ORIGINÁLNÍ IRSKÁ TANEČNÍ A AKROBATICKÁ SHOW. V originální irské taneční a akrobatické show s názvem 7 Reasons to Dance si vychutnáte energii irského tance.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Navštivte hlavní město České republiky
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Můžeme i tančit Projekt probíhá od listopadu 2010 do prosince 2011
Design části dopravního prostředku vlak pro studenty.
Atletický klub A.C. Sparta Praha
TANEC Co to vlastně tanec je?
Občanské sdružení ŽONGLÉR - organizace projektů, zabývajících se Novým cirkusem, sociálním cirkusem, hudbou, tancem apd.
BALETNÍ STUDIO při Moravském divadle Olomouc, o.s.
In Dance – Pop balet In Dance je taneční škola pro dívky, ale i chlapce od 5 let. Každý rok mají 2 vystoupení.
Pohlédněte ke hvězdám! Nastavte programu vysokou laťku
VÍKENDOVÉ SEMINÁŘE S CRISTIANEM ALMODOVAREM FONTANELA, Korunní 35, PRAHA 2 Informace a přihlášky: flamenkin.cz, tel: CRISTIAN.
Čenda hledá supertalent pod záštitou náměstka hejtmana Pardubického kraje Ing. Romana Línka Rodinné pasy a Pardubický kraj představují další ročník talentové.
Číslo a název šablony klíčové aktivity
MAŽORETKY BRNO LASSIES MUNI
Věda na scéně - Science on Stage Jitka Houfková KDF MFF UK Praha.
V letech 2010 – 2012 na škole probíhá projekt Comenius The European START: Solutions through Tales and ART.
Reality show, ktorá našla brata Výsledky sledovanosti
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
Klub irských tanců Texty pro moderátory a do propagačních materiálů.
JÍZDA V BOULÍCH.
Michael Jackson Heal The World Originál obal alba 1982 to Thriller.
Představení skupiny OlgaŠtěpánka JanaFatima Propagace skupiny.
FIRE DANCE 2013.
SVĚTELNÉ VLNY.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
Městské Divadlo Varnsdorf
Latinsko-americké tance
Z technické praxe budoucím tlumočníkům Michael Scholze David Lazák
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Aktuální formy gymnastiky a tance
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 2. dubna 2011  V kolik: příjezd od 13 hod, zahájení ve 14 hod  Disciplíny: 1. Valčík 2. Čača 3. Volný tanec.
KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava.
Nadační fond Pomocná ruka ve spolupráci s divadelním souborem Rozmarýn připravili představení pro speciální školy Chotouňská a Strarostrašnická TANCEM.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_347_Tanec, balet AUTOR: Mgr. Markéta Lyková ROČNÍK, DATUM:
MHJ HS ŽABČICE.  Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 31. března 2012  V kolik: příjezd od 12,30 hod, zahájení ve 13 hod  Disciplíny: 1.Valčík 2.Charleston.
AKADEMIE – situace a okruhy témat Roman Vašek. Kvalifikace profesionálních tanečníků v ČR (rok 2011)
DRAMATICKÉ UMĚNÍ Mgr. Michal Oblouk
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Itálie -bylo schopno pojmout sedících diváků a bylo užíváno ke gladiátorským zápasům a veřejným podívaným.gladiátorským -V Koloseu se dokonce mohly.
CURLING.
Akrobatická gymnastika
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Kateřina Stehlíková Název materiálu: VY_12_INOVACE_EVH.3.Ste.10_Balet Datum:
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_28_10_HV7_Skála AUTOR: Mgr. Aleš Skála TÉMA: Tanec a pohyb Základní škola Libina, příspěvková.
Katedrála - živý organismus Projekt připravovaný studenty Biskupského gymnázia v Hradci Králové pod vedením p. učitelky H. Melicharové Prezentace.
Regenerace ve sportu Seminární práce Lucie Viznerová.
FIRE DANCE 2017.
ROK SVĚTLA
Inf Prezentace informací
OBECNÍ ÚŘAD STRUPČICE pořádá na sále TRIO
ESTETICKÁ SKUPINOVÁ GYMNASTIKA
Tanec Vypracovala: Natálie Odehnalová 9. C ZŠ Masarova Garant: p. uč
Kurz: Na stopě tanci Vedoucí: Irča Havlíčková Termín: pondělí 15:00 – 16:00 Kurz je určen dětem ve 3. – 5. ročníku (ostatní po dohodě)  Máš rád/a pohyb,
Aktuální formy gymnastiky a tance
Osnova ke studiu pro studenty středních pedagogických škol
  Klub Tornádo - pracoval od roku 1997 pod bývalým Domem dětí a mládeže u radnice, od roku 2013 pod SVČ Doris Šumperk. V letošním roce zde tancuje na 200.
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Tanec.
FIRE DANCE 2018.
SVÉDSKO 1.
FIRE DANCE 2019.
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
RINCEOIRÍ & SHANNON EVENING - celovečerní taneční show za doprovodu živé irské hudby
Transkript prezentace:

ORIGINÁLNÍ IRSKÁ TANEČNÍ A AKROBATICKÁ SHOW

V originální irské taneční a akrobatické show s názvem 7 Reasons to Dance si vychutnáte energii irského tance a stepu v podání Rinceoirí (čte se Rinkojrí), v sedmi náladách, které dovedou pořádně zatočit naším životem. My lidé je důvěrně známe, a když na nás přijdou, dokážeme roztančit jakoukoli z nich, ale jak si s nimi poradí irští skřítci Leprechauni? Jsou neposední a jsou pro každou špatnost, takže i pro nápad vydat se mezi lidi a vyzkoušet si, jaké je být ovládán vlastními emocemi, se okamžitě nadchnou.

V celovečerním představení vás čeká pestrá podívaná. Hlavní součástí jsou samozřejmě oblíbené irské taneční choreografie ať již v měkkých botách, které připomínají svojí ladností balet, nebo dynamický irský step desítek nohou, který diváci milují pro jeho energický rytmus a synchronnost, která, obzvláště v řadě, dokonale vynikne. Něžně i vášnivě vás pohladí moderní jazzový tanec, kterým tanečníci výrazově doplňují scény jednotlivých emocí.

Celou show vás provedou svou hravostí irští skřítci, kterým se říká Leprechauni. Jejich pokusy vyzkoušet si lidské nálady vás budou zaručeně bavit. Ať již zamilovanou párovou akrobacii, dech beroucí vášnivá čísla na šále či komická vystoupení na hrazdě, to všechno uvidíte. Nechybí také světelná show, rozličné efekty a překvapení na závěr. Desítky kostýmů z dílny Michaely Malinové dávají dojmu z emocí a výkonu tanečníků Rinceoirí i akrobatů další rozměr.

 Irský tanec a irský step  V podání Rinceoirí, nejstaršího a největšího tanečního souboru v České Republice, který má za sebou širokou škálu představení u nás i v zahraničí, řadu medailí z evropských soutěží i úspěch v televizní talentové show.  Vzdušnou a párovou akrobacii  Světelnou show  Zajímavý a originální příběh

 Délka představení: 75 minut  Soubor: 10 tanečníků, 2 hosté (akrobatická show), 3-5 osob technická podpora  Technické požadavky:  Prostor 8 x 8 metrů, min prostor mezi forbínami -7 metrů, min výška 4,5 metru  Dřevěná podlaha pokrytá baletizolem (po dohodě můžeme přivézt a sestavit vlastní)  Možnost uchycení hrazdy a šály – dle dohody (lávka, traverzy střešní konstrukce), nosnost by měla být ideálně 2000 kg na bod  Bílý horizont nebo tahy na zavěšení našeho horizontu a postranních sofitů  Ozvučení sálu - CD přehrávač s obsluhou, 5 x mikrofony na zachycení stepu (3 x na forbíně, 1 x do každého portálu pódia a jeden do každého portálu pro snímání stepu, odposlechy do portálů, zvukař  2 x spotlight, dostatečné vybavení světly + barevnými filtry, osvětlovač

 Rinceoirí  Soubor Rinceoirí je nejstarší a nejúspěšnější v České republice a za svou historii představil choreografie i v takových prostorách jako je Kongresové centrum, Tesla aréna Praha či přeplněné náměstí Trafalgar Square v Londýně při oslavách svátku svatého Patricka. Fascinující souhra téměř dvaceti párů nohou a dokonalý rytmus uchvátily i porotu a diváky jedné z televizních talentových show, Rinceoirí se tak dostali až do finále. Tanečníci jsou úspěšní i na mezinárodních soutěžích, v současné době se ve velkém počtu kvalifikovali na světový šampionát v Londýně 2014 v týmových i sólových tancích. V Praze provozuje Rinceoirí také vlastní taneční školu pro dětské i dospělé zájemce o irský tanec pod názvem Rinceoirí Irish Dance Academy.  Aventyr  O akrobatická čísla a provedení diváků po linii příběhu se v průběhu představení postarají dva členové souboru Aventyr (Bára Bartoňová a Jaroslav Dolejší). Soubor existuje od roku 2009 a věnuje se především párové akrobacii, akrobacii na šále a na hrazdě, pohybovému divadlu a bojovým uměním.

Simona Hončová Manager