BYLO UŽ NĚKDY NĚCO TAKOVÉHO?  1993 Velehrad  1999 Svatá Hora u Příbrami  2002 Žďár nad Sázavou  2007 Tábor – Klokoty

CO TO VLASTNĚ JE?  oslava Světových dnů mládeže  většinou se slaví na diecézní nebo světové úrovni, jen výjimečně celostátně  výborná prázdninová akce pro mladé lidi, kteří se chtějí setkat s Bohem i mezi sebou navzájem

LOGO  logo ve tvaru jablka – jako ovoce Ducha Svatého  je tvarované do čísla 5, protože se jedná o páté CSM  počet teček naznačuje trojjedinost Boha a ovoce Ducha: lásku, radost a pokoj  tečky vyjadřují také každého z nás, protože společně tvoříme společenství

MOTTO SETKÁNÍ  „Ovocem Ducha je láska, radost a pokoj…“ (Gal 5,22)  Proč zaměření na Ducha Svatého?  letošní rok je věnován „Duchu svatému a biřmování“ jako součást přípravy na 1150.výročí příchodu sv. Cyrila a Metoděje

PRO KOHO JE SETKÁNÍ?  pro mladé lidi od 14 do 30 let  u mladších 15 let je nutný doprovod osoby starší 18 let

MŮŽEŠ SE TĚŠIT NA:  mladé lidi jako jsi ty  bližší a osobnější setkání s biskupy  skvělou atmosféru  osobní setkání s Kristem

NĚCO Z PROGRAMU  každý den katecheze některého biskupa a mše svatá, svědectví  spousta přednášek na mnoho témat (např. z oblasti spirituality, kultury, psychologie)  diskusní skupiny, škola modlitby  brigády pro město, sociální program  kultura  sport

KDO BUDE SETKÁNÍ DOPROVÁZET HUDEBNĚ? Střídat se budou:  VeKa (Vesmírná kapela)  KaPři (Kapela Příchovice)  Adorare

POUŤ RODIN  uskuteční se v sobotu  mši sv. bude slavit o. biskup Vojtěch Cikrle  propojí se tak tradiční pouť s akcí pro mladé Zveme všechny rodiny!

A CO NEVĚŘÍCÍ KAMARÁDI ?  Ať klidně přijedou!  Mohou se zúčastnit koncertů, workshopů, sportu, zažijí spoustu zábavy a zároveň mají možnost dozvědět se něco o víře a křesťanství.

KDY?  Od 14. do 19. srpna 2012

Nocleh  ve třídách škol  spacák + karimatku + přezůvky s sebou  chlapci a děvčata spí odděleně Stravování  ve školních jídelnách UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ

ZA KOLIK? CCena je Kč. PPOZOR VÝHODNÁ SLEVA! PPokud se přihlásíte a zaplatíte do konce května, ušetříte 150 Kč! TTzn. zaplatíte 950 Kč A to se VYPLATÍ !

JAK SE PŘIHLÁSIT?  Přihlas se včas, nejpozději do konce července.  Prostřednictvím elektronické přihlášky přes stránky:

 Můžeš se přihlásit do přípravného týmu: např. pořadatelé, ubytování, stravování, liturgie, informace, výzdoba, výtvarné dílny, technika, tisk, úklid, recepce hostů a moderátoři skupin, sálisté, zdravotníci,… Přihlas se co nejdříve přes elektronický formulář! CHCEŠ POMOCI ?

PROČ PŘIJET?  podobná akce se nekoná každý rok…  očekáváme asi mladých věřících  je krásné prožívat víru ve společenství, zjistit, že v tom nejsi sám  Přijeď i TY!

 Všem, kteří podporují toto setkání jakýmkoli způsobem (modlitbou, spoluprací, materiálně, finančně,…)  Záštitu převzali:  kardinál Dominik Duka  ministr školství Mgr. Josef Dobeš  hejtman Kraje Vysočina MUDr. Jiří Běhounek DÍKY

PODPORA SETKÁNÍ  Spolupracují: TV Noe, Radio Proglas  Setkání podporují: IN!, Tarsicius, Katolický týdeník, signaly.cz, Kraj Vysočina, Město Žďár nad Sázavou, MŠMT, Renovabis, Biskupské gymnázium ve Žďáře nad Sázavou, farnosti Žďár nad Sázavou, Kolpingovo dílo České republiky, Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga, ADV studio, Orel,….. a mnoho dalších sponzorů, kterým děkujeme.

  zdar2012 INFORMACE

DÍKY ZA POZORNOST Sekce pro mládež ČBK a Asociace křesťanských sdružení mládeže, o.s.